Σπύρος Χαρμάνης - Wound

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
02dc3c86.jpg

Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω ώστε να μην ακουστεί πομπώδες ή έστω περισσότερο ναρκισσιστικό από όσο οφείλει να είναι.

Anyway.

Εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=176898.0 ήταν το πρώτο και σε αυτό το θέμα

"παρουσιάζεται" το δεύτερο CD με τον τίτλο "WOUND". Μια ιστορία μιας ώρας και 13 λεπτών περίπου, χωρισμένη σε 3 μέρη και αποτελούμενη από 13 κομμάτια συνοδευόμενα από ένα 16-σέλιδο booklet. Η ιστορία ακολουθεί έναν μη-υπαρκτό χαρακτήρα μέσα από αγνές προθέσεις, κακές επιλογές και διαδρομές και τέλος, σε ότι είναι αυτό που θα είναι αρκετό ώστε να καταφέρει να φτάσει στην αποδοχή προκειμένου να προχωρήσει μπροστά.

Το tracklisting είναι το ακόλουθο:

1. Pushing The Sky

2. The Great Outdoors

3. Entry Wound

4. Subconscious

5. You've Met Someone

6. Better Halves

7. Hinder

8. Open Wound

9. The Glacier

10. Our Time Expires (Piano & Orchestral arrangements: Nikolas)

11. September

12. Exit Wound

13. Say Goodnight (Cellos ηχογραφημένα από τον Nikodemos στα απίστευτα sonic ark)

Η δουλειά αυτή χρωστάει πολλά σε αρκετά μέλη του φόρουμ, θα αποφύγω όμως να τους ονοματίσω. Τους ευχαριστώ όλους εξίσου!

Εδώ : http://spyroscharmanis.bandcamp.com/

έχει στηθεί μέσω του bandcamp μια σελίδα για το άλμπουμ όπου μπορείτε να το ακούσετε και να το κατεβάσετε στην ολότητά του, όπως επίσης και να συνεισφέρετε αν θέλετε οικονομικά αγοράζοντας το.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Να σημειωθεί ότι η τιμή των 10 ευρώ που έχει μπει στην σελίδα εννοείται πως δεν είναι υποχρεωτική και μπορεί ο καθένας να θέσει την δικιά του (με ένα λογικό μίνιμουμ των 2 ευρώ που είναι τα ταχυδρομικά έξοδα) μέσω paypal στέλνοντας εδώ: spycharmanis [at] hotmail.com.

Ευχαριστώ όλους όσους αφιερώσουν χρόνο να το ακούσουν!

745fdaf7.jpg

Σπύρος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επιτέλους! :D

Πάω να ακούσω και τα υπόλοιπα. Θα μιλήσουμε σύντομα. ;)

Επιτέλους !!! Δεν φαντάζεσαι πώς το περίμενα αυτό το νέο :) 

Σε στηρίζουμε να ξέρεις .

Έλα ντε... και το σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες! Ακούω τώρα απο bandcamp!

Εξαιρετική δουλειά, τα θερμά μου συγχαρητήρια!

(Θα επανέλθω με πιο λεπτομερείς εντυπώσεις)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥ Σπυρο .ΔΥΟ ΑΚΟΥΣΑ (ΤΟ 1& 7) .Χαρα στο κουτραγιο σου .Πολυ δυσκολα κομματια αλλα και ωραια .Θα ακουσω και τα υπολοιπα .Πως αγοραζουμε το cd (απο που δηλαδη )

απο την Πατρα εισαι!!! (αρε πατριδα μουσικαρες βγαζεις ) .Αληθινο progressive rock .

Θαυμάζω τη σοβαρή δουλειά που κάνεις. Αυτό εχω να πω μόνο.

Ολοκληρωμένο και πλούσιο το αποτέλεσμα.

Ανυπομωνώ να πιάσω το CD στα χέρια μου.

(Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα)

neeq είπε:
Θαυμάζω τη σοβαρή δουλειά που κάνεις. Αυτό εχω να πω μόνο.
+1

Μπράβο ρε, πρώτα γκαστρώνεις το υπομονετικό κοινό σου και έπειτα...

SpyrosCh είπε:
Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω ώστε να μην ακουστεί πομπώδες ή έστω περισσότερο ναρκισσιστικό από όσο οφείλει να είναι.

Δε μας χέζεις ρε μανούλα μου πρωί πρωί;  ;D ;D

Earendil είπε:
Δε μας χέζεις ρε μανούλα μου πρωί πρωί;  ;D ;D
+1, και ας έχει πάει 10 π.μ.

(πιο ψύχραιμη κριτική, μέτά την ακρόαση του πραγματικού CD)

SpyrosCh είπε:
μέσω paypal στέλνοντας εδώ: spycharmanis [at] hotmail.com.
Νταν.

Please proceed to all necessary actions for the expedited shipping posting of goods.

Sincerely mine,

Audiokostas

Τελείωσα την online ακρόαση πριν λίγο και παρότι δεν είμαι φαν του είδους, δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω για το ΑΨΟΓΟ αποτέλεσμα και να εκδηλώσω το θαυμασμό μου για την ποιότητα του επιτεύγματος σε όλα τα επίπεδα. Συνθέσεις, παιξίματα, φωνές, ενορχηστρώσεις, παραγωγή, όλα αντάξια στουντιακών κυκλοφοριών μεγάλων ονομάτων του χώρου. Χωρίς καμία υπερβολή.

Σπύρο μπράβο.

Ωραίος!

Jazzjoker είπε:
Τελείωσα την online ακρόαση πριν λίγο και παρότι δεν είμαι φαν του είδους, δεν μπορώ παρά να χειροκροτήσω για το ΑΨΟΓΟ αποτέλεσμα και να εκδηλώσω το θαυμασμό μου για την ποιότητα του επιτεύγματος σε όλα τα επίπεδα. Συνθέσεις, παιξίματα, φωνές, ενορχηστρώσεις, παραγωγή, όλα αντάξια στουντιακών κυκλοφοριών μεγάλων ονομάτων του χώρου. Χωρίς καμία υπερβολή.

Σπύρο μπράβο.
Μια από τα ίδια  :)

Tι ταλαντούχο - και με γούστο - παιδί είναι αυτός ο Σπύρος Χαρμάνης.

Εύγε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
:-[ Ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σας σχόλια! Περικλή δεν είμαι από Πάτρα απλά εκει σπούδασα...τώρα δεν ξέρω πως κόλλησε το tag!

Έγινε re-upload το 8ο κομμάτι διότι όπως επεσήμανε ο Μίλτος είχε κάποια audio-glitches. Ελπίζω να μην συνάντησε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα αλλού έτσι?

Αν κάποιος αγόρασε το digital album, ας το ξανακατεβάσει και του ζητώ συγνώμη!

Ευχαριστώ άπαντες και πάλι και χαίρομαι ιδιαίτερα αν σας άρεσε.

:)

SpyrosCh είπε:
:-[ Ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σας σχόλια! Περικλή δεν είμαι από Πάτρα απλά

Έγινε re-upload το 8ο κομμάτι διότι όπως επεσήμανε ο Μίλτος είχε κάποια audio-glitches. Ελπίζω να μην συνάντησε κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα αλλού έτσι?
Άκουσα glitches αλλά νόμιζα ότι είναι θέμα της σύνδεσής μου και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Νομίζω πάντως ότι είναι σε παραπάνω από ένα κομμάτια.

Trending...

Νέα θέματα

Back