Αυτός ήταν ίσως ο βασικότερος από τους λόγους που με έκανε να φύγω από την Αθήνα και να γυρίσω (ανεπιστρεπτί) στην επαρχία και να ζω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! 8)Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω παρκάρει ποτέ μου σε παράνομη θέση... αποτέλεσμα? Μέσος όρος χρόνου εύρεσης πάρκινκ 45 λεπτά με 1 ώρα! και το ρεκόρ μου μέχρι εχθές το βράδυ 2 ώρες και 14 λεπτά! Έχω υπολογίσει ότι έχω χάσει πάρα πολλά 24ώρα από την ζωή μου να κάνω κύκλους τα τετράγωνα της γειτονιάς μου...
Apost έχεις καλέσει τροχαία για τέτοιο λόγο
Γι αυτό κι εγώ είμαι part time ένοικος πλεόν! Δεν την αντέχω άλλο δεν την αντέχω!! :lol: :lol: Καλύτερα να μένω Σέρρες και να έρχομαι σε 45 λεπτά παρά να μένω Καλαμαριά η Πυλαία και να κάνω 2 ώρες με 5χλμ την ώρα και το πόδι να σαπίζει από τον συμπλέκτη για να πάω στο Κέντρο!Αυτός ήταν ίσως ο βασικότερος από τους λόγους που με έκανε να φύγω από την Αθήνα και να γυρίσω (ανεπιστρεπτί) στην επαρχία και να ζω σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! 8)Ζω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια και δεν έχω παρκάρει ποτέ μου σε παράνομη θέση... αποτέλεσμα? Μέσος όρος χρόνου εύρεσης πάρκινκ 45 λεπτά με 1 ώρα! και το ρεκόρ μου μέχρι εχθές το βράδυ 2 ώρες και 14 λεπτά! Έχω υπολογίσει ότι έχω χάσει πάρα πολλά 24ώρα από την ζωή μου να κάνω κύκλους τα τετράγωνα της γειτονιάς μου...
ναι. την εχω καλεσει. και ναι' date=' οντως ηρθε. δεν ξερω, ισως ειμαι τυχερος. παντως μια - δυο φορες που βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αναγκαστηκα να την καλεσω ηρθε. [/quote']
Τυχερός είσαι! Εδώ εγώ κυκλοφορώ κάθε μέρα σε μια πόλη σχεδόν 1.000.000 κατοίκων και δεν μ'έχει σταματήσει πουθενά ούτε μια φορά τροχαία! Ούτε μια φορά! Όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσα να είμαι χωρίς δίπλωμα, να οδηγώ κάθε μέρα τύφλα καθώς τα αλκοτέστ είναι ανύπαρκτα, να έχω κλεμμένο αυτοκίνητο, να μην έχω άδεια, ασφάλεια, κτεο κάρτες κτλ κτλ κτλ! Φυσικά δεν φταίει η τροχαία γι αυτή την κατάσταση, αν δεν υπάρχουν άτομα τι να πρωτοκάνουν κι αυτοί!
ναι. την εχω καλεσει. και ναι' date=' οντως ηρθε. δεν ξερω, ισως ειμαι τυχερος. παντως μια - δυο φορες που βγηκα εξω απο τα ρουχα μου και αναγκαστηκα να την καλεσω ηρθε.
[/quote']
Λοιπόν εγώ είμαι Σεπόλια. Με το μετρό (που δεν έχει και παρκινγκ) έχουμε τραγικό πρόβλημα. Δεν μπορείς να φανταστείς που σκαρφαλώνουν τα αυτοκίνητα! Σαν τα κατσίκια να φανταστείς. Ε από τις 10 φορές που θα καλέσουμε τροχαία, αν έρθει 1 άντε 2 καλά θα είναι. Και που έρχονται όμως τπτ. Ούτε κλίση!!!!! Απλά κοιτούν πάνω κοιτούν κάτω και φεύγουν!
Πάλι καλά που συνέχισε το μετρο προς περιστέρι μεριά και κάπως έσπασαν τα πολλά αυτοκίνητα. Κάπως όμως όχι τελείως!
Ε πείτε μου κιόλας, 2-3 κλασικοί που κλίνουν παρκιγκ και μπάρες για άτομα με ειδικές ανάγκες (και αυτοί το κάνουν επαναλλειμένως), τους σπας όλα τα τζάμια, για δεν τους τα σπας;
Ε από τις 10 φορές που θα καλέσουμε τροχαία' date=' αν έρθει 1 άντε 2 καλά θα είναι. Και που έρχονται όμως τπτ. Ούτε κλίση!!!!! [/quote']
Oύτε 2-3 μοίρες δεν τα γέρνουν? :lol: :lol: :lol:
μενω κοντα στην φωκιωνος νεγρη. (οχι, οχι δεν ειμαι το ρεμαλι :lol: )¶σχετο αλλά από που είσαι;