Sonisphere festival

beeros05 είπε:
να πας όπου θες ρε φίλε και να περασεις καλά

εγω είτε σε ''καφρους'' πηγαινα είτε στον ian brown καλα θα περνουσα αλλα τον ian brown δεν το χαρακτηρισαμε ''φλωρο'' πχ.

και οι καφροι που λες εχουν γραψει ιστορια σε ολοκληρη τη μουσική βιομηχανια και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τους αποκαλεις ετσι γιατι αποτι καταλαβα το υφος σου ήταν υποτιμητικο απεναντι σαυτες τις μπαντες...

αντε πηγαινε τωρα στο ian να ακουσεις ''ποιοτικη'' μουσικη και ασε εμας τους καφρους να παμε να κοπανησουμε τα κεφαλια μας και να ξυπνησουμε το επομενο πρωι με κραμπες στον αυχενα
οκ ρε φιλε χαλαρωσε σορυ...δε σε εθιξα προσωπικα..peace... :)

δε με εθιξες προσωπικα, εθιξες 30.000 κοσμο και βάλε που θα πάει εκει

στροφή στην ποιότητα λοιπον για σενα...και όταν μάθεις να ανοιγεις το αυτί και να ακους και αλλες μουσικές τοτε να κρίνεις...με επιχειρηματα ομως...

μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν ξεκινησω να παίζω μουσική...μονο μεταλ ακουγα δεν υπήρχε τιποτε αλλο...στα 15 μου όμως...τωρα που πατησα τα 27 και ακουω ποσες αλλες μουσικές δε θα ανεχτω ουτε απο σενα ουτε απο κανενα τετοιες μ%^&*ες

καλά να περασεις στον ian με το ποτακι σου χαλαρός και ασε μας εμας να τρεχουμε στη μαλακασα να μπεκροκοπάμε και να χτυπιώμαστε...

''ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ SLAYER!!!'' (ROCK OF GODS στιγμιότυπο από το ''μπαρ'')

peace!

Καλα τα λεει ο beeeros.

Πηγαινε και Χαρα Βερα να πιεις το ποτακι σου και ασε εμας του σαρδαναπαλους να καουμε στην κολαση.

beeros05 είπε:
δε με εθιξες προσωπικα, εθιξες 30.000 κοσμο και βάλε που θα πάει εκει

στροφή στην ποιότητα λοιπον για σενα...και όταν μάθεις να ανοιγεις το αυτί και να ακους και αλλες μουσικές τοτε να κρίνεις...με επιχειρηματα ομως...

μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν ξεκινησω να παίζω μουσική...μονο μεταλ ακουγα δεν υπήρχε τιποτε αλλο...στα 15 μου όμως...τωρα που πατησα τα 27 και ακουω ποσες αλλες μουσικές δε θα ανεχτω ουτε απο σενα ουτε απο κανενα τετοιες μ%^&*ες

καλά να περασεις στον ian με το ποτακι σου χαλαρός και ασε μας εμας να τρεχουμε στη μαλακασα να μπεκροκοπάμε και να χτυπιώμαστε...

''ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ SLAYER!!!'' (ROCK OF GODS στιγμιότυπο από το ''μπαρ'')

peace!
φιλε μου παιζω κιθαρα απο τα 12 ειμαι και εγω 27 και καταληγω στο συμπερασμα οτι στην Ελλαδα του 2010 χιλιαδες ανθρωποι θα πανε να πληρωσουν 100 ευρω για να ακουσουν τους καβουροδεινοσαυρους καφρομεταλλαδες...ακομα να πεθανει αυτο το πραγμα?ελεος...δεν υπαρχει τιποτα πιο φρεσκο? το μεταλ ειναι οντως μουσικη για παιδια...ειναι ο δρομος για να το παιξεις μουρη και καλα ''ακουω κατι διαφορετικο γιατι καπου πρεπει να ανηκω και γω αφου δε μου καθεται καμια και με ταιζουν οι γονεις μου'' και οταν ωριμασεις και ολοκληρωθεις σαν προσωπικοτητα να περασεις σε αλλα ειδη...οσοι μετα τα 25 ακουνε ακομα μεταλ και κυκλοφορουν με κονκαρδες σε τζιν που δεν βλεπουν πλυντηριο ποτε, ειναι διαταραγμενες προσωπικοτητες και χρηζουν ιατρικης βοηθειας...πρεπει να τους βοηθησουμε ειναι χρεος μας....

