• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ανταλλαγη twintone-1971 fender super reverb!

KostasP είπε:
Εγώ δε θα το κάνα. Πολλοί θα πουν πόσο έχουν πουλήσει οι ενισχυτές αυτής της σειράς αλλά η κατασκευή τους δεν είναι καλή. Υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι οι πλακέτες υπερθερμαίνονται και πιάνουν φωτιά, η ένταση αυξάνεται απότομα κλπ. Αν θες Fender ψάξε στο site, σε Ευρωπαϊκά μαγαζιά και κυρίως σε Ebay/Reverb για ιδιώτες. Μπορείς να βρεις Silverface αρχές '70 σε λογικές τιμές με πολύ όμορφο ήχο και μεγαλύτερη ευκολία επισκευής αν χρειαστεί. Εγώ έχω έναν του '73 (αγορά πριν 7-8 χρόνια) και δουλεύει αθόρυβα και απροβλημάτιστα λες και είναι ενισχυτής νέας παραγωγής.
μου προτεινουν ανταλλαγες και επειδη εχω παρα πολλες προτασεις,αυτες που με προβληματιζουν πιο πολυ τις παραθετω να τις συζητησουμε

noe13 είπε:
μου προτεινουν ανταλλαγες και επειδη εχω παρα πολλες προτασεις,αυτες που με προβληματιζουν πιο πολυ τις παραθετω να τις συζητησουμε
Μήπως πρέπει να σε προβληματίσει το γεγονός πως σου προτείνουν ανταλλαγές με τον koch?  ;D ;D

Mistral είπε:
Μήπως πρέπει να σε προβληματίσει το γεγονός πως σου προτείνουν ανταλλαγές με τον koch?  ;D ;D
xaxa ισχυει...κ εγω δε βρισκω λογο να τον δωσω...που εχει παει το GAS μου οεο?

noe13 είπε:
xaxa ισχυει...κ εγω δε βρισκω λογο να τον δωσω...που εχει παει το GAS μου οεο?
Έχω κι εγώ τον koch twintone πάντως και μπορώ να πω πως καταλαβαίνω ακριβώς τις ανησυχίες σου. Είναι καθαρά θέμα GAS νομίζω. Κάποιες φορές σκέπτομαι κι εγώ την αλλαγή, αλλά πάντα καταλήγω πως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνομαι αφού κάνει τα πάντα και συμφέρει. Ο μοναδικός λόγος που θα σκεφτόμουν αλλαγή θα ήταν το βάρος του. Αν μάλιστα παίρνεις reverb / gain / volume boost από αυτόν και δεν είσαι φίλος με τα πετάλια (άρα είναι κι ο ήχος σου) τότε αν υπάρχουν συνεχώς live υπάρχει θέμα με την ματακίνηση. Τί σου λέω κι εγώ τώρα...  ;D ;D

Mistral είπε:
Πάντα κάποιος θα θέλει κάτι που δίνεις ειδικά όταν δίνεις κάτι καλό. Το θέμα είναι να θες και εσύ αυτό που δίνει αυτός. Κι εμένα πάντα ανταλλαγές μου προτείνουν αλλά όλα τα χρόνια που είμαι μέλος στο site μια ανταλλαγή έχω κάνει.

Trending...

Νέα θέματα

Back