special wolfgang

Elixir

Νέο μέλος
Πόντοι
16
θελω να πω οτι

η μια με την αλλα εχει διαφορα 1500

ειναι μονο λογω του carved top ,binding

k made in usa ο μονος λογος για την τιμη της?

Έχουν την ίδια σχέση που έχει μια EBMM με μια Sterling, μια Suhr με μια Rasmus ή μια Fender CS με μια μεξικάνικη. Τι δεν καταλαβαίνεις;  :)

made in usa ο μονος λογος για την τιμη της?
βασικα ΝΑΙ.
βασικα βλεπω πως τιμολογειται η wolfgang οπως οι κιθαρες της τζακσον

στην τιμη της σπεσιαλ περνεις κατι σε ke5 η rr5 και οσσο κανει η κανονικη κανει μια rr1

βασικα πρεπει η wolfgang να φτιαχνεται στο ιδιο εργοστασιο με τις τζακσον japan

αφου και οι 2 ανηκουν στη fender

Elixir είπε:
βασικα βλεπω πως τιμολογειται η wolfgang οπως οι κιθαρες της τζακσον

στην τιμη της σπεσιαλ περνεις κατι σε ke5 η rr5 και οσσο κανει η κανονικη κανει μια rr1

βασικα πρεπει η wolfgang να φτιαχνεται στο ιδιο εργοστασιο με τις τζακσον japan

αφου και οι 2 ανηκουν στη fender
Δεν ξέρω πως τιμολογούνται και, να πω την αλήθεια, αυτή η κιθάρα είναι πολύ μακριά από τα γούστα μου για να την έχω ψάξει. Είχα δει όμως το διαφημιστικό βιντεάκι με τον EVH, όταν την είχαν εκδόσει.

Στην ακριβή έκδοση λοιπόν, έχει ατσάλινα τάστα, carved top (ΑΑΑ) και binding, ακριβότερο ξύλο στο μπράτσο, "ακριβά" pots, και το "hand made" του πράγματος είναι σε μεγαλύτερη έκταση. Έστω και αν αφορά επιλογή υλικών.

Για μαγνήτες και hardware επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τα ίδια σε όλη τη σειρά, οπότε αυτό που έγραψες περί "πανομοιότυπων κιθαρών", είναι μάλλον υπερβολή.

Επομένως, και δεδομένης της χώρας προέλευσης, μάλλον η μαύρη είναι η ακριβή!  ;)

Πρακτικά η φτηνή σειρά βγήκε για να πουλήσει σε όσους θέλουν "την κιθάρα του Van Halen" για να παίζουν, ενώ η ακριβή σε πορωμένους συλλέκτες. Φυσικά αν σου κάνει από άποψης χαρακτηριστικών, ποσώς σε ενδιαφέρει.  ;)

βασικα(καλησπερα σας) εγω ηθελα να παρω μια rr5 αλλα δεν με βολευει καθολου η εργονομια της παρ ολο π εχω kelly (αυτη με βολευει και με το παραπανω)και επειδη πρεπει ναν ναι απο το ιδιο εργοστασιο και το μπατζετ το καλυπτει ο προυπολογισμοςλεω να την χτυπησω...

Elixir είπε:
βασικα(καλησπερα σας) εγω ηθελα να παρω μια rr5 αλλα δεν με βολευει καθολου η εργονομια της παρ ολο π εχω kelly (αυτη με βολευει και με το παραπανω)και επειδη πρεπει ναν ναι απο το ιδιο εργοστασιο και το μπατζετ το καλυπτει ο προυπολογισμοςλεω να την χτυπησω...
Δεν ξέρω ποια είναι η RR5.  :P Αν έχει πάντως απ'αυτά τα μπράτσα-φλούδες που έχουν συνήθως οι Jackson, να ξέρεις ότι η Wolfgang έχει πιο χοντρό μπράτσο. Αισθητά.

Απο την rr5 κατεληξες σε wolfgang επειδη...μαλλον φτιαχνονται στο ιδιο εργοστασιο? ???

The Genius Loci είπε:
Δεν ξέρω ποια είναι η RR5.  :P Αν έχει πάντως απ'αυτά τα μπράτσα-φλούδες που έχουν συνήθως οι Jackson, να ξέρεις ότι η Wolfgang έχει πιο χοντρό μπράτσο. Αισθητά.
Ιδου. Δε τη λες και ιδια με την EVH...

RR5_Rhoads_md.jpg

επειδη πιστευω πως απο το ιδιο εργοστασιο θα εχουν ιδια/παρομοια

ποιοτητα κατασκευης ;D

Tη σημερον ημερα, πρεπει να κανεις αιτηση για να αγορασεις κιθαρα σε αυτα τα χρηματα και να μην εχει καλη ποιοτητα κατασκευης. Υπαρχουν παρα πολλες κιθαρες με εξαιρετικη κατασκευη ασχετως εργοστασιου.

Οι δυο κιθαρες που κοιτας εχουν διαφορετικους μαγνητες, τελειως διαφορετικο σωμα και μανικι, η μια εχει σταθερη γεφυρα και η αλλη εχει locking trem...αν εξαιρεσεις οτι και οι δυο ειναι μοντερνες κιθαρες με 2 διπλους, δεν εχουν και πολλες ομοιοτητες!

ειχα παιξει και με τις δυο κιθαρες προσφατα σε ταξιδι

Απο ηχο ειναι ΙΔΙΕΣ.Και οι 2 εχουν ατσαλινα ταστα, απιστευτο λαιμο (γρηγορο και πανευκολοπαιχτο) και η μονη διαφορα ειναι οτι η special ειναι γιαπωνεζα, το floyd ειναι υποδεεστερο και δεν εχει τα φρουφρου και αρωματα.

Πολυ καλο κιθαρακι αλλα κακασχημο ρε παιδι μου.......

παιδια ο superfunk παλι ειχε δικιο...

ειναι πανω κατω το ιδιο πραγμα (σαν πρωτη ματια)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back