Στέρεο κλαρίνο Despacito;

harilatron είπε:
Τι σχέση έχει το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με το πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα?
Είναι ο χαμηλότερος κοινός παρονομαστής.

Οκ είναι χάλια. Είναι το low point μας.

Αλλά πώς μαθαίνεις πόσο low είναι το point σου;

Το συγκρίνεις.

Ακόμη και στη φράση σου - εκ παραδρομής - αναζητάς τη σύγκριση: "πόσο χάλια είναι αυτό με τα κλαρίνοντεσπασίτα?"

Και σου λέω: Τόσο χάλια.

Όλα είναι θέμα σύγκρισης. Αλλιώς πώς θα ήξερες ότι αυτό είναι χάλια; Και μη μου πεις με την αισθητική σου, γιατί η αισθητική σου είναι το κατ'εξοχήν αποτέλεσμα καθημερινών συγκρίσεων.

Ενταξει πολυ παρακμιακες καταστασεις, αλλα εχει κανεις εξηγηση πως το οριτζιναλ εσπασε τα 3 δις στο γιουτιουμπι; Ολα τα εφηβακια το βλεπουν ξανα και ξανα; Αφτο ινε;

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
......... αλλα εχει κανεις εξηγηση πως το οριτζιναλ εσπασε τα 3 δις στο γιουτιουμπι; Ολα τα εφηβακια το βλεπουν ξανα και ξανα; Αφτο ινε;
10 χρονος γιος φίλου μου, το άκουσε μπροστά μου 36 φορές!

Από το you tube.  Δεν το κατέβασε καν.

Τελείωσε όλα τα gb από το 3g σε χρόνο DT.  ;D ;D ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ενταξει πολυ παρακμιακες καταστασεις, αλλα εχει κανεις εξηγηση πως το οριτζιναλ εσπασε τα 3 δις στο γιουτιουμπι; Ολα τα εφηβακια το βλεπουν ξανα και ξανα; Αφτο ινε;
δεν γνώρισα άνθρωπο στις διακοπές μου, πλην εμού, που να μην τον έπιανε παροξυσμός  όταν το άκουγε στα μπαράκια που πήγαινα

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
  Εγώ προσωπικά, ως μέλος της εβραιομασωνικής ελίτ του 30%, δεν το έχω δει στο youtube.... δεν μας ενδιαφέρει εμάς η low life entertainment...  ;D

Το κομμάτι σε λίγο καιρό θα έχει την ίδια τύχη με το Gagnam style. Δε θα το θυμάται και δε θα το παίζει κανένας. Κάποια στιγμή απ' το πουθενά θα σκάσει μύτη κάποιο άλλο κομμάτι "φαινόμενο" που θα σπάσει το ρεκόρ των δις views των προηγούμενων μέχρι να το "αρμέξουν" κι εκείνο όσο πάει και να μπει με τη σειρά του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Για μενα το Gangnam style ειχε πιο πολυ... style απο αυτην την σαχλα τωρα. Μακαρι το επομενο να ειναι και με ΟΥΣΙΑ επιτελους!

RayDTutto είπε:
Είναι ο χαμηλότερος κοινός παρονομαστής.

Οκ είναι χάλια. Είναι το low point μας.

Αλλά πώς μαθαίνεις πόσο low είναι το point σου;

Το συγκρίνεις.
Υπάρχει ένα σημείο που θέλω να διαχωρίσω.

Θεωρώ ότι όλο αυτό με τα πανηγύρια και τις γουρνοπούλες (sic) δεν είναι ένα αυθεντικό low point αλλά μια μόδα των τελευταίων λίγων ετών. Δεν καθρεφτίζει μια μορφή φτηνής λαϊκής διασκέδασης αλλά μια αφορμή για check in στο facebook. Είναι μια (εκ του ασφαλούς) στιγμιαία  περιήγηση "πρωτευουσιάνων" και λαζοντόιτς και  σε μια (κατάλληλα adapted) εκδοχή της παράδοσης.  Προηγούμενο ποστ "Παναγιά" επόμενο "ποτάρες στο bar τάδε" και στη μέση κλαρίνο+ντεσπασίτο  (με περιπαικτικό ύφος και λογική "δεν με αγγίζει απλά είμαι καταδεκτικός"). 

Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που πήγαιναν και πριν 5 χρόνια. Τη μόδα (με αυτό το attitude) ήθελα να περιγράψω.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Είστε τυφλός ή γκαίηΣ;

Για τη νεαρά στο βίντεο, όχι μονο θα το άκουγα 36 φορές, αλλά επίσης θα μάθαινα να το παίζω σε 36 μουσικά όργανα.

trolley είπε:
Είστε τυφλός ή γκαίηΣ;

Για τη νεαρά στο βίντεο, όχι μονο θα το άκουγα 36 φορές, αλλά επίσης θα μάθαινα να το παίζω σε 36 μουσικά όργανα.
Ρε παιδιά, εγώ δεν το ήξερα καν.

Ευχαριστώ τον trolley που ... μου άνοιξε τα μάτια ... διάπλατα. :o :o

fusiongtr είπε:
Ρε παιδιά, εγώ δεν το ήξερα καν.

Ευχαριστώ τον trolley που ... μου άνοιξε τα μάτια ... διάπλατα. :o :o
Είναι η Μις Υφήλιος.

Αν δεν είχε αυτή 3 δις θεάσεις, ποιος θα έχει;

Μη τρελαθούμε κιόλας.

trolley είπε:
Είστε τυφλός ή γκαίηΣ;

Για να την κερδισεις εννοεις θα τα εκανες ολα αυτα? Θα προτιμουσα να κερδιζα την Αντελ. Γουστα ειναι αυτα.

trolley είπε:
Είναι η Μις Υφήλιος.

Αν δεν είχε αυτή 3 δις θεάσεις, ποιος θα έχει;

Μη τρελαθούμε κιόλας.
Μις Υφηλιος οπως Αυτοκινητο της χρονιας, δεν ειναι οτι καλυτερο, ειναι αυτο που αντεχει το στομαχι των πιο πολλων.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Για να την κερδισεις εννοεις θα τα εκανες ολα αυτα? Θα προτιμουσα να κερδιζα την Αντελ. Γουστα ειναι αυτα.
Την Αντέλ;

Δλδ η κορυφαία γυναίκα για σένα είναι η Αντέλ;

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μις Υφηλιος οπως Αυτοκινητο της χρονιας, δεν ειναι οτι καλυτερο, ειναι αυτο που αντεχει το στομαχι των πιο πολλων.
Με όλο το σεβασμό, όταν τα πρωτοάκουσα αυτά, είχαν κάποια αξία για 'μένα. Σήμερα, τα αντιλαμβάνομαι απλά ως ψυχανάλυση μεσημεριανής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση. Όπως και αν έχει, γνώριζε πως έχω πολλές φορές οδηγήσει το (εκάστοτε) αυτοκίνητο "της χρονιάς" και ισχύουν δύο πράγματα: α) ήταν ωραία εμπειρία, β) όχι, δεν το αντέχει το στομάχι των πιο πολλών.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Αλλιως το εννοουσα, πως το πραγματικο αυτοκινητο της χρονιας ειναι εκεινο το supercar του Top Gear ας πουμε.
Η κοπελιά στο βιντεο (μις υφήλιος, ή όχι) είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια που έχω δει ποτέ σε φιλμ. Η Αντέλ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μην ξεχνάς ότι απλώς εξήγησα (σε όποιον δεν το ήξερε) την αιτία για τα δις θεάσεων. Δε σημαίνει ότι συμφωνώ ή ότι διαφωνώ.

Μια χαρα ειναι αλλα δεν τρελαινομαι, that's all. Εχεις δικιο εχει να κανει πολυ (ισως στον περισσοτερο βαθμο) στις θεασεις.

Στέρεο κλαρίνο

zuleyka_rivera3.jpg

zuleyka-rivera-at-casa-buchanan-s-latin-billboards-kickoff-party-in-key-biscayne-04-26-2017_1.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back