Sonisphere festival

funky_bassman είπε:
Είμαστε πολύ φραγκάτη χώρα τελικά... Όλοι λεφτά έχουν... Δεν γίνεται αλλιώς... Ρε το 2001 για το rockwave το εισιτήριο είχε 10.000 δραχμές!!! Και τότε γκρινιάζαμε ότι είναι ακριβά και μαζεύαμε το χαρτζιλίκι ένα μήνα, να τσοντάρει κάνα φράγκο και ο πατέρας να πάμε!!!!!
ρε αγορίνα μου δεν ειπα οτι είναι φτηνο το εισητήριο ουτε οτι ειμαστε φραγκατη χωρα ειμαστε στα προθυρα της κατάρευσης...εγω το έθεσα με διαφορετικό τροπο λεγοντας σου πολυ απλα ότι αν δεν ηταν και οι 4 μαζι αλλά χωρια θα μας ερχοταν ενα τσεκούρωμα τριπλασιο και πέρα από το τσεκουρωμα δε θα ξεραμε σε ποιους απόλους να τα δωσουμε

Άρα ευτυχώς που το χτύπησαν μόνο τόσο κ δεν το πήγαν παραπάνω; :P

Παλι καλα ειναι τα 85 να σας θυμισω πως το 2007 μονο οι Metallica ειχαν 80 ευρω.Οποτε τα 85 μου φαινονται καλα με ολες αυτες τις μπαντες.

nikos17m είπε:
Παλι καλα ειναι τα 85 να σας θυμισω πως το 2007 μονο οι Metallica ειχαν 80 ευρω.Οποτε τα 85 μου φαινονται καλα με ολες αυτες τις μπαντες.
OXI ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!μια ζωή την ίδια μ@λακί@ κάνουμε σαν καταναλωτές... Αν το 2007 δεν πήγαινε κανείς όμως στους Metallica (και σε οποιαδήποτε συναυλία είχε τεράστιο εισιτήριο) θα σας έλεγα εγώ πόσο θα ήταν τα εισιτήρια τώρα...

Να λεμε τα πραματα με το ονομα τους...

Το εισητήρια είχαν 60 (PL3 aka γενική είσοδος), 80 (PL2 aka αρένα), 100 (VIP aka δεν υπάρχει λόγος)

Το εισητήριο μου λέει 1 ευρώ (προσκληση...)  :P ήταν για PL3 αλλά σγά μην έμενα εκει...στο sanitarium εχωσα ενα σαλτο και πήδηξα τη μπάρα...και πολύ έκατσα πίσω.

Oι Metallica και πάλι δεν ήταν μόνοι τους, ήταν άλλες 3 μπάντες

Πάλι καλά που είναι Sonisphere Festival και όχι Rockwave Festival...ας ήταν Rockwave (aka εξολοκλήρου ελληνική διοργάνωση) και θα σας έλεγα εγω πόσο θα είχε το εισητήριο με τέτοια ονόματα...

funky_bassman είπε:
OXI ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!μια ζωή την ίδια μ@λακί@ κάνουμε σαν καταναλωτές... Αν το 2007 δεν πήγαινε κανείς όμως στους Metallica (και σε οποιαδήποτε συναυλία είχε τεράστιο εισιτήριο) θα σας έλεγα εγώ πόσο θα ήταν τα εισιτήρια τώρα...
+1000 όμως μαυτη τη λογική...

1)ας μη πηγαίναμε όλοι στις εκλογές και θα σας έλεγα εγω τι θα επικρατούσε σήμερα...

2)ας λέγαμε όλοι μια μέρα στην εφορία και το κράτος ''αντε και γ#$%^τε δε πληρωνουμε τιποτα''

3)....4).... κοκ

funky bassman μαζι σου είμαι ρε φίλε αλλά ειναι δυνατόν να χάσεις αυτό το κουαρτέτο..?

beeros05 είπε:
+1000 όμως μαυτη τη λογική...

1)ας μη πηγαίναμε όλοι στις εκλογές και θα σας έλεγα εγω τι θα επικρατούσε σήμερα...

2)ας λέγαμε όλοι μια μέρα στην εφορία και το κράτος ''αντε και γ#$%^τε δε πληρωνουμε τιποτα''

3)....4).... κοκ

funky bassman μαζι σου είμαι ρε φίλε αλλά ειναι δυνατόν να χάσεις αυτό το κουαρτέτο..?
Ναι ρε φίλε... Είναι πολύ δυνατόν... Έτσι και αλλιώς οι 2 αξίζουν... Anthrax και Megadeth...

Είναι, εγώ που πήγαινα φανατικά σε τέτοιου είδους συναυλίες για πολύ καιρό, έχω σταματήσει, συνειδητά  ;)

beeros05 είπε:
Tίποτα, όπως βλέπεις, δεν σε έχουν ανάγκη

Και σε ένα μήνα, θα σου κάναν κατάσχεση στο σπίτι...όταν περάσεις τα 20 (ελπίζω) να μην λές τα ίδια πράγματα.

+1000 όμως μαυτη τη λογική.
Εδώ....καλά τα λές. Εγώ το κάνω πολλά χρόνια τώρα.

marathon είπε:
Και σε ένα μήνα, θα σου κάναν κατάσχεση στο σπίτι...όταν περάσεις τα 20 (ελπίζω) να μην λές τα ίδια πράγματα.
θα καναν κατασχεση το σπίτι στον κάθε Έλληνα..?

τί σε κάνεις να νομίζεις ότι δεν έχω περάσει τα 20?

85 ευρώ για να φάω στην μάπα τους Metallica,Slayer,Mastodon,Bullet for my valentine... ω ρε φίλε... Ακριβά θα πληρώσουμε τον Mustaine, Ian Scott και τον Corey... ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...
και αν κρινω από αυτό η απογοητευση σου είναι οτι ουσιαστικά γουσταρεις να δεις Megadeth, Anthrax...ε ναι ρε μαν τότε ειναι ακριβό αλλά τι να κάνεις...

Ίσως να περιμένεις να τους δεις μόνους τους... ::)

beeros05 είπε:
τί σε κάνεις να νομίζεις ότι δεν έχω περάσει τα 20?
Αυτά που γράφεις...

beeros05 είπε:
Καταρχάς από ότι βλέπεις δεν χρειάζονται κανέναν, μπουρδέλο τα κάνουν και μόνοι τους... Καλύτερα να πας λοιπόν και να ψηφίζεις κάτι άλλο...

Αντιθέτως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ έτσι ώστε να φανεί ότι ενώ εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι και σωστοί στις υποχρεώσεις μας αυτοί τα κάνουν περισσότερο μπουρδέλο (βλ. νούμερο 1)... Όταν όμως πάλι ΕΜΕΙΣ μπαίνουμε στη λογική του "ο κλέψας του κλέψαντος"...

Η τιμη του εισητηριου βγαινει απο πολλες και διαφορες παραμετρους.

Οι καψεροι οι Bolt thrower στο δελτιο τυπου της επικειμενης συναυλιας τους:

"Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 Ευρώ, ύστερα από απαίτηση του ιδίου του συγκροτήματος για όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου, σε συνδυασμό βέβαια με τα έξοδα (Αεροπορικά εισιτήρια, ενοικίαση των clubs, αμοιβές καλλιτεχνών, ενοικίαση εξοπλισμού backline, διαμονή, διατροφή, εσωτερικές μετακινήσεις, εκτυπώσεις, διαφήμιση, φόροι - κρατήσεις, κ.λ.π., που πάντα σε χώρες όπως π.χ. η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, κ.λ.π., δηλαδή χώρες που είναι πιο απομακρυνσμένες από τον υπόλοιπο κόσμο, είναι σημαντικά αυξημένα) και την ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων από μέρους τους. Και αυτό είναι προς τιμήν τους!!! Όμως περιπτώσεις σαν και αυτή των BOLT THROWER πραγματικά σπανίζουν στην μουσική βιομηχανία και όχι μόνο.Έχουν τα δικά τους κριτήρια και πάντα ακολουθούν την δικιά τους φιλοσοφία. Όμως αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι και όλα τα υπόλοιπα συγκροτήματα που ζητούν αμοιβές μέσα σε λογικά πλαίσια, δρούν λανθασμένα. Το αντίθετο μάλιστα. Δουλεύουν και πρέπει να αμοίβονται, όπως συμβαίνει με κάθε άνθρωπο. Κανένας μα κανένας στον κόσμο δεν θέλει να εργάζεται δωρεάν (εκτός από τις περιπτώσεις του εθελοντισμού), έτσι δεν είναι; Και τέλος αυτή η αναφορά - διευκρίνηση έγινε με σκοπό την αποφυγή ανούσιων και ανομοιογενών συγκρίσεων."

