Σόλο του Αι της αγάπης μαχαιρια

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Καλησπέρα.

Έχει κανεις σε tab (κείμενο, pdf, midi ή