Φιλε kokobloko περαν της ιατρικης βοηθειας μηπως μπορεις να τσονταρεις κανενα € να παρω το εισητηριο? Ειναι πραγματικα η μονη βοηθεια που χρειαζομαι.

Koko, καλώς ήρθες. Αν θες να συζητήσεις κάτι για το φεστιβάλ, έχει καλώς. Αν θες να συζητήσεις για το αν το μέταλ είναι μαχόγκανΗ-τιλ-άι-ντάι ή για σκεπτόμενους ανθρώπους, άνοιξε ένα καινούργιο θρεντ και συζήτησε ήρεμα και όχι προσβλητικά. Θενκς.

bloody_sunday είπε:
Koko, καλώς ήρθες. Αν θες να συζητήσεις κάτι για το φεστιβάλ, έχει καλώς. Αν θες να συζητήσεις για το αν το μέταλ είναι μαχόγκανΗ-τιλ-άι-ντάι ή για σκεπτόμενους ανθρώπους, άνοιξε ένα καινούργιο θρεντ και συζήτησε ήρεμα και όχι προσβλητικά. Θενκς.
Μην το χαλάς βρε Bloody, πάνω που θα προσθέταμε κι άλλους άχρηστους στη λίστα...  ::)

(και πολύ χαλαρά τα λες... )

On topic και πέραν της ανάλυσης του ψυχολογικού προφίλ του κάθε thrasher και metalhead (έλεος), με όσα ειπώθηκαν στο thread θυμήθηκα που μου'λεγαν (και μετέπειδα είδα κιόλας) τους Opeth να παίζουν σε μια πλατεία στη Σουηδία σε μια μικρούλα εξέδρα a la δημοτική εκδήλωση, εννοείται χωρίς εισητήριο και μπούγιο, και τον κόσμο απλά να προσπερνάει με τα ψώνια του και με καμιά 50αριά μεταλλάδες μόνο να'χουν πάρει χαμπάρι και ν'αράζουν στα γύρω παγκάκια με μπύρες.

Ευχάριστο διάλλειμα...

bloody_sunday είπε:
τι προσπαθητε τωρα να του πειτε του κοκο?ο ανθρωπος εχει μια γνωμη και δεν μπορουμε να την αλλαξουμε γιατι ειναι απολυτος......

τεσπα εγω θα παω στο big four και ας ειμαι 32 χρονων ,αλλα μιας και το λεει ο κοκο οτι ειναι μουσικη για παιδακια και μαγκια τοτε ειναι που θα παω σιγουρα γιαιτι οσο μεγαλωνω τοσο μικραινω........

kokobloko είπε:
φιλε μου παιζω κιθαρα απο τα 12 ειμαι και εγω 27 και καταληγω στο συμπερασμα οτι στην Ελλαδα του 2010 χιλιαδες ανθρωποι θα πανε να πληρωσουν 100 ευρω για να ακουσουν τους καβουροδεινοσαυρους καφρομεταλλαδες...ακομα να πεθανει αυτο το πραγμα?ελεος...δεν υπαρχει τιποτα πιο φρεσκο? το μεταλ ειναι οντως μουσικη για παιδια...ειναι ο δρομος για να το παιξεις μουρη και καλα ''ακουω κατι διαφορετικο γιατι καπου πρεπει να ανηκω και γω αφου δε μου καθεται καμια και με ταιζουν οι γονεις μου'' και οταν ωριμασεις και ολοκληρωθεις σαν προσωπικοτητα να περασεις σε αλλα ειδη...οσοι μετα τα 25 ακουνε ακομα μεταλ και κυκλοφορουν με κονκαρδες σε τζιν που δεν βλεπουν πλυντηριο ποτε, ειναι διαταραγμενες προσωπικοτητες και χρηζουν ιατρικης βοηθειας...πρεπει να τους βοηθησουμε ειναι χρεος μας....
kokomploko εχεις παθει κοκομπλοκο μου φαίνεται...ελληνικά καταλαβαίνεις?

