Γιάννη μου ο τύπος αναφέρει επιθετικά και δηκτικά ως
ουσιαστικό "
πρόβλημα" (που μάλιστα κατ αυτόν είναι και αιτία
αφορισμών)
, μια υποκειμενική
τεχνοκρατική ηχοληπτική προσέγγιση που λογικό είναι σε κάποιους να αρέσει σε κάποιους όχι (κι από τα σχόλια στο πρώτο βίντεο μάλιστα φαίνεται ότι αρέσει στους περισσότερους)...
κι ενώ αντικειμενικά
δεν υπάρχει τεχνικά κάτι που να δικαιολογεί τον προσβλητικό χαρακτηρισμό του (πχ ένα φασικό πρόβλημα που θα δημιουργούσε ενοχλητικά artifacts και οι "κοινοί θνητοί" δεν άκουσαν) και τον βάζουν και στη θέση του διάφοροι σχολιαστές (και ευγενικά γιατί εγώ μάλλον θα ήμουν ανάλογος με την κακοτροπία του και τα ειρωνικά γελάκια της κομπλεξικής αυθεντίας που ξεγυμνώνεται αντί να αποθεωθεί όπως θα επιθυμούσε), αυτός φτιάχνει και δεύτερο "πολιτικάντικο" βίντεο (σε αμυντικό υφάκι αυτή τη φορά)... ε και σε αυτό επιμένει με ξύλινο λόγο και ψευδοφιλοσοφικές αιτιάσεις, σοφιστίες, βατράχους και ειρωνείες να προσπαθεί να δικαιολογήσει την μ@λ@κi@ του και τις προσβολές που περιείχε το πρώτο...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...
αν ήθελε πραγματικά να δώσει τροφή για μια ενδιαφέρουσα κουβέντα όπως λες, θα είχε άλλη τακτική που θα έθετε αφορμή να ανοίξει το θέμα της
αυστηρής πιστότητας στην καταγραφή της κλασσικής μουσικής και τα
ταμπού που κουβαλάει διαχρονικά ο "δομικός" ελιτισμός της που καταλήγει συχνά πυκνά σε μια αυτοαναιρούμενη "σοβαρότητα" (πχ τα natural references που πια έχουν εμφανείς "ρωγμές" αξιοπιστίας με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στις αίθουσες συναυλιών και καταχρώνται κατά περίπτωση την διακριτική support παρουσία τους)...
το αστείο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του τοποθετώντας με την κουτοπόνηρη συμπεριφορά του τον εαυτό του στην χειρότερη κατηγορία των
audiophiles... αυτών με την αυτοανακηρυγμένη "ανωτερότητα" που κράζει δικαίως ο
Allan Parson με την ρήση του: "Audiophiles don't use their equipment to listen to music. They use music to listen to their equipment."
και το χειρότερο όλων το ότι με αφορμή αυτόν ο φίλος μας ο
@bouzoukleri (και φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι) χαλάει τη ζαχαρένια του χωρίς πραγματικό λόγο...