ειδικά το τρέμολο απο μόνο του δίνει μια διαφορά. Επίσης και το pickguard πρέπει να είναι μεγαλύτερο της stratoSuperfunk είπε:η strat θα ηταν πιο βαρια ,ειναι πιο μεγαλη κιθαρα ,εχει μεγαλυτερο headstock και εχει και το τρεμολο....
ειδικά το τρέμολο απο μόνο του δίνει μια διαφορά. Επίσης και το pickguard πρέπει να είναι μεγαλύτερο της stratoSuperfunk είπε:η strat θα ηταν πιο βαρια ,ειναι πιο μεγαλη κιθαρα ,εχει μεγαλυτερο headstock και εχει και το τρεμολο....
Οπότε χρειάζονται 2 εθελοντέςΑν δεν βουτήξουμεένα σώμα strat και ένα σώμα tele σε μια λεκάνη με νερό για να μετρήσουμε το εκτόπισμα,
δεν θα μάθουμε ποτέ ;D
μηπως δεν εισαι γελαδάρης? γιαυτό ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Δεν είμαι τελεκαστεράς, αλλά ο ήχος δεν μου αρέσει...
Μην το λες. Θυμάμαι δοκίμασα μια CV strato σε ένα μαγαζί, και ήταν απλα η πιο ελαφριά κιθάρα που είχα σηκώσει ποτέ. Πραγματικά πολυ ελαφρια δλδ.The Genius Loci είπε:Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις για τις φτηνές κιθάρες, μερικές φορές ακραίες διαφοροποιήσεις στα specs στη γραμμή παραγωγής.
Τι να...μην λέω? :-\ Αφού στα λόγια μου έρχεσαι... :flatliner είπε:Μην το λες. Θυμάμαι δοκίμασα μια CV strato σε ένα μαγαζί, και ήταν απλα η πιο ελαφριά κιθάρα που είχα σηκώσει ποτέ. Πραγματικά πολυ ελαφρια δλδ.
Α κατάλαβα, εννοείς οτι το βάρος είναι οτι κάτσει, και δεν εχει στανταρντ τιμη. ναι σωστος!The Genius Loci είπε:Τι να...μην λέω? :-\ Αφού στα λόγια μου έρχεσαι... :![]()
Μακάρι να ήταν μόνο στις φτηνές, είχα american deluxe strat που ζύγιζε σχεδόν όσο μια lp...The Genius Loci είπε:H δικιά μου CV είναι ψιλοβαριά (αλλά έχω κακομάθει με τις άλλες μου, που είναι πούπουλα). Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις για τις φτηνές κιθάρες, μερικές φορές ακραίες διαφοροποιήσεις στα specs στη γραμμή παραγωγής.
βασικα ειχε heavy northern ash σωμα.....σαν πολλες 70s Fender,τι επαθες μαυρε... ;Dείχα american deluxe strat που ζύγιζε σχεδόν όσο μια lp...βέβαια είχε ημίδιπλους μαγνήτες, μεγαλύτερα ποτενσιόμετρα, s-1 switch, πολύπλοκο 5θέσιο
και die cast locking κλειδιά
αυτο γιατι το περιμενες?το σωμα πρωτα βαφεται και μετα μπαινουν τα υπολοιπα τζιμπραγκαλα πανω... ;DΠερίμενα να δω από μέσα πρόχειρα λουστραρισμένο body και γδαρσίματα.
Σύμφωνοι, αλλά ακόμα κι έτσι,δεν περίμενα τόση καλή και αψεγάδιαστη δουλειά στα neck pockets (έμαθα και πως το λένε τρομάρα μου ;D), πόσο μάλλον και επίστρωση με αγώγιμη "μπογιά".Superfunk είπε:αυτο γιατι το περιμενες?το σωμα πρωτα βαφεται και μετα μπαινουν τα υπολοιπα τζιμπραγκαλα πανω... ;D
ινδονήσια η classic vibe? Μήπως κάτι δεν ξέρω?The Genius Loci είπε:"τον Ινδονήσιο"![]()