να σου πω ρε φιλε γιατι να πεθανει αυτη η μουσική δε καταλαβα....ναι εχουμε 2010 και ακομα εκτος απο μεταλ παιζεται και η τζαζ, ροκ, η φανκ που ειναι πιο παλιες απο τη μεταλ

Δηλαδη τι θες να ακουμε..? ααα ωραια το βρηκα! θα ξεκινησω να ακουω Κιάμο, Πλουταρχο και τους συμμετεχοντε και νικητές και  ''καλλιτεχνες'' των 2 δισκων που βγαινουν απο τα TV Music Shows που είναι πιο μοντερνοι.

Εδω η μουσική βιομηχανία προωθει αυτούς και σε πειραξαν οι Metallica οι Slayer και οι Megadeth...? αν περνας τον εαυτο ανωτερο απο αυτους ή αν τους θεωρεις κατωτερους απο εσενα (μουσικά παντα) εισαι αξιος της μοιρας σου, γιατι περα απο αυτούς, σε αυτους συγκαταλεγονται και malmsteen, satriani, vai και ενα σωρο άλλοι κιθαριστες ντραμμερ ΜΟΥΣΙΚΟΙ που φτασαν εκει που είναι γιατι δεν ηταν κολλημενοι και αρνητικα προκατελλημενοι σε αλλες μουσικες σαν εσενα...και γιαυτο ποτε δεν θα καταφερεις να τους φτάσεις...

Να σε ρωτησω ρε φίλε το Fuzz που θα παίξει ο φίλος σου ο Ian ποσο κόσμο παίρνει...?

Σε ρωτάω γιατι στο Terra Vibe με αυτο το κουαρτετο μαλλον δε βρεθουν γυρω στις 50.000 μεσα και αλλοι τοσοι απέξω

Πόσοι θέλουν να δουνε τον Ian - παρεπιπτόντως δείτε φάτσα... - http://lgos.org/files/Ian_brown.jpg και πόσοι τους προαναφερόμενους?

Αλλα ναι μαλλον μαλακες είμαστε τοσοι χιλιαδες να πάμε να τους δουμε.

Και οσοι κυκλοφορουν ντυμενοι ετσι όπως ειπες είναι δικο τους θεμα και δε σε ρωτησανε τη γνωμη σου ουτε σου ζητησανε βοήθεια.

Αν είναι μουσική για παιδακια γιατι οι AC/DC ειχαν μεσο ορο ηλικιας 30+ για λέγε ρε φίλε γιατι με εχεις φτιάξει τωρα...τωρα τσιτωνω

Πως την ειδες ρε μεγαλε γραφτηκες 5 μερες τωρα στο φορουμ και στα πρωτα σου ποστ εχεις κράξιμο και σχόλια σε ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ την παλευεις ρε, τη λες σε 25αρηδες και βάλε μεταλλάδες..? τα θέλει ο ποπός σου μου φαίνεται!

Εδω μεσα βοηθάμε ο ενας τον αλλον...και αν θες να κράξεις καντο με τροπο...μεταξυ σοβαρου αστείου...

Toση ωρα που στα χωνω βάζω Ian Brown στο youtube...σιγα τον μουσικό ρε μεγάλε...σιγα ταυγα δηλαδη...δεν ειναι ασχημος αλλα ενταξει...είναι trendy - στο στοιχειο σου - θα εχει και γκομενακια στο fuzz...ειναι ωραιος ρε φιλε πραγματικα μια χαρα μου ακουγεται αλλα χαρακτηριζω λιγο γκομενο-pussy το ειδος...μη συγκρινουμε το μουτσο με το λούτσο...στο Sonisphere να δεις τι γκομενακια θαχει...θα φορανε και τα μαυρα τα κολλάν με τα τιραντε τα μπλουζάκια...αχχχχ να ξερες τι χανεις...και θαναι και χιλιαδες ρε φιλε τα γκομενακια...χιλιαδες...!

ΟΥΦ σταχωσα και εγω και ξαλαφρωσα απο εμένα ΤΕΛΟΣ! εχεις φάει μαυρο απο εμένα...

PISS !!!

Παρακαλώ να πέσουν ΑΜΕΣΑ οι τόνοι και να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις γιατί δεν το βλέπω να αποφεύγουμε το λουκέτο στο thread και τις διαγραφές post που έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Φίλε beeros05, ειδικά σε σένα το ξαναλέω: ηρεμία στο εξής σε παρακαλώ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μερικες σκεψεις και απο μενα, σχετικα με τις τιμες και με ολα!

μιας και αναφερθηκε να πω κατι για τις τιμες των εισιτηριων!

στις πιο πολλες περιπτωσεις, οι μεγαλες μπαντες εχουν μια φιξ αμοιβη και απο εκει και περα, αν παει καλα η συναυλια απο την αποψη του κοσμου, παιρνουν ποσοστα επι των εισιτηριων!

(που παει να πει πως οι ταδε ζητανε τουλαχιστον 20000ευρω για να παιξουν,τα οποια και τα προπληρωνονται αλλα αν πουληθουν πανω απο 20000 εισιτηρια θα παρουν ενα ποσοστο 20%-φυσικα τα νουμερα ειναι απλα για χαρην παραδειγματος)

μαλιστα στους μεταλικα το ποσοστο ηταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΤΑΤΟ.

δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως και επειδη δεν θελω να πω κατι που δεν στεκει δεν λεω αριθμους!

ακομα, απο προσωπικη μου πειρα σας λεω πως για μια τετοια διοργανωση εχει δουλεψει ενας εξωφρενικα μεγαλος αριθμος ανθρωπων για να πανε ολα καλα!

αυτο για να μην γινει η σκεψη ''85ευρω το εισιτηριο με 50000ατομα που θα μαζεψει το ιβεντ,ο κλεφτης ο διοργανωτης εβγαλε 4250000''

απο εκει και περα, αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι πως το μεταλ κοινο εχει καποιες ιδιαιτεροτητες!

εκτος απο τον προφανη και απο αυτο το θρεντ γηπεδισμο που το διακατεχει και που για μενα ειναι απο λαθος εως λυπηρο και αστειο εχει και το καλο οτι θα παει σε ολες τις συναυλιες ακομα και αν δεν του αρεσει και τοσο ο καλλιτεχνης απλα για να στηριξει την σκηνη!

αυτο αυτοματως κανει τις μεταλ οριεντεντ συναυλιες τα πιο ''σιγουρα'' χαρτια στον χωρο της διοργανωσης, μιας και παιζουν με πολυ καλες πιθανοτητες να εχουν κοσμο!

(πραγμα που ισως και να δινει την δυνατοτητα στον διοργανωτη να ''τσιμπησει'' λιγο παραπανω το εισιτηριο μιας και ο φιλος μεταλας θα ερθει ετσι και αλλιως!

οσον αφορα τον χωρο της μαλακασας μπορω να πω οτι περσυ που πηγα μετα απο αρκετο καιρο να παρακολουθησω ροκγουειβ μου φανηκε πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις!

εχει και πολλες παραπανω τουαλετες απο τις αλλες φορες και εχει διαμορφωθει καλυτερα ο χωρος για να βλεπουν ολοι οσο το δυνατον καλυτερα!

για αλλη μια φορα το θεμα του παρκινγκ αλλα και της πολυωρης κουρασης για την επιστροφη στην αθηνα δεν εχει λυθει!

αλλα κακα τα ψεματα, το ιδιο προβλημα υπαρχει σε καθε συναυλια με πανω απο 5000ατομα, ποσο μαλλον σε αυτες της μαλακασας που μιλαμε τουλαχιστον για τον δεκαπλασιο!

τελος,πραγματι οι τιμες στην ελλαδα ειναι στον γαμο του καραγκιοζη!

και οχι μονο στα λαιβ αλλα και σχεδον σε ολα τα αγαθα, ειτε πολυτελειας ειτε αμεσης αναγκης!

εχουμε στα χερια μας ενα πολυ πολυ δυνατο οπλο και δεν το χρησιμοποιουμε!

αν δεν καταλαβουμε τι μπορουμε να πετυχουμε απλα με το να μην αγοραζουμε εισιτηρια, τα πραγματα δεν θα αλλαξουν ποτε!

ολοι εσεις που γκρινιαζετε, μην πατε σε κανενα λαιβ το καλοκαιρι!

μην πατε σε κανενα λαιβ και το 2011!

αυτο θα κανει τα λαιβ του 2012 ακομα καλυτερα! :)

αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια ειχε ερθει ο τζειμς μπλαντ να παιξει στο λικαμπετουςθιατερ :P με 55 ευρω,οταν στην ιταλια την προηγουμενη μερα επαιζε με 25 απο οσο ειχα δει στο σαιτ του!

τα συμπερασματα δικα σας! :)

αυτα για την ωρα και σορυ για το μεγαλο ποστ! :)

Ρε παιδιά, η αλήθεια βρίσκεται στους σεξ πίστολς. Γκέγκε; Α και στους πινκ φλόιντ, αλλά όχι τόσο πολύ. :)

Πάντωες ένας φίλος πριν λίγα χρόνια πήγε σε μέταλ τριήμερο στη Βουλγαρία με 15-20 την ημέρα και ατελείωτα σετς, γύρω στα 50+ ονόματα με 3 παράλληλες σκηνές. Η Ελλάδα είχε ανέκαθεν ακριβά εισιτήρια, αλλά και περίεργο κόσμο. Ήρθαν οι AC/DC και το ΟΑΚΑ δεν γέμισε εντελώς, αλλά στην Μαντάνα (παναγία βόηθα και ρισπέκτ σε μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα) τίγκαρε. Εγώ στον Φις είχα πάει στο Αν και το εισιτήριο έκανε 30 ευρώ, ήμαρτον. Τέσπα, μεγάλη κουβέντα. Πείτε καμιά ιδέα αλλά κόσμια.

BigAlejandro είπε:
1) μαλιστα στους μεταλικα το ποσοστο ηταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΤΑΤΟ.

δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως και επειδη δεν θελω να πω κατι που δεν στεκει δεν λεω αριθμους!

ακομα, απο προσωπικη μου πειρα σας λεω πως για μια τετοια διοργανωση εχει δουλεψει ενας εξωφρενικα μεγαλος αριθμος ανθρωπων για να πανε ολα καλα!

2) εκτος απο τον προφανη και απο αυτο το θρεντ γηπεδισμο που το διακατεχει και που για μενα ειναι απο λαθος εως λυπηρο και αστειο εχει και το καλο οτι θα παει σε ολες τις συναυλιες ακομα και αν δεν του αρεσει και τοσο ο καλλιτεχνης απλα για να στηριξει την σκηνη!

3) οσον αφορα τον χωρο της μαλακασας μπορω να πω οτι περσυ που πηγα μετα απο αρκετο καιρο να παρακολουθησω ροκγουειβ μου φανηκε πως εχουν γινει πολλες βελτιωσεις!

εχει και πολλες παραπανω τουαλετες απο τις αλλες φορες και εχει διαμορφωθει καλυτερα ο χωρος για να βλεπουν ολοι οσο το δυνατον καλυτερα!

4) για αλλη μια φορα το θεμα του παρκινγκ αλλα και της πολυωρης κουρασης για την επιστροφη στην αθηνα δεν εχει λυθει!

αλλα κακα τα ψεματα, το ιδιο προβλημα υπαρχει σε καθε συναυλια με πανω απο 5000ατομα, ποσο μαλλον σε αυτες της μαλακασας που μιλαμε τουλαχιστον για τον δεκαπλασιο!

5) τελος,πραγματι οι τιμες στην ελλαδα ειναι στον γαμο του καραγκιοζη!

και οχι μονο στα λαιβ αλλα και σχεδον σε ολα τα αγαθα, ειτε πολυτελειας ειτε αμεσης αναγκης!

6) εχουμε στα χερια μας ενα πολυ πολυ δυνατο οπλο και δεν το χρησιμοποιουμε!

αν δεν καταλαβουμε τι μπορουμε να πετυχουμε απλα με το να μην αγοραζουμε εισιτηρια, τα πραγματα δεν θα αλλαξουν ποτε!

7) αν θυμαμαι καλα πριν 2 χρονια ειχε ερθει ο τζειμς μπλαντ να παιξει στο λικαμπετουςθιατερ :P με 55 ευρω,οταν στην ιταλια την προηγουμενη μερα επαιζε με 25 απο οσο ειχα δει στο σαιτ του!

τα συμπερασματα δικα σας! :)
1) και τι νομιζες...εδω δωσαν στο μπασιστα 1.000.000$ για να τον προσλαβουνε...για τί θα παίζουνε, για 2000 ευρά...?

Ρίχτα αλεχαντρο...δε θα σου κανει κανεις μυνηση αλλα πες να ξερουμε...ενδεικτικα...στο περίπου...

2) εχεις χιλια δίκια...μιλας γι μενα μαλλον  :P και συμφωνω...αλλά απο αλλου ξεκίνησε...επισης ''εφαγα καμπάνα'' (-1 καρμα)

3) σιγουρα εχουν βελτιωθεί πολλά...αλλα ειμαστε ελληναραδες καραγκιοζηδες και αν σε πιασει κόψιμο αντε να κανεις κακα σου εκει μεσα...ασε που παμε και στις γυναικείες...

και σε ενα τοσο πολυωρο φεστιβαλ αν χτυπήσεις κανα ''βρωμικο'' και τιποτα μπυρονια αν σε κόψει τρεχεις και δε φτανεις...

4) +1000 να λυθει δε γίνεται...μπορει όμως να γίνει κάτι για λιγοτερη ταλαιπωρία

5) επίσης παρόλο που ειναι ακριβα τα εισητήρια είναι ακριβα και μεσα στο φεστιβαλ (μπυρες σουβλακια κτλ)

6) ποιο ειναι το όπλο...? ειναι δυνατον να το χρησιμοποιήσεις όταν ερχονται οι συγκεκριμενοι 4...σε εχουν αφοπλίσει ήδη με το event και μονο...

7) αυτό ειναι παλια μου τεχνη κοσκινο βασικα...αλλα ποσο κοσμο είχε στην ιταλία και ποσο στην ελλάδα? θελω να πω αλλο να παίζεις σε 7000 και αλλο σε 3000...όχι οτι δικαιολογείται διαφορά 30 ευρω

αλλα εδω οι evanesence ηρθαν με ενα δισκο στο ενεργητικό τους και είχαν 50 ευρω ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

beeros05 είπε:
1) και τι νομιζες...εδω δωσαν στο μπασιστα 1.000.000$ για να τον προσλαβουνε...για τί θα παίζουνε, για 2000 ευρά...?

Ρίχτα αλεχαντρο...δε θα σου κανει κανεις μυνηση αλλα πες να ξερουμε...ενδεικτικα...στο περίπου...
δεν λεω τιποτα γιατι δεν θυμαμαι!

και δεν ειναι θεμα κυρωσεων, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος δεν μπορω να αρχιζω να αραδιαζω νουμερα! :)

4) +1000 να λυθει δε γίνεται...μπορει όμως να γίνει κάτι για λιγοτερη ταλαιπωρία
σαν τι να γινει δηλαδη καλε μου ανθρωπε?

50000ατομα παει να πει τουλαχιστον 20000 αυτοκινητα που θελουν να φυγουν ΟΛΟΙ την ιδια στιγμη!

αν βαλεις και μεσα σε ολους αυτους,τους εμπορους εξω απο το λαιβ, τα πουλμαν, τους αναποφασιστους που πανε απο δω και απο εκει δεν θελει και πολυ να γινει το μπαχαλο!

5) επίσης παρόλο που ειναι ακριβα τα εισητήρια είναι ακριβα και μεσα στο φεστιβαλ (μπυρες σουβλακια κτλ)
σε ολες τις περιπτωσεις (αεροδρομεια, καραβια, λιμανια, καντινες σε τουριστικα μερη,σινεμα, θεατρα) τα αγαθα ειναι πιο ακριβα!

εγω οσες φορες εχω παει εχω παρει νερο,κοκακολες και παγο απο το σπιτι μου και ειμαι οκ! :)

αλλα εδω οι evanesence ηρθαν με ενα δισκο στο ενεργητικό τους και είχαν 50 ευρω ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ειμαστε στην χωρα του ουαν μπαντ χιτ!

εχουμε -δεν ξερω για ποιο λογο- κοινο που πηγαινει σε συναυλιες ελαφρα τη καρδια ακομα και αν ξερει ενα η δυο κομματια!

ποσω δε για τους εβανεσενς που εκεινο τον καιρο ηταν στα πολυ πανω τους!

