Sonisphere festival

BigAlejandro είπε:
να πας!

αν παρεις τις φθηνες μπυρες απο το λιντλ , για δεκα κομματια θα εχεις πεταξει 2 ευρω αν δεν σ αφησουν να τις περασεις! :P
5 - 7 ευρω... 20λεπτα εχουν οι κοκακολες...και συ λιντλ πας πριν το rockwave...? μπερδευτηκές..? λολ

Ρε ξεκολλάτε λίγο... συζητάμε εδώ πέρα ελαφρά τη καρδία για 3 μεροκάμματα... Σόρρυ παιδιά αλλά ένας καλλιτέχνης που δεν σέβεται το κοινό του είναι μ@#@%@ς... Το λέω αυτό και για τους Guns n Roses που τους λατρεύω και έκοψα της διακοπές μου για να τους δω...Και χαίρομαι που όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι μπορώ να επιλέξω το τι θα κάνω και δεν με έχουν "αφοπλίσει" λόιφω booking... Αφού τα δίνεις τα λεφτά έτσι χαλαρά και λες και ευχαριστώ δώστα κάπου να πιάσουν τόπο ρε φίλε και όχι σε έναν αλκοολικό, ένα πρώην πρεζάκια, μία άχρηστη ψωνάρα που κοπανάει τα τσουμπλέκια της μάνας τους και σε έναν σεζιονά... Αυτά θέλετε να ακούσετε για να ισιώσετε? Ξέρετε πόσα λεφτά πέρνω την μία ώρα? 4.75 ευρώ ΜΙΚΤΑ!!!!!! Θα πρέπει να δουλέυω 3 μέρες για να πάω...γιατί ρε παιδιά να τους λέμε και ευχαριστώ? σας παρακαλώ δλδ ας ηρεμίσουμε λίγο... πραγματικά σοκάρομαι!!! και στεναχωριέμαι... Και μην πείτε αφού μου αρέσουν θα τα σκάσω... Ρε beeros γιατί να πας στο lidl να πάρεις μπύρες? Σου αρέσουν οι μπύρες του lidl? Η το κάνεις για οικονομία? Αφού σου αρέσει η guiness (που κάνει 3 ευρώ το κουτάκι) να πάρεςι guiness!!!!!!!! Εκεί όμως ζορίζεσαι μαλλον... Και εσύ και εγώ και ο καθένας μας... Είχε πάει ο κολλητός μου σε φεστιβάλ στη Σουηδία που: Το κάμπινγκ ήταν τσάμπα και περιελάμβανε και φαγητό... 3 μέρες συνεχόμενης μουσικής για όλα τα είδη... Τουαλέτες... Μπάνια... Μπύρα με 80 λεπτά τα 500ml... Πάρκινγκ... Και όλα αυτά με 100 ευρώ για 3 μέρες... Ε όχι ρε παιδιά... Σόρρυ... Καλά να περάσετε στο φεστιβάλ... Εγώ πληρώνω το internet οπότε youtube και τα μυαλά στα κάγκελα...

beeros05 είπε:
5 - 7 ευρω... 20λεπτα εχουν οι κοκακολες...και συ λιντλ πας πριν το rockwave...? μπερδευτηκές..? λολ
20 λεπτα εχουν οι κοκακολες οι λιντλκολες?

δεν εχω παει ποτε λιντλ! :P

Εχεις χιλια δικια αλλα η προκληση ειναι μεγαλη

Ναι ρε fb είναι πολα τα λεφτα...εσυ (και εμεις) δουλευεις 8 ωρες για 35 ευρω πανω κατω μικτα και οι Metallica κλπ παιρνουν 10000 ο καθενας και βαλε και κανουν και τη κ$%^&;α τους, και εχουν βαρεθει κιολας να το κανουνε (μαλλον) o ulrich ειδικα αν κρίνω απο το drumming του εχει βαρεθει σίγουρα... (ο τύπος είναι ο μονο ντραμμερ που παιζει 30 χρονια και αντι να ανεβαίνει παει απο το κακο στο χειροτερο...κρίμα γιατι για ολους που ξεκινησανε τυμπανα, όταν ξεκινησανε, αποτελεσε μεγαλη εμπνευση)

Παρόλα αυτα εγω δε μπορω να αντισταθω...

