• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

SOS Θυμα απατης σε ανταλλαγη

Status
Not open for further replies.
ΛΟΙΠΟΝ:

για να βγαλουμε ακρη

1)ο Μαρκος Λυρας ΔΕΝ ειναι ο Καραμανωλης.εχω και τα δυο σκοπιανα κινητα,εχω μιλησει

και με τους δυο.ξερω τις φωνες τους.τερμα με αυτο

2)Μαρκο,μπορεις να κανεις κατι με την περιπτωση του Καραμανωλη μιας που ειστε και κοντα?

3)ppanousos εισουν πολυ ατυχος.παρε με να μου πεις τα περι αστυνομιας με ενδιαφερουν

4)προτεινω νεο συστημα ανταλλαγων με εμφανιση αστυνομικου δελτιου ταυτοτητος ακομα(γιατι οχι)και μεσα στο forum πριν την συναλλαγη.δεν βλεπω κατι παρανομο εδω.

τουλαχιστον οι συμβουλες 5 δικηγορων της οικογενειας μου αυτα λενε...

5)Αναρωτιεμαι οι Θεσσαλονικεις δεν γνωριζουν τον κυριο Καραμανωλη?εαν ναι τοτε γιατι δεν "συναντιεστε" καπου...?

6)ο RADULOVIC μου επιβεβαιωσε οτι ουδεποτε δεν εισεπραξε χρηματα απο Καραμανωλη οπως ο τελευταιος ελεγε για την δικη μου παραγγελεια(για οσους θυμουνται το θεμα με μενα)

Ελπιζω σε αισιο τελος και δημοσια συγνωμη απο Καραμανωλακη!

Επειδή 1-2 άτομα δεν καταλαβαίνουν ότι παίζουν με την υπόληψη άλλων και προφανώς έχουν τα δικά τους φαντάσματα να κυνηγούν το θέμα αφού κατέληξε αναπόφευκτα σε προσωπικές επιθέσεις, κλειδώνεται.

Επαναλαμβάνω και διευκρινίζω για το χώρο των Αγγελιών smart.noiz.gr:

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο site αποτελούν μια προσφορά στον επισκέπτη/χρήστη και δεν δύνανται σε καμία περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν προτροπή για την τέλεση συγκεκριμένων πράξεων (π.χ. αγοράς, κ.λπ.). Το site αναλαμβάνει την συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, δεν εγγυάται όμως για την ορθότητα, την πληρότητα ή και την διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών αυτού (του site). Κατόπιν τούτων ο εκάστοτε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες/πληροφορίες του site με δική του πρωτοβουλία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την σχετική ευθύνη διασταύρωσης των εν λόγω πληροφοριών.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back