6) ποιο ειναι το όπλο...? ειναι δυνατον να το χρησιμοποιήσεις όταν ερχονται οι συγκεκριμενοι 4...σε εχουν αφοπλίσει ήδη με το event και μονο...
αν θες να αλλαξουν τα πραγματα ναι, να το χρησιμοποιησεις!

στην τελικη, πανε την εκδρομουλα σου σε καποιο απο τα φεστιβαλς του εξωτερικου!

θα σου βγει λιγο παραπανω, αλλα θα ναι πολυ καλυτερα, θα δεις πιο πολλα ονοματα και θα χεις και την εμπειρια της ξενης χωρας!

BigAlejandro είπε:
50000ατομα παει να πει τουλαχιστον 20000 αυτοκινητα που θελουν να φυγουν ΟΛΟΙ την ιδια στιγμη!

50000 σε 50000 αυτοκινητα γιατι όλοι εχουμε αυτοκινητο σχεδον και ειμαστε τοσο λάρτζ που πάει ο καθενας με το δικό του :P

σε ολες τις περιπτωσεις (αεροδρομεια, καραβια, λιμανια, καντινες σε τουριστικα μερη,σινεμα, θεατρα) τα αγαθα ειναι πιο ακριβα!

εγω οσες φορες εχω παει εχω παρει νερο,κοκακολες και παγο απο το σπιτι μου και ειμαι οκ! :)

εγω θελω μπύρες...πως θα τις περάσω...με πάγο η μπύρα δεν πίνεται... :P

ποσω δε για τους εβανεσενς που εκεινο τον καιρο ηταν στα πολυ πανω τους!

τι εννοεις εκεινο το καιρο ρε αλεχαντρο με δουλευεις...? ποσο καιρό μπάντα ήταν δηλαδη..?

στην τελικη, πανε την εκδρομουλα σου σε καποιο απο τα φεστιβαλς του εξωτερικου!

θα σου βγει λιγο παραπανω, αλλα θα ναι πολυ καλυτερα, θα δεις πιο πολλα ονοματα και θα χεις και την εμπειρια της ξενης χωρας!

καλα λίγο παραπανω δε θα σου βγει...παραπάνω ναι...

beeros05 είπε:
εγω θελω μπύρες...πως θα τις περάσω...με πάγο η μπύρα δεν πίνεται...
θα βαλεις σε μια σακουλα μισο κιλο παγο και δεκα κουτακια μπυρες!

να σαι σιγουρος πως θα μεινουν παγωμενες για κανα τριωρο τουλαχιστον!

ξαναλεω, εγω αυτο κανω! :)

τι εννοεις εκεινο το καιρο ρε αλεχαντρο με δουλευεις...? ποσο καιρό μπάντα ήταν δηλαδη..?
ρε παιδι μου, λεω πως εκεινο τον καιρο ηταν στα πανω τους και οπυο και να παιζαν με 50ευρω θα γεμιζε!

καλα λίγο παραπανω δε θα σου βγει...παραπάνω ναι...
καλα, δεν θα σου βγει και 20 ευρω παραπανω!

αλλα αν αποφασισεις να την βγαλεις φτηνα, να μεινεις μεσα στον χωρο του φεστιβαλ (τα πιο πολλα φεστιβαλ που κρατανε για μερες σου δινουν αυτο το δικαιωμα) και δεν πας να φας αστακους και καβουροκροκετες δεν ειναι απλησιαστο!

ναι ρε αλεχ αλλα θα σαφησουν να τα περασεις..? αυτο ρωτησα γιατι δεν εχω παρει ποτε μαζι μου πραματα...εσυ πήρες κοκακολες νερα αλλα με τις μπυρες τι γινεται? να παω λιντλ ή όχι...? :P

πιστευω με καταλαβαίνεις...εξου και το beeros....

beeros05 είπε:
ναι ρε αλεχ αλλα θα σαφησουν να τα περασεις..? αυτο ρωτησα γιατι δεν εχω παρει ποτε μαζι μου πραματα...εσυ πήρες κοκακολες νερα αλλα με τις μπυρες τι γινεται? να παω λιντλ ή όχι...? :P
να πας!

αν παρεις τις φθηνες μπυρες απο το λιντλ , για δεκα κομματια θα εχεις πεταξει 2 ευρω αν δεν σ αφησουν να τις περασεις! :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back