Όσο για τις μπυρες  ;D είναι σχεση ποιοτητα/τιμη...οι fink brau του lidl ειναι γαματες για 50 λεπτα το κουτακι...οι guiness ειναι πολυ καλυτερες μπύρες ποιοτικά αλλά μου ξινιζουνε...γουστα είναι αυτα, θα μου πεις αφου σαρεσουν οι ξανθιες παρε amstel αλλα είπαμε ειναι σχεση ποιοτητα/τιμη...οπότε πάω lidl!

αλεχαντρο ναι τοσο εχουνε αντε ναναι 0.30...

Ωραία τώρα που γίνεται και μια προσπάθεια κουβέντας κ έχω ξεκουραστεί κ λίγο, ας πω καμιά κουβέντα κ εγώ...

BigAlejandro είπε:
αυτο αυτοματως κανει τις μεταλ οριεντεντ συναυλιες τα πιο ''σιγουρα'' χαρτια στον χωρο της διοργανωσης, μιας και παιζουν με πολυ καλες πιθανοτητες να εχουν κοσμο!

(πραγμα που ισως και να δινει την δυνατοτητα στον διοργανωτη να ''τσιμπησει'' λιγο παραπανω το εισιτηριο μιας και ο φιλος μεταλας θα ερθει ετσι και αλλιως!
Αυτό ήταν πάντα και το παράπονό μου, ότι πηγαίναν να τα τσιμπήσουν από το συγκεκριμένο κοινό. Και όχι τόσο το ότι δεν αξίζει πχ η μια ή η άλλη μπάντα που έρχεται. Αν μη τι άλλο πλέον στην Ελλάδα έχουν έρθει όλες ανεξαιρέτως οι μεγάλες και μικρές (ακόμα και οι πιο καλτ) μεταλ μπάντες να παίξουν, οπότε καλώς ή κακώς το κοινό έχει χορτάσει. Αν το οργανώνανε καλά σε σχέση ποσότητας/ ποιότητας/ τιμής θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο κόσμο και πιο ικανοποιημένο, μιας και οι μεταλάδες στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. Μόνο underground δεν είναι ο χώρος. Κ η κουτσή Μαρία μέταλ ακούει εδώ και μετά οτιδήποτε άλλο...!

οσον αφορα τον χωρο της μαλακασας μπορω να πω οτι περσυ που πηγα μετα απο αρκετο καιρο να παρακολουθησω ροκγουειβ μου φανηκε πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις!...

αλλα κακα τα ψεματα, το ιδιο προβλημα υπαρχει σε καθε συναυλια με πανω απο 5000ατομα, ποσο μαλλον σε αυτες της μαλακασας που μιλαμε τουλαχιστον για τον δεκαπλασιο!
Μωρέ σου φάνηκε γιατί όλα τα προβλήματα που ανέφερες τα ίδια ήταν και θα είναι. Και όχι η ορατότητα δεν έχει βελτιωθεί :P

Άσε που ακόμα παραμένει το ερώτημα με τα αντιπλημμυρικά το κοιτάξανε; Αν πέσει πάλι κανένα τρελό μπουρίνι το χουμε ή θα ψαχνόμαστε;

Και όχι σε όλες τις συναυλίες με τόσο κόσμο δεν υπάρχει αναγκαία το ίδιο πρόβλημα.

Στους AC/DC για κανένα λόγο δεν πήξαμε έτσι. Τώρα ήταν 20k, ήταν 30k, 40k... ήταν πολλοί πάντως...

