Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω.yannis37 είπε:εγώ πάντως θα τιμήσω τον "Παππού Bill" για την δική μου CV![]()
για το deluxe σετάκι keystones ελεγα που ειναι σιγουρη λύση, αλλά με τρώει να ρισκάρω ;DThe Genius Loci είπε:Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω.![]()
Ειναι και κουκλα, τη πηρες τελικα?sotirakos10 είπε:Να ρωτησω κατι κι εγω ρε παιδες επειδη ειμαι ετοιμος να αγορασω κι εγω αυτη την κιθαρα αλλα στο Butterscotch Blonde χρωμα!Δηλαδη αυτη http://www.thomann.de/gr/fender_sq_classic_vibe_tele_50s_bb.htm
Η ερωτηση μου ειναι σχετικα με τους μαγνητες.Βλεπω οτι η vintage blonde εχει alnico 3 ενω η Butterscotch Blonde εχει alnico 5!Ποια η διαφορα τους και ποιοι ειναι καλυτεροι?
τα τελευταια χρονια εχει γινει παλι της μοδας απο καποιους μπουτικαδες (Glendale,Guitar Mill etc) οποτε μια και ειναι και παμφθηνο το ξαναχρησιμοποιει η Fender (τωρα αν ειναι αμερικανικο ή ..κινεζικο ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω...ετσι κι αλλοιως η tele δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα μαδερι... ;D...βιδωμενο πανω σε μια σανιδα,μια γεφυρα απο....τενεκε .... και 2 πηνια με συρμα γυρω γυρω.... ;D)......Sales force in the feild in Fenders infancy gripped to Leo that the guitar was being thought of in a "less than serious" light because it lacked two components....1. a hardwood body 2. a truss rod in the neck..
Και ωραία είναι και ελαφριά είναι! ;D ;DSuperfunk είπε:υπαρχουν 300 ειδη πευκου....το eastern pine συνηθως ειναι...τωρα απο τι....pine ειναι η κιθαρα σου δεν ξερω (και επαναλαμβανω δεν θελω να μαθω.... ;D),αν ειναι ωραια και ελαφρια μια χαρα...pine ειναι... ;D
Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές :flatliner είπε:Και ωραία είναι και ελαφριά είναι! ;D ;D
πάντως είμαι περίεργος να την ζυγίσω. Δεν έχω πάρει και τις άπειρες κιθάρες στα χέρια μου για να συγκρίνω βάρη!nikoskor41274 είπε:Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές :![]()
3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα.johnsid είπε:Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !!
ακου εδω μια με microcoils απο το telecaster forumThe Genius Loci είπε:Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω.![]()
Άουτς!!johnsid είπε:Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!
η strat θα ηταν πιο βαρια ,ειναι πιο μεγαλη κιθαρα ,εχει μεγαλυτερο headstock και εχει και το τρεμολο....bihlas87 είπε:3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα.
Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου
αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα
επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο
ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη?