Ειλικρινά' date=' δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το minidisk, την SPDIF και τα ακουστικά... :?:
Γεράσιμος[/quote']
Η κάρτα μου είναι η EMU0404 και έχει μία stereo έξοδο που βγαίνει σε 2 break out cables του 1/4 της ίντσας . Κάθε ένα cable βέβαια είναι ΜΟΝΟ .
Όποτε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την έξοδο και για Master και για monitoring ... Θα βγάλω λοιπόν το master απο την αναλογική stereo έξοδο και θα συνδέσω το minidisk στην SPDIF για να χρησιμοποιήσω τους
DAC του για να κάνω monitoring μέσω headphones που θα συνδέσω στο Minidisk ... Έχω ακούσει ότι γίνεται αυτό αρκεί το Minidisk να μπορεί να κάνει record ... Θα είναι κάτι σαν Headphone amp με DAC ... cool ? ¶ραγε γίνεται αυτό ;
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: 8OΤο χρησιμοποιούσα με ενισχυτή αλλά τώρα πλέον δεν τον έχω ... Οπότε το σήμα θα το βγάλω απο ενισχυτή ... Οπότε πρέπει να αγοράσω ενισχυτή ;
Αν πάρεις μία κονσολίτσα είσαι καλυμμένος. Μπορείς να ενισχύσεις τα σήματα που θέλεις και να κάνεις δρομολόγσηση και σε ακουστικά. Θα στο πρότεινα αλλά το σκεπτικό ήταν να μην μπεις σε έξοδα. Ναι' date=' είναι η καλύτερη λύση.Εγώ ήθελα η επόμενη αγορά να είναι κονσολίτσα !!
:?: :?: :?: Το TRAKTOR τώρα που κολλάει με την δρομολόγηση της εξόδου της κάρτας ήχου;Βασικά ψάχνομαι σε αυτό το θέμα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κονσολίτσα γιατί χρειάζομαι την έξτρα έξοδο για το TRAKTOR ... Οπότε πρέπει να την βλέπει απο την κάρτα ήχου ...
Ναι.Απο το μίχτη μπορεί να ενισχυθεί το σήμα του MD ;
¶μα πάρεις κονσόλα' date=' ξέχνα το MD. Θα συνδέσεις το output της EMU στην κονσόλα και από εκεί θα έχεις και ακουστικά, και άλλες εξόδους (για ενισχυτή κλπ)...Γιατί επιμένεις να θέλεις να χρησιμοποιήσεις το MD;Πρώτα θα συνδέσω την SPDIF OUT στην SPDIF IN του MD και μετά την αναλογική έξοδο του MD στο μίκτη ; Τότε θα ακούω μέσω ακουστικών απο το MD ;
Ναι, το κάνει μερικές φορές. Όταν λέει Internal Error...δεν το εννοεί, άμα δείτε μετά από ένα τέτοιο Error το post σας έχει δημοσιευθεί κανονικά.WhiteNoise είχε κάποιο πρόβλημα ο server ;
Μια και μιλάμε για minidisc' date=' (ελπίζω να μην ξεφεύγω πολύ από το θέμα), μπορεί μήπως να με βοηθήσει κάποιος στο γιατί το ΜΖ-R50 που έχω, ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει ότι δισκάκι και αν του βάλω μέσα, και το μόνο που ακούγεται είναι η κεφαλή να κινείται ψάχνοντας ? Καμιά ιδέα ?[/quote']
Sony Service
Κ. ΜΑΝΟΥ 28, 731-00 ΠΕΛΑΙΚΑΠΙΝΑ- ΧΑΝΙΑ
Τηλ. 28210-76303 FAX : 28210-76303