ειμαστε στην χωρα του ουαν μπαντ χιτ!

εχουμε -δεν ξερω για ποιο λογο- κοινο που πηγαινει σε συναυλιες ελαφρα τη καρδια ακομα και αν ξερει ενα η δυο κομματια!
Έτσι όπως το πες αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και θετικό ότι έχουμε κοινό που ψήνεται για συναυλίες. Και η αλήθεια να λέγεται σε πάρα πολλές διοργανώσεις που έχω πάει οι χώροι είναι γεμάτοι, από μεταλ ως τζαζ στο Παλλάς. (Δε ξέρω αν θα θέλει να ακούσει κανείς ότι γενικά και οι χώροι "διασκέδασης" είναι γεμάτοι συνεχώς, δηλαδή μπουζούκια, μπαρ κτλ, ενώ υπάρχει κόσμος που τη βγάζει με 4,75 μικτά. Το κοινό που τα γεμίζει όλα αυτά πάντως κατά μεγάλο ποσοστό είναι άτομα που ζούνε με ξένο χρήμα ή χρήμα που το έχουν δουλέψει από λίγο εώς καθόλου. Θα ανεχτείτε για μια φορά ακόμα να πω πως εννοώ, παιδιά και μη, με χρήμα των γονιών και Δημόσιους Υπάλληλους ή άλλους κρατικοδίαιτους, έτσι; :) )

Στην πραγματικότητα λοιπόν απλά υπάρχει ένα κοινό, σημαντικό σε αριθμό που πάει σε ότι σαχλαμάρα εμφανιστεί (πχ Evanesence με ένα δίσκο και 50 ευρώ). Αυτούς ναι ευχαρίστως θα τους μποϋκοτάρω. Και τις περισσότερες δεινοσαυρομεταλ συναυλίες τις έχω μποϋκοτάρει τα τελευταία 4 χρόνια, αν και δεν είμαι πλέον το target group που θα έκανε και φοβερή διαφορά αν δεν πήγαινε. Το μέταλ κοινό που κινεί τις συναυλίες ανήκει στις ηλικίες 16-25, οι οποίοι πάνε στις πρώτες συναυλίες της ζωής τους και σιγά μην τις χάσουν για κανένα λόγο. Προσωπικά μιας και υποπτέυομαι πως μεγάλο μέρος της παρέας μου θα πάει στη συναυλία, παραμένω στο 50-50 γιατί καλό και χρυσό το κουαρτέτο αλλά και τα 85 ακόμα καλύτερα :D

Και ένα τελευταίο σχόλιο. Πάντως κάποιο ποσοστό φίλων μεταλάδων πλέον κανονίζει τις συναυλίες του έξω αποκλειστικά. 3ήμερο sto wacken κοστίζει όσο να δεις 5 συναυλίες στην Ελλάδα, και πήγες στο wacken όχι στη Μαλακάσα :D

Εγώ τώρα που δεν πρόκειται να πάω σε κάτι τέτοιο, μάλλον θα περιμένω να ανακοινωθούν όσο περισσότερες συναυλίες ώστε να επιλέξω μια δυο που θα παρακολουθήσω. Αν και αν συνεχίσει το σκορ του 3 μικρά λάιβ την εβδομάδα (μακάρι) παίζει να έχω χορτάσει τόσο που δε με βλέπω να πηγαίνω σε καμία "μεγάλη" συναυλία.

