Squier Vs Fender tele.Ενα poll για να δούμε πώς σκεφτόμαστε.

Squier Vs Fender tele

• Σύνολο ψηφοφόρων
    23
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ, δεν αφορά εμένα ή μελλοντική μου αγορά. :LOL:
Αλλα θέλω να δω , πως σκέφτομαι και εγώ και οι άλλοι.
Οπότε τι θα αγοράζετε αν θέλατε tele.
Μια Squier CV 50s Tele MN BB στα 375 ευρώ. ή
Μια Fender Standard Tele MN BPG BTB στα 622 ευρώ.

Specwise ξέρουμε ότι η Squier είναι ανώτερη .....αλλά αυτό το fender στο headstock για κάποιος παίζει ρόλο.
Θα παίρνατε μια φθηνότερη κιθάρα κακ αντικειμενικά καλλίτερη από μια πιο ακριβή λόγω decal?

Ψήφισα CV γιατί συνολικά είναι ανώτερη απο την Fender MIM και πιο οικονομική.
Πολύ αξιόλογα όργανα οι CV's. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι λέει το headstock, για κάποιους άλλους έχει μεγαλύτερη σημασία, μεταπώληση κλπ

Πραγματικά τώρα από που να το πιάσουμε...
Ότι η μια η μπουρούχα είναι pine body και κοστίζει 375 ευρώ ή η άλλη, η καραμπουρούχα είναι poplar και κοστίζει 622 ευρώ επειδή γράφει Fender (Indonesia);

Εγώ λοιπόν ψηφίζω...
Τζακι.jpg

Πραγματικά τώρα από που να το πιάσουμε...
Ότι η μια η μπουρούχα είναι pine body και κοστίζει 375 ευρώ ή η άλλη, η καραμπουρούχα είναι poplar και κοστίζει 622 ευρώ επειδή γράφει Fender (Indonesia);

Εγώ λοιπόν ψηφίζω...
Προβολή συνημμένου 50680
Tο πιάνουμε ότι έχεις 622 ευρώ και πρέπει να πάρεις tele ,γιατί αλλιώς θα σε σκοτώσουμε.
Επίσης, αν πεις θα πάρω μεταχειρισμένη ....πάλι θα σε σκοτώσουμε 😜

Ή να σας το κάνω πιο εύκολο.
Αν σας έλεγε κάποιος σου χαρίζω μια από τις 2.
Ποια θα παίρνατε.
Όσοι θα έλεγαν "οχι" και στη δωρεά....πάσο.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι κ. συνήγορε ότι με έχεις φτάσει στο "τσακ" για να παρέμβω στο poll και να προσθέσω τον... τρίτο δρόμο. :ROFLMAO: Το "καμία από τις δυο", που θεωρώ ότι θα ανακηρυχθεί πανηγυρικά νικητής.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι κ. συνήγορε ότι με έχεις φτάσει στο "τσακ" για να παρέμβω στο poll και να προσθέσω τον... τρίτο δρόμο. :ROFLMAO: Το "καμία από τις δυο", που θεωρώ ότι θα ανακηρυχθεί πανηγυρικά νικητής.
Το καμία από τις 2 ισχύει σε όλα τα polls.

Ναι ε... Και γιατί δεν το βλέπουμε; Λαϊκή απαίτηση, να προστεθεί το "καμία απ' τις δύο" 😄
Oχι θα πάρεις μια από αυτές.. με το ζόρι.
Αλλιώς... θα σε σκοτώσουμε 😜

Τη Squire μεταξύ των δύο αυστηρά. Αυτή αν το ερώτημα ήταν φτηνή Fender ή "προσεγμένη" Squire, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει 150 Ευρώ παραπάνω από τη Standard Tele.

Τη Squire μεταξύ των δύο αυστηρά. Αυτή αν το ερώτημα ήταν φτηνή Fender ή "προσεγμένη" Squire, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει 150 Ευρώ παραπάνω από τη Standard Tele.
Και εγώ θα έπαιρνα μια tele του 52...original.
Δεν έχεις όμως πάνω από 622 ευρώ λέμε.

Οι κινεζικες οι CV που ειχα παιξει ηταν πολυ ωραιες, ομως τωρα λενε ειναι ινδονησια και εχουν χαλασει οποτε για χαρισμα ας γραφει Fender.

Για μεταχειρισμενη θα πηγαινα κανονικα, αλλα δεν ξερεις που μπορει να πεσεις, μπορει ας πουμε να σε σκοτωσουν.

.. μου λέτε το αυτονόητο.
Ναι η σειρά standard , είναι μάπα κσι κανονικά δεν θα επρεπε να υπάρχει.
Αυτό το ξέραμε όλοι, δεν χρειάζεται κάνα poll.
Αλλά εδώ είναι το δίλλημα.
Ποσοι θα έπαιρναν μια overpriced κιθάρα...μόνο για την ούγια.

Για μεταχειρισμενη θα πηγαινα κανονικα, αλλα δεν ξερεις που μπορει να πεσεις, μπορει ας πουμε να σε σκοτωσουν.
Αν πάρεις μεταχειρισμένη....πέθανες 😜

Το ερωτημα ειναι αλλο:

Αν υποθεσουμε οτι οι standard ειναι οντως εντελως χαλια και με specs τελειως off:

Ποια η διαφορα με τις μαιμουδενιες κιθαρες σε στυλ china Gibson κλπ;

Αφου μαιμου Fender ειναι και αυτες. Το ιδιο το εργοστασιο πουλαει ουσιαστικα μαιμου κιθαρες.

Food for thought.

Το ερωτημα ειναι αλλο:

Αν υποθεσουμε οτι οι standard ειναι οντως εντελως χαλια και με specs τελειως off:

Ποια η διαφορα με τις μαιμουδενιες κιθαρες σε στυλ china Gibson κλπ;

Αφου μαιμου Fender ειναι και αυτες. Το ιδιο το εργοστασιο πουλαει ουσιαστικα μαιμου κιθαρες.

Food for thought.
Ουσιαστικά είναι το ίδιο.
Όμως ως επίσημη κυκλοφορία η fender....δεν είναι τυπικά μαϊμού, ο,τι και αν σημαίνει αυτό.. κυρίως μεταπωλητικα.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back