Item received as described. Excellent Noizer, a joy to do business with. Highly recommended +++++
Πάμε στη σοβαρή κριτική και να αφήσω τις κουλτουροδηθενιές στους προλαλήσαντες.
Κατ' αρχήν να το ξέρεις, έχεις από τώρα χάσει τις πωλήσεις των περίεργων που αγοράζουν από το εξώφυλλο.
Αν εσύ νέε μου διαθέτεις 30/20 όραση δεν σημαίνει ότι έχουμε όλοι και ας τρώμε ψάρια και καρότα. Καφέ γράμματα Font -1 σε καφέ φόντο μου κανε κεφάλι πάνω στο δίλεπτο. 5 στα 13 (το ένα έχει έντονα πορτοκαλί και σώθηκε) πήγαν αδιάβαστα. Το πράμα χειροτερεύει στη ράχη που και δεν διαβάζεται και είναι λάθος τσακισμένη. Εμείς με τα χιλιάδες CD τι θα κάνουμε δηλαδής για να σε βρούμε; Ασκήσεις οφθαλμίατρου;
Το booklet αρκετά καλή προσπάθεια αλλά μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Next time πάρε χοντρό κρεμ χαρτί (βλ. εκδόσεις Άγρα τις οποίες καλό είναι να δεις γενικότερα για το πλασάρισμα ενός booklet).
Τα κύρια ονόματα γράφονται με κεφαλαία. Αισθητικές προτάσεις με την γραμματική δεν κάνουμε. Αλλιώς γύρισέ το όλο στο dada να τελειώνουμε.
Sam Kueschions εντ πόϊντερς:
Στο Hinder ποιός ήταν τελικά που χτύπησε το κουδούνι;
Στο ίδιο, πως το πετυχαίνεις αυτό το εφέ στη φωνή;
Και που την ηχογραφείς (προκειμένου να φωνάζεις τόσο δυνατά; )
Εσύ παίζεις slide ρε συ στο Great Outdoors; (το μόνο κομμάτι - μαζί με το Glacier - που ακούγεται)
Roller coaster δυναμικών ενίοτε ενδιαφέρουσες ενίοτε επαναλαμβανόμενες και φορτωμένες (ναι, το ξέρεις, δεν είμαι του concept-progressive -εκτός κι αν είναι το Welcome to my nightmare ;D ).
Πάρα πολύ καλή προφορά. Sexellent old sport.
Πόσο χρόνο σου πήρε το wholeον πρότζεκτ;
Έχω κι άλλα να πω και να ρωτήσω αλλά πρέπει να φύγω για λίγο.
Πέστα όλα σε μια συνέντευξή σου.
Το άλμπουμ 7.89 στα 10 με απόλυτα νούμερα.
Άμα αρχίσουμε τα "μα στην ηλικία του, με τα μέσα που διέθετε, στη χώρα αυτή και δεν είχε χρόνο, ο δε στίβος βαρύς και τα αγριογούρουνα λάθος ταϊσμένα" ξεπερνάς χαλαρά το 9.
Αλλά δε θέλουμε χάρες κύριοι...
Θέλουμε;
:-*