funky_bassman είπε:
Ρε ξεκολλάτε λίγο... συζητάμε εδώ πέρα ελαφρά τη καρδία για 3 μεροκάμματα... Σόρρυ παιδιά αλλά ένας καλλιτέχνης που δεν σέβεται το κοινό του είναι μ@#@%@ς... Το λέω αυτό και για τους Guns n Roses που τους λατρεύω και έκοψα της διακοπές μου για να τους δω...Και χαίρομαι που όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι μπορώ να επιλέξω το τι θα κάνω και δεν με έχουν "αφοπλίσει" λόιφω booking... Αφού τα δίνεις τα λεφτά έτσι χαλαρά και λες και ευχαριστώ δώστα κάπου να πιάσουν τόπο ρε φίλε και όχι σε έναν αλκοολικό, ένα πρώην πρεζάκια, μία άχρηστη ψωνάρα που κοπανάει τα τσουμπλέκια της μάνας τους και σε έναν σεζιονά... Αυτά θέλετε να ακούσετε για να ισιώσετε?
εχεις δικιο για τα λεφτα που λες και εγω ειμαι μαζι σου!!!!!!!!,αλλα μην αναφερεσαι ποσο τελιωμενοι ειναι γιαιτι αυτο δεν εχει καμια σχεση και δολοφονοι να ητανε εσυ θα πας να ακουσεις την μουσικη τουσ επαναλαμβανω για την μουσικη πας δεν σε ενδιαφερει τι κανουνε....δεν ανεβηκαν στην σκηνη και σου πουλανε ναρκωτικα....

kokobloko είπε:
100 ευρω +βενζινες + ++... για να ακουσω αυτους τους καφρους...

ασε παω ian brown με 35 ευρουλακια να περασω τζαμι...
χαχαχαχαχα μήπως να ρωτήσεις κάποιον που είδε ian brown στην Αθήνα πριν από μερικά χρονάκια να μάθεις τι έκανε.... ;D ;D ;D

το πιο απαράδεκτο λαιβ από την εποχή του Καποδίστρια... ;D

Θεος ο Ian...

χαμος ειχε γινει στο Club 22 πριν απο χρονια...

;)

vs είπε:
Θεος ο Ian...

χαμος ειχε γινει στο Club 22 πριν απο χρονια...

;)
η αναφορά είναι σχετικά με το λαιβ του στο Rodon... ;)

...έπαιξε 25 - 30 λεπτά ....  ;D

και το 1 του κομμάτι 2-3 φορές  ;D

και τις μυθικές ατάκες που έριξε ο τύπος μετά το λαιβ .. όπου ήμουν και εγώ μπροστα....

μιλάμε για τη χειρότερη εμφάνιση """"σχήματος"""""  έβερ  ;D

εχεις δικιο για το Ροδον...  :-X

το ξεχναμε σαν μια κακη βραδυα (ή κακη περιοδο γενικοτερα) και κραταμε το χαμο που δημιουργησε στο Club 22 και το γεγονος οτι μας μετεφερε στο manchester των early 90s...  :)

για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η κλασική μιζέριαααα....δεν έχετε βαρεθεί?  ::)

υπάρχει και η επιλογή του ΔΕΝ ΠΑΩ, όπως πολύ σωστά έθιξαν κάποιοι..τώρα γιατί πρέπει να συζητάμε για το πόσα παίρνει ο καθένας και το γιατί δεν μπορεί να πάει και βγάζει τα απωθημένα του, ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για το φεστιβάλ δεν το καταλαβαίνω.. :-\

Δεν είναι θέμα του φεστιβάλ ότι η τιμή είναι απαγορευτική για κάποιους που στηρίζουν την σκηνή πάνω από 10 χρόνια? Θα πω μία φράση που είχε πει ο Vinie Paul: "Το κακό με την μουσική βιομηχανία είναι ότι πλέον είναι βιομηχανία και όχι μουσική"... Και άρα τα συγκροτήματα που το στηρίζουν αυτό (βλέπε Metallica, Iron Maiden, Guns n Roses, κλπ) όσο μπορώ τα μποϊκοτάρω... Και GnR αν το εισιτήριο δεν ήταν 45 ευρώ δεν θα πήγαινα... Ειδικά όταν βλέπω καλλιτέχνες που δέχονται λιγότερη αμοιβή για να μπορεί να έρθει κόσμος τότε θυμώνω ακόμα παραπάνω... Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον... Και νομίζω πως είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό το θέμα για το φεστιβάλ από το "Πω ρε φίλε έρχονται όλοι αυτοί πάμε να τα σπάσουμε, θα γίνει πανικός δικέ μου" κλπ... Γιατί σε αυτό στοχεύουν και έχουν τα εισιτήρια στον Θεό... Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βαφτίζουμε το σκεπτικισμό μιζέρια? Αν η κ@*λ@ είναι τόσο μεγάλη ώστε να υπερκαλήψει τον σκεπτικισμό και την καταναλωτική συνείδηση σε αυτό που ΕΜΕΙΣ αγαπάμε και ΕΜΕΙΣ στηρίζουμε και ΕΜΕΙΣ πονάμε και όχι οι εταιρίες διοργάνωσης τότε μάλλον έχουν πετύχει αυτό που θέλουνε...

