Squier Affinity tele ή classic vibe 50

Setting this guitar apart from its Classic Vibe Telecaster ’50s Vintage Blonde brother is a custom set of alnico 5 single-coil pickups that provide warmth and clarity and enough punch for country, blues, rock and jazz.
οποτε εχεις δικιο,καταφεραν να γραψουν τα specs σωστα...να τους δωσουμε βραβειο..... ;D

yannis37 είπε:
εγώ πάντως θα τιμήσω τον "Παππού Bill"  για την δική μου CV ;)
Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω.  ;)

The Genius Loci είπε:
Αν βάλεις Microcoils θέλω οπωσδήποτε να την ακούσω.  ;)
για το deluxe σετάκι keystones ελεγα που ειναι σιγουρη λύση, αλλά με τρώει να ρισκάρω ;D

sotirakos10 είπε:
Να ρωτησω κατι κι εγω ρε παιδες επειδη ειμαι ετοιμος να αγορασω κι εγω αυτη την κιθαρα αλλα στο Butterscotch Blonde χρωμα!Δηλαδη αυτη http://www.thomann.de/gr/fender_sq_classic_vibe_tele_50s_bb.htm

Η ερωτηση μου ειναι σχετικα με τους μαγνητες.Βλεπω οτι η vintage blonde εχει alnico 3 ενω η Butterscotch Blonde εχει alnico 5!Ποια η διαφορα τους και ποιοι ειναι καλυτεροι?
Ειναι και κουκλα, τη πηρες τελικα?

pine=πευκο  ,το ιδιο με την πρωτη tele που φτιαχτηκε το 1949.

καμμια σχεση με το δικο μας πευκο παντως....ειναι πολυ ελαφρυ & μαλακο το αμερικανικο "ανατολικο" πευκο (eastern pine) για αυτο και ο Leo το αλλαξε (και της εβαλε και trusrod στο μπρατσο που δεν ειχε στην αρχη)

......Sales force in the feild in Fenders infancy gripped to Leo that the guitar was being thought of in a "less than serious" light because it lacked two components....1. a hardwood body 2. a truss rod in the neck..
τα τελευταια χρονια εχει γινει παλι της μοδας απο καποιους μπουτικαδες (Glendale,Guitar Mill etc) οποτε μια και ειναι και παμφθηνο το ξαναχρησιμοποιει η Fender (τωρα αν ειναι αμερικανικο ή ..κινεζικο ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω...ετσι κι αλλοιως η tele δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα μαδερι... ;D...βιδωμενο πανω σε μια σανιδα,μια γεφυρα απο....τενεκε .... και 2 πηνια με συρμα γυρω γυρω.... ;D)  

υπαρχουν 300 ειδη πευκου....το eastern pine συνηθως ειναι...τωρα απο τι....pine ειναι η κιθαρα σου δεν ξερω (και επαναλαμβανω δεν θελω να μαθω.... ;D),αν ειναι ωραια και  ελαφρια μια χαρα...pine ειναι... ;D

Superfunk είπε:
υπαρχουν 300 ειδη πευκου....το eastern pine συνηθως ειναι...τωρα απο τι....pine ειναι η κιθαρα σου δεν ξερω (και επαναλαμβανω δεν θελω να μαθω.... ;D),αν ειναι ωραια και  ελαφρια μια χαρα...pine ειναι... ;D
Και ωραία είναι και ελαφριά είναι!  ;D ;D

μα για αυτο ακριβως ειναι το "απο τι...κσυλο ;D ειναι το σωμα"  η πλεον αχρηστη πληροφορια που υπαρχει...δεν υπαρχει ειδος ξυλου με σταθερο βαρος μια και η φυση δεν κανει...αντιγραφα....καποια....πευκα ειναι βαρια ,καποια...ελαφρα...(το ιδιο συμβαινει και με ολα τα ειδη ξυλειας"

nikoskor41274 είπε:
Την δικία μου πάντως την CV ελαφριά δέν την λές ::)
πάντως είμαι περίεργος να την ζυγίσω. Δεν έχω πάρει και τις άπειρες κιθάρες στα χέρια μου για να συγκρίνω βάρη!

johnsid είπε:
Η δικια μου CV Tele ζυγιζει 4 κιλα!Σε σχεση με την Stratocaster CV ενος φιλου η δικη μου μοιαζει ασηκωτη !!
3175 η cv strat μου... και την ελάφρωσα λίγο ακόμα.

Τελικά οι strat ή οι tele είναι ελαφρύτερες? Οι tele σίγουρα έχουν περισσότερο όγκο ξύλου

αλλά οι strat ένα επιπλέον μαγνήτη, block και ελατήρια, μεγαλύτερο pickguard και ένα

επιπλέον... ποτενσιόμετρο ;D Αν υποθέσουμε οτι τα σώματα τους είναι φτιαγμένα απο ξύλο

ίδιας πυκνότητας, ποιά θα ήταν ελαφρύτερη?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back