- Πόντοι
- 36
Ρε παιδια ΤΗ ΛΕΤΕ!!!τοσο εγω οσο και ο Pinhead σας λεμε οτι το ιδιο ακριβως ατομο με τον απατεωνα που ΕΚΛΕΨΕ,οχι μια κιθαρα αλλα ενα προιον αξιας 700 ευρω,επιχειρησε το ιδιο με ενα φιλο και συμφοριτη μας.Ο φιλος spiros69 τον αναφερει και ονομαστικα!!!το παω και παρακατω...Radulovic!Σκοπια!Ανταλαζω με ibanez!Παιζω μεταλ!Skype!Malmsteen!Manos!Dimitrisxxx!Ολα αυτα ειναι τυχαια?συμφωνα με τον νομο τον πιθανοτητων ΟΧΙ!ειναι ο ιδιος τυπος εχει συστηματηκες κινησεις συγκεκριμενο pattern και φωναζει ειμαι απατεωνας!κ εσεις τσακονεσται για το φορουμ!ελεος!το φιλαρακι μου τον εχει δει απο κοντα και μου ειπε οτι ειναι ετοιμος να τηλεφωνησει στο φιλο που επεσε θημα κλοπης και να τον βοηθησει οσο μπορει...το θεμα αυτο δεν ειναι θεμα του νοιζ αλλα θεμα χοντης απατης εξου και νομικο...μπορω να σας αραζιασω εδω τουλαχιστον ακομη 2 σελιδες στις οποιες ο φιλος μας ο μανος ιδιοκοτητης βιοτεχνιας στα σκοπια ειναι μελος...και μην σκεφτεσται οτι ειναι η πρωτη φορα που εχει κλεψει καποιον...προσοπικα το αμφιβαλω...ευχαριστω