Bolt Thrower 20 euros...  :o

Need to say more?

Όσο θυμάμαι ότι το εισιτήριο στην Ριζούπολη είχε νομίζω 8.500 δραχμές, περίπου 25 ευρώ δηλαδή και τώρα είναι τριπλάσιες και βάλε οι τιμές με πιάνει νοσταλγία για εκείνη την εποχή  ;D αλλά πραγματικά θα αξίζει τον κόπο,φανταστείτε να ανέβει ο Mustaine μαζί με τους Metallica και να παίξουν το Mechanix(θέλω να πω το 4 horsemen  8) )!!

ps Λόγω Truchijio θα ήθελα πραγματικά να έβλεπα να κάνουν κανα φόρο τιμής στους suicidal tendencies!

Παιδια εγω ενα πραγμα ξερω... Περιμενα πως και πως να επισημοποιηθει το θεμα και ειχα τον κρυφο ποθο - ψευδαισθηση οτι θα παω... Περιμενα να ειναι τοσα πολλα τα λεφτα, αλλα πραγματικα οσο και να θελω να παω να τους δω δεν με παιρνει... Λοιπον. Ας κανουμε την σουμα... Εχουμε και λεμε... 85 το εισητηριο + 60 (στην ξεφτιλα) πηγαινε - ελα + κανενα 20 να φας και να πιεις κατι, φτασαμε στα 165 και λιγα λεω... Χονδρικα 170 ευρω... Με τοσα περναω σχεδον ενα μηνα ρε παιδια... Και στην τελικη σκεφτομαι και το αλλο... Ειχα δει τους Megadeth με 25 ευρω αν θυμαμαι καλα... Λογικοτατη τιμη νομιζω για τετοιο ονομα... Και τωρα ερχεται και η ξεφτιλα... Καλοκαιρι. ΟΑΚΑ. AC/DC... Ετσουξε... 80 ευρω συν αλλα τοσα και βαλε για να παω και να ερθω... Τοσα λεφτα για μια και μονο μπαντα... Τωρα θα μου πεις: "ναι, αλλα τη μπαντα?" Επισης θα μου πεις: "να μην τα εδινες!" Ηταν και η κ@υλ@ ομως στη μεση... Το θεμα ειναι οτι η ποιοτητα του ηχου ηταν πολυ χειροτερη απο την αναμενομενη... Οποιος ηταν εκει σιγουρα το προσεξε... Γιατι λοιπον εγω να δωσω τοσα λεφτα? Δεν μου αξιζει καλυτερος ηχος? Ή εδωσα λιγα και αυτο ηταν το καλυτερο που μπορεσαν να κανουν? Μετα επαιξαν Βουλγαρια με απιστευτα λιγοτερα χρηματα και καλυτερο ηχο απο οτι ακουσα... Ασε που μου βγαινει πιο φθηνο να παω Βουλγαρια παρα να κατεβω Αθηνα... Λυπαμαι παιδια αλλα φετος δεν θα παρω... Οταν αρχισουν να σεβονται το κοινο, θα τους ξαναπροτιμησω... Μπορει τα ονοματα να ειναι πολλα και μεγαλα, αλλα οι τιμες ετσι ηταν παντα... Στην Ελλαδα οι εταιρειες που διοργανωνουν τετοια event ειναι ανηθικες... Δεν μας σεβονται καθολου!