Τωρα τι να ζητησεις απο τους Metallica και τους υπολοιπους?

Να μεινουν στην ομονοια ή να ερθουν με τρενο ως την Ελλαδα και με κτελ ως την μαλακασα?

Μπορεις να ζητησεις απο τους διοργανωτες πολλα περισσοτερα βεβαια...

Οπως και να εχει η ζωη ειναι μικρη για να μην δω το κουατερτο live εστω και εαν εχω ξαναδει Metallica/Slayer/Megadeth μεμονομενα.

funky_bassman είπε:
Καταρχάς από ότι βλέπεις δεν χρειάζονται κανέναν, μπουρδέλο τα κάνουν και μόνοι τους... Καλύτερα να πας λοιπόν και να ψηφίζεις κάτι άλλο...

Αντιθέτως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ έτσι ώστε να φανεί ότι ενώ εμείς είμαστε συνειδητοποιημένοι και σωστοί στις υποχρεώσεις μας αυτοί τα κάνουν περισσότερο μπουρδέλο (βλ. νούμερο 1)... Όταν όμως πάλι ΕΜΕΙΣ μπαίνουμε στη λογική του "ο κλέψας του κλέψαντος"...
ναι θα επρεπε να πληρωνουμε αλλα οταν στα παιρνουν απο παντου και δε ξερεις που να πρωτοπληρωσεις δε νομιζω οτι πρεπει να τα ριχνουμε στα φεστιβαλ.

Το προβλημα δεν εχει προκυψει απο εμας αλλα ισως από ολες τις εταιριες - επιχειρησεις κτλ που φοροδιαφευγουνε και δεν πληρωνουν και το ΙΚΑ αλλά εμεις την πληρωνουμε στη τελική...

τεσπα δωσαμε ενα απλο παραδειγμα ας μην το γυρισουμε στα πολιτικά

funky_bassman είπε:
δικιο εχεις ρε συ ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πας ετσι δεν ειναι?το 2007 ητανε γεματο το τερα..........και τωρα ειναι μαλλον απο τις καλυτερεσ συναυλιες που δοθηκε ποτε στην ελλαδα....αναγκαστικα θα την πληρωσουμε ακριβα.αλλα να περασουμε καλα!!!!!!!!

funky_bassman είπε:
Το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δεν το καταλαβαίνω...
ουτε και εγω δεν το καταλαβα ποτε στην ζωη μου σε αυτη την κ@#$χωρα που ζουμε......

100 ευρω +βενζινες + ++... για να ακουσω αυτους τους καφρους...

ασε παω ian brown με 35 ευρουλακια να περασω τζαμι...

kokobloko είπε:
100 ευρω +βενζινες + ++... για να ακουσω αυτους τους καφρους...

ασε παω ian brown με 35 ευρουλακια να περασω τζαμι...
να πας όπου θες ρε φίλε και να περασεις καλά

εγω είτε σε ''καφρους'' πηγαινα είτε στον ian brown καλα θα περνουσα αλλα τον ian brown δεν το χαρακτηρισαμε ''φλωρο'' πχ.

και οι καφροι που λες εχουν γραψει ιστορια σε ολοκληρη τη μουσική βιομηχανια και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τους αποκαλεις ετσι γιατι αποτι καταλαβα το υφος σου ήταν υποτιμητικο απεναντι σαυτες τις μπαντες...

αντε πηγαινε τωρα στο ian να ακουσεις ''ποιοτικη'' μουσικη και ασε εμας τους καφρους να παμε να κοπανησουμε τα κεφαλια μας και να ξυπνησουμε το επομενο πρωι με κραμπες στον αυχενα

Trending...

Νέα θέματα

Back