Spirit - Taurus VS Led Zeppelin - Stairway To Heaven

την άλλη με την καμμία... ;D
Η καλυτερη λευκη τραγουδιστρια μετα την Patsy Cline ειναι η Lang.Την εχω δει live 2-3 φορες και καθε φορα εφευγα  με..πεσμενα τα σαγονια  ;D

Στο Life o ΘΕΟΣ γραφει

"My daughter Angela and her friend were at Redlands and I was playing the record and they start singing this totally different song over it. They were hearing K.D. Lang's 'Constant Craving.' It was Angela and her friend that copped it."
Παντως Lang ηταν πολυ υπερηφανη που οι Stones τις εδωσαν song writing credit & φυσικα ποτε δεν κινηθηκε νομικα εναντιον τους ουτε το ζητησε.

dimsonic είπε:
οι purple είχαν δηλώσει ότι είχαν κάνει κάτι σαν συμφωνία με τους όμορφη μέρα "δανείζοντάς" τους το wring that neck...
Τους "δάνεισαν" ένα δωδεκάμετρο για τη μελωδία του Child In Time?

;D

Δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, αλλά νομίζω ότι το wring that neck δεν ήταν καν σε άλμπουμ με τον Gillan - τι έκαναν δηλαδή; ¨Εδωσαν ένα παλιό κομμάτι τους παό την εποχή του Evans γι' αυτό; Θεούληδες

Tamtam είπε:
Το Child In Time πάλι, δεν μπορεί κανείς να πει ότι έγινε κατά λάθος. Είναι ξεπατηκωσούρα κανονικότατη - η μελωδία έχει τις ίδιες αξίες χρονικά, ένα ακόρντο μόνο έχει αλλάξει σε μινόρε αντί για major -και φυσικά είναι καλύτερο από το original γιατί οι Purple, εκτός από μεγάλοι μάστορες ήταν και μεγάλοι κλέφτες. Και αυτοί τουλάχιστον, θα μπορούσαν να το παραδεχτούν ότι το κατακλέψανε.
Προφανώς δεν έχεις κάνει το  homework σου. Μην κάνεις flame.

Superfunk είπε:
Η καλυτερη λευκη τραγουδιστρια μετα την Patsy Cline ειναι η Lang.Την εχω δει live 2-3 φορες και καθε φορα εφευγα  με..πεσμενα τα σαγονια  ;D

Στο Life o ΘΕΟΣ γραφει

Παντως Lang ηταν πολυ υπερηφανη που οι Stones τις εδωσαν song writing credit & φυσικα ποτε δεν κινηθηκε νομικα εναντιον τους ουτε το ζητησε.
το έχω διαβάσει...

και αν έχουν κάποιοι δικηγόρους είναι αυτοί.

Φάνηκε ήδη από το gimme shelter.

τώρα για την ...γυναίκα....γούστα είναι αυτά...  :D

lgbesios είπε:
PJ  ;) :-*

στο θέμα μας τωρα
Αγαπω τρελλα PJ αλλα ειναι αλλα κυβικα ως τραγουδιστρια (συνθετικα ειναι φανταστικη)  σε σχεση με την K.D.Lang , σα να συγκρινεις Mercedes 600 με Golf GTI...καλο το Golf αλλα....αλλα κυβικα  ;D ;D

δες εδω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=209887.msg895593#msg895593

Tamtam είπε:
Δεν το βρίσκετε λιγάκι επικίνδυνο, να αποδασίζουν δικαστές για το αν μια μουσική αποτελεί προϊόν κλοπής ή όχι;
Εϊναι όσο επικίνδυνο  να αποφασίζουν  για το αν ο Α έκλεψε μια τυρόπιτα από τον Β.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mauromouris είπε:
Προφανώς δεν έχεις κάνει το  homework σου. Μην κάνεις flame.
Κανένα flame, η μελωδική γραμμή στο Child in Time είναι 99% απαράλλακτη.

Εϊναι όσο επικίνδυνο  να αποφασίζουν  για το αν ο Α έκλεψε μια τυρόπιτα από τον Β.
Σα να λέμε, ένα καλλιτεχνικό έργο έχει για σένα την ίδια αξία με μια τυρόπιτα; Αυτό λες;

EDIT: Aυτό λες!

Άλλη συντεχνία να πάρει σειρά μετά τους πλητκράδες και τους νομικούς;

Tamtam είπε:
Σα να λέμε, ένα καλλιτεχνικό έργο έχει για σένα την ίδια αξία με μια τυρόπιτα; Αυτό λες;

Άλλη συντεχνία να πάρει σειρά μετά τους πλητκράδες και τους νομικούς;
Σαν να λέμε,  για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η  ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία  (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.

LK είπε:
Σαν να λέμε,  για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η  ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία  (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.
Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.

Tamtam είπε:
Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.
Οι πραγματογνώμονες και οι τεχνικοί σύμβουλοι είναι δικονομικές έννοιες (μέσα απόδειξης), που έχουν θεσπιστεί και υπάρχουν στη δικαστηριακή πρακτική, χρόνια πριν ξεσπάσει η συγκεκριμένη διαμάχη.

Tamtam είπε:
Σαφως,για αυτο και σε ΟΛΑ τα δικαστηρια του πολιτισμενου δυτικου κοσμου χρησιμοποιουνται ΕΙΔΙΚΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ κατα τη διαρκεια των δικων .

Ο δικαστης και οι ενορκοι αποφασιζουν σταθμιζοντας και αξιολογοντας τις τοποθετησεις τους.

Καλα ουτε ΕΝΑ δικαστικο θριλερ δεν εχεις δει?  ;D ;D 

Superfunk είπε:
Καλα ουτε ΕΝΑ δικαστικο θριλερ δεν εχεις δει?  ;D ;D
Εγώ έβλεπα μικρός το "ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ".

Αρκεί;

trolley είπε:
Εγώ έβλεπα μικρός το "ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ".

Αρκεί;
Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.  Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?

Tamtam είπε:
Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.  Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?
Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.

trolley είπε:
Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.
"Εμείς";  ::)

Εδώ κοτζάμ Ζίμενς και την ξέπλυναν με εξωδικαστικό συμβιβασμό οι νδσοκ, "εμείς" δεν θα τα βρούμε;

Μπορούμε να ανταλλάξουμε, όπως στις αγγελίες. Θα σου δώσω ένα 24μετρο μινοράκι για τεμπέληδες σρέντερ, να μου δώσεις ένα νταγκλαριστό ίντι τύπου μαντρουγκάντα να παίζω τα βράδυα που είμαι down. Τι λες?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back