funky_bassman είπε:
Δεν είναι θέμα του φεστιβάλ ότι η τιμή είναι απαγορευτική για κάποιους που στηρίζουν την σκηνή πάνω από 10 χρόνια? Θα πω μία φράση που είχε πει ο Vinie Paul: "Το κακό με την μουσική βιομηχανία είναι ότι πλέον είναι βιομηχανία και όχι μουσική"...
Ρε συ Funky απο την αρχη του thread τηρεις μια σταση αρνητικη απεναντι στο φεστιβαλ. Γνωμη σου ειναι και τη σεβομαι.

Αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι γιατι την χαρακτηριζεις σκεπτομενη και πας να την επιβαλλεις στους αλλους.

Πριν 3 χρονια ηρθαν οι Metallica με 80 ευρω. Ο χωρος καταμεστος. Ετσι λοιπον οι διοργανωτες κρινουν (και καλα νομιζω κανουν κρινοντας απο ολα τα ονοματα) οτι με 85,90 ευρω θα ξαναγεμισει.

Πλεον στη μουσικη, οπως και σε ολες τις εκφανσεις της καθημερινοτητας μας δε σου χαριζεται τιποτα. ΟΛΑ ειναι μπιζνες και αποσκοπουν στο χρημα.

Θα το θελα και εγω πολυ να μας επισκεφτει ο Hetfield σε ενα ανοιχτο παρκο με ελευθερη εισοδο για την καλη του την καρδια αλλα αν δεν τους τα σκασεις δεν ερχονται πουθενα...

θες να δεις αυτες τις 4 μπαντες? Σκασε τα 90 ευρω και ελα. Δε θες? Πηγαινε στα δικα σου τα στεκια και δες ανερχομενες μπαντες και νεαρους μουσικους.

Σεβαστο και το ενα και το αλλο.

Και προφανως δεν εχουν ακριβυνει ΜΟΝΟ οι κακοι διοργανωτες των συναυλιων.

Εδω μια Κυριακη να βγεις να δεις μια αγνωστη μπαντα σε υποφερτο χωρο και με ενα ποτο κοντα στο 20αρικο θα σκασεις.

Αν παλι ολα αυτα τα λες για να ανοιξουμε κουβεντα σχετικα με το ποσο εχει ανεβει το κοστος της ζωης πιστευω ειμαστε λιγο off topic.

αν και ακριβό το τικετάκι θα πάω τελικά  θα δουλέψω λίγο παραπάνω και θα πάω.

τώρα τα όσα λέγονται περί ακρήβειας δε θα διαφωνήσω στο ότι είναι ψηλά η τιμή αλλα δεν μπορώ να ακουώ γκρίνες του τύπου ''για τα λεφτά που δίνω θέλω να έχω ήχο όπως και στο σπιτι μου και να μη λερωθω και ταλαιπωρηθώ'' η ύση τότε είναι κάτσε σπίτι σου.

ή του ότι μας εκμεταλέυονται και άλλα τέταια γιατι γουστάρουμε τη σκηνή και τι στηρίζουμε, που έχω ακούσει συχνά απο τον περύγηρο μου. απ όσο θυμάμαι πριν κάτι χρόνια που είχαν γίνει κάτι φεστιβαλ με τρελά χαμηλές τιμές ένα στιν καλαμάτα (to open mind fest) με εληνικές μπάντες 2ημερο 20 ευρω και ένα στην κρήτη (δε μπορώ να θυμηθω το όνομα του) και αυτό σε πολύ χαμηλη τιμή... δε θυμάμαι να κατέβηκαν τα μιλούνια τον οπαδών που στηρίζουν τη σκηνή...

