καλησπερα σε ολους.... προσφατα αγορασα το preamp UA 6176 ... το συνδεσα στην καρτα ηχου μου(Metric halo) αλλα για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω το ηχητικο αποτελεσμα σε οτι γραφω ειναι σχεδον απολυτα ιδιο με την καρτα μου... το ακουω απο τα focal 6 που εχω απο ακουστικα απο παντου και δεν υπαρχει αισθητα καποια διαφορα στο ηχοχρωμα.. ολο αυτο μου φαινεται λιγο παραξενο και ετσι λεω οτι μαλλον παιζουν δυο περιπτωσεις 1) η εχω συνδεσει με λαθος τροπο το pream και στην ουσια δεν ακουω το προεν. αλλα την καρτα η 2) η καρτα ηχου μου ειναι τοσο κοντα στο ιδιο ηχοχρωμα και απλα γιαυτο δεν ακουω διαφορα... η δευτερη περιπτωση μου φαινεται καπως περιεργη γιατι ειναι δυο εντελως διαφορετικα μηχανηματα... πως το εχω συνδεσει : το μικ στο preamp και απο το και το preamp κανονικα με xlr στο καναλι τις καρτας μου επιλεγοντας line και οχι mic- h inst που δινει preamp απο την καρτα... βεβαια εννοειτε εκανα ολες τις δοκιμες που εχει (live+4. line-10).. και απλα λεω τι μπορει να συμβαινει????? επισης να πω οτι εχω βαλει επιτηδες το gain του au στο +10 ωστε να χρωματισει οσο περισσοτερο γινεται και να ακουσω την διαφορα και παλι εννοειτε δεν ακουγεται καμια διαφορα.... ???