Έρευνα Αγοράς για Κάρτα Ήχου (Οπτική Είσοδο, 192/24)

εντάξει, την RME θα την πούλαγες την άλλη μέρα και δεν θα έχανες κι όλας, αν σκεφτείς ότι συχνά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

εντάξει, την RME θα την πούλαγες την άλλη μέρα και δεν θα έχανες κι όλας, αν σκεφτείς ότι συχνά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

Έτσι είναι. Αλλά είναι αισθητά ακριβότερη. Για τη συγκεκριμένη χρήση δεν αξίζει.

Έτσι είναι. Αλλά είναι αισθητά ακριβότερη. Για τη συγκεκριμένη χρήση δεν αξίζει.
προφανώς.
Το τι κάνει μια RME ξεπερνάει οποιαδήποτε ανάγκη μέσου χρήστη για usb sound card interface κλπ

Επίλογος: Χωρίς τον npap θα είχα κάνει μαλακία, δηλαδή θα είχα πάρει την RME. Αυτό που αγόρασα, είναι ασφαλώς πιο σωστή αγορά για την περίπτωσή μου. Αν αποδειχθεί ότι και ως DAC τα "λέει", τότε είναι κελεπούρι. Ευχαριστώ λοιπόν και πάλι.

σε ευχαριστώ με την σειρά μου μια και την δοκίμασες και για μένα... σύντομα θα την πάρω κι εγώ μια και ο marantz έχει εκτός από 5 ψηφιακές in και optical rec out οπότε αυτομάτως (και ανέλπιστα) αποκτώ τσάμπα ένα ευέλικτο ψηφιακό "κασετόφωνο" για πάσα χρήση που θα ξεπεράσει το ελάχιστο που την ήθελα αρχικά (εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών) καθώς (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα δρομολογώ εύκολα πλέον οποιαδήποτε πηγή αναλογική ή ψηφιακή χρειαστεί ποιοτική καταγραφή... από την άλλη το dac της δεν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ και έτσι για μένα θα είναι και χωρίς αυτό κελεπούρι...

Πάντως, να σας πώ την αλήθεια μου , έγω που χρησιμοποιώ την sound blaster mp3 για παρεμφερή λόγο ,όπως είπα ήτοι για να γράφω στο mini disc (rack) ο,τιδήποτε από pc - laptop, ΔΕΝ κατάλαβα καμία σπουδαία διαφορά είτε χρησιμοποιώ ψηφιακές είτε αναλογικές εισόδους - εξόδους.
Η μονη ουσιαστική διαφορά είναι στο Level εγραφής , με το ψήφιακό να είναι πιο δυνατό.....

Σήμερα. Κυριακή, ήλθε και η απάντηση από την Focusrite:

Thank you for getting in touch, our apologies for the delay in response we are currently experiencing a high volume of emails and are trying to respond as quickly as we can.

The optical input of the Clarett+ 2Pre will not accept audio inputs when at quadband 176.2/192kHz signals.

Και του χρόνου, φουντούνια, που έλεγε και ένας φίλος...

μπορει και να σε βοηθουσε μια Motu Ultra lite MK4 ή MK5 . Εχει ολα αυτα που ψαχνεις , δες και specs στην εταιρια. Εγω απο προηγουμενο μοντελο (MK3) , και χωρις να εχω κανει εως τωρα χρηση SPDIF/Optical ειμαι ευχαριστημενος και απο conversion , και απο AD/DA conversion. Μη σου πω ψαξε και τη δικη μου για πιο οικονομικη ακομα.

μπορει και να σε βοηθουσε μια Motu Ultra lite MK4 ή MK5 . Εχει ολα αυτα που ψαχνεις , δες και specs στην εταιρια. Εγω απο προηγουμενο μοντελο (MK3) , και χωρις να εχω κανει εως τωρα χρηση SPDIF/Optical ειμαι ευχαριστημενος και απο conversion , και απο AD/DA conversion. Μη σου πω ψαξε και τη δικη μου για πιο οικονομικη ακομα.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Πάντα κοιτάζω τι έχει η MOTU να προτείνει, όταν κάνω έρευνα αγοράς, διότι την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα έχανε από την RME Babyface, διότι μέλλει να τρέξει σε Windows, και αργότερα ίσως σε Linux.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back