και μην ακούσω είναι μακριά μια εκδρομούλα είναι και ποιός δε γουστάρει μια εκδρομούλα.....

οπότε ας μην γκρινίαζουμε και αν δεν μας αρέσει κάτι απλα μήν πάμε να το υποστιρίξουμε..

G.K. the Greek είπε:
Πριν 3 χρονια ηρθαν οι Metallica με 80 ευρω. Ο χωρος καταμεστος. Ετσι λοιπον οι διοργανωτες κρινουν (και καλα νομιζω κανουν κρινοντας απο ολα τα ονοματα) οτι με 85,90 ευρω θα ξαναγεμισει.
60 ευρω γενικη εισοδος, τα 80 που λες ήταν arena καπου στο θρεντ εχω ποσταρει την τακτικη που ακολουθησα

G.K. the Greek είπε:
Ρε συ Funky απο την αρχη του thread τηρεις μια σταση αρνητικη απεναντι στο φεστιβαλ.
Φίλτατε δεν πήρα αρνητική στάση για το φεστιβάλ... Αρνητική στάση πήρα για την τιμή του φεστιβάλ και για το ότι κάποιοι το θεωρούν και λογικό...

Αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι γιατι την χαρακτηριζεις σκεπτομενη και πας να την επιβαλλεις στους αλλους.
Δεν πάω να την επιβάλλω στους άλλους... Προσπαθώ να εξηγήσω γιατί έχω αυτή την στάση... Όσο γιατί την χαρακτηρίζω σκεπτόμενη, το κάνω διότι θεωρώ πως είναι καλύτερα να υπάρχει κατάθεση επιχειρημάτων και αντεπιχειρημάτων για κάτι που ξενίζει  μία μερίδα ανθρώπων και μέσω του διαλόγου να παραχθεί μία λύση (διαφορετική έστω για τον καθένα)... Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι σκεπτόμενο είναι το "ακριβό είναι δεν πάω" και το κρατάω για τον εαυτό μου και δεν το μοιράζομαι με τους άμεσους ενδιαφερόμενους (δλδ μουσικούς, φιλομουσικούς που έχουμε πάνω κάτω την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τη μουσική και τα φεστιβάλ) τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ, αφού εδώ γίνεται ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Αν ρωτήσει κάποιος για μία κιθάρα δεν θα πεις την γνώμη σου (καλή ή κακή) έτσι ώστε είτε να συμβάλεις στην κουβέντα είτε να βοηθήσεις κάποιον είτε να τον αποτρέψεις από την (κατά τη γνώμη σου) λανθασμένη αγορά? Το εισιτήριο του φεστιβάλ δηλαδή δεν το αγοράζεις?

Και εν τέλη τα επιχειρήματα που έχω ακούσει "Για την κ@υλ@", "80 ευρώ είχαν οι Metallica μόνοι τους", "Θα γίνει χαμός πάμε να τα σπάσουμε" κλπ,κλπ (είναι γνώμες που έχω ακούσει και έξω από το foroum) για εμένα έχουν την ίδια σοβαρότητα με κάτι ατάκες του τύπου "Mahogany είναι καλό για μεταλ φίλος"...

Τώρα αν γίνομαι γραφικός δεν ξέρω...

Σόρυ για το μεγάλο ποστ, αλλά να ξέρετε πως οι ίδιοι που σήμερα λένε "ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ" θα είναι αυτοί που μετά το φεστιβάλ θα λένε (τουλάχιστον οι περισσότεροι) "Ήταν χάλια διοργανωμένο", "Ο ήχος ήταν χάλια", "Δεν μας σέβονται που τους δίνουμε τα λεφτά μας", "Μας έχουν σαν τα ζώα και ούτε ένα παρκινγκ", "Ακριβές οι μπύρες", "Δεν είχε φαγητό", "Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος χάλια"...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back