- Πόντοι
- 2,148
τους stones ναι.
την άλλη με την καμμία... ;D
την άλλη με την καμμία... ;D
Η καλυτερη λευκη τραγουδιστρια μετα την Patsy Cline ειναι η Lang.Την εχω δει live 2-3 φορες και καθε φορα εφευγα με..πεσμενα τα σαγονια ;Dτην άλλη με την καμμία... ;D
Παντως Lang ηταν πολυ υπερηφανη που οι Stones τις εδωσαν song writing credit & φυσικα ποτε δεν κινηθηκε νομικα εναντιον τους ουτε το ζητησε."My daughter Angela and her friend were at Redlands and I was playing the record and they start singing this totally different song over it. They were hearing K.D. Lang's 'Constant Craving.' It was Angela and her friend that copped it."
Τους "δάνεισαν" ένα δωδεκάμετρο για τη μελωδία του Child In Time?dimsonic είπε:οι purple είχαν δηλώσει ότι είχαν κάνει κάτι σαν συμφωνία με τους όμορφη μέρα "δανείζοντάς" τους το wring that neck...
Προφανώς δεν έχεις κάνει το homework σου. Μην κάνεις flame.Tamtam είπε:Το Child In Time πάλι, δεν μπορεί κανείς να πει ότι έγινε κατά λάθος. Είναι ξεπατηκωσούρα κανονικότατη - η μελωδία έχει τις ίδιες αξίες χρονικά, ένα ακόρντο μόνο έχει αλλάξει σε μινόρε αντί για major -και φυσικά είναι καλύτερο από το original γιατί οι Purple, εκτός από μεγάλοι μάστορες ήταν και μεγάλοι κλέφτες. Και αυτοί τουλάχιστον, θα μπορούσαν να το παραδεχτούν ότι το κατακλέψανε.
PJ :-*Superfunk είπε:Η καλυτερη λευκη τραγουδιστρια μετα την Patsy Cline ειναι η.......
το έχω διαβάσει...Superfunk είπε:Η καλυτερη λευκη τραγουδιστρια μετα την Patsy Cline ειναι η Lang.Την εχω δει live 2-3 φορες και καθε φορα εφευγα με..πεσμενα τα σαγονια ;D
Στο Life o ΘΕΟΣ γραφει
Παντως Lang ηταν πολυ υπερηφανη που οι Stones τις εδωσαν song writing credit & φυσικα ποτε δεν κινηθηκε νομικα εναντιον τους ουτε το ζητησε.
Αγαπω τρελλα PJ αλλα ειναι αλλα κυβικα ως τραγουδιστρια (συνθετικα ειναι φανταστικη) σε σχεση με την K.D.Lang , σα να συγκρινεις Mercedes 600 με Golf GTI...καλο το Golf αλλα....αλλα κυβικα ;D ;Dlgbesios είπε:PJ :-*
στο θέμα μας τωρα
τίμια συναλλαγή ... ;DTamtam είπε:¨Εδωσαν ένα παλιό κομμάτι τους παό την εποχή του Evans γι' αυτό; Θεούληδες
Εϊναι όσο επικίνδυνο να αποφασίζουν για το αν ο Α έκλεψε μια τυρόπιτα από τον Β.Tamtam είπε:Δεν το βρίσκετε λιγάκι επικίνδυνο, να αποδασίζουν δικαστές για το αν μια μουσική αποτελεί προϊόν κλοπής ή όχι;
Κανένα flame, η μελωδική γραμμή στο Child in Time είναι 99% απαράλλακτη.mauromouris είπε:Προφανώς δεν έχεις κάνει το homework σου. Μην κάνεις flame.
Σα να λέμε, ένα καλλιτεχνικό έργο έχει για σένα την ίδια αξία με μια τυρόπιτα; Αυτό λες;Εϊναι όσο επικίνδυνο να αποφασίζουν για το αν ο Α έκλεψε μια τυρόπιτα από τον Β.
Σαν να λέμε, για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.Tamtam είπε:Σα να λέμε, ένα καλλιτεχνικό έργο έχει για σένα την ίδια αξία με μια τυρόπιτα; Αυτό λες;
Άλλη συντεχνία να πάρει σειρά μετά τους πλητκράδες και τους νομικούς;
Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.LK είπε:Σαν να λέμε, για ένα καλλιτεχνικό έργο ισχύει η ίδια ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ αξία (διαδικασία δικονομικά) με μια τυρόπιτα. Αυτό λέω.
Οι πραγματογνώμονες και οι τεχνικοί σύμβουλοι είναι δικονομικές έννοιες (μέσα απόδειξης), που έχουν θεσπιστεί και υπάρχουν στη δικαστηριακή πρακτική, χρόνια πριν ξεσπάσει η συγκεκριμένη διαμάχη.Tamtam είπε:Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.
Σαφως,για αυτο και σε ΟΛΑ τα δικαστηρια του πολιτισμενου δυτικου κοσμου χρησιμοποιουνται ΕΙΔΙΚΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ κατα τη διαρκεια των δικων .Tamtam είπε:Συμφωνοι, αλλά το πόρισμα του δικαστηρίου θα πρέπει να βασιστεί σε γνωμοδοτήσεις ανθρώπων σχετικών με την τέχνη και το έργο τέχνης, εκτιμητών λόγου χάρη, ενός πίνακα , ή άλλων ειδικών, όχι σε εκείνη ενός δικαστή από τη Νεβάδα ή ενός δικηγόρου της ΑΕΠΙ από τη Φαρκαδώνα.
Εγώ έβλεπα μικρός το "ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ".Superfunk είπε:Καλα ουτε ΕΝΑ δικαστικο θριλερ δεν εχεις δει? ;D ;D
Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?trolley είπε:Εγώ έβλεπα μικρός το "ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ".
Αρκεί;
Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.Tamtam είπε:Δεν έχω τηλεόραση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι ρεαλιστικά αυτά που δείχνουν εκεί σε αυτά τα σίριαλ?
Και?Tamtam είπε:Κανένα flame, η μελωδική γραμμή στο Child in Time είναι 99% απαράλλακτη.
"Εμείς"; :trolley είπε:Δε νομίζω, αλλά - ούτως ή άλλως - εμείς θα πάμε σε ελληνικό δικαστήριο αν χρειαστεί για οτιδήποτε, και σε διαβεβαιώνω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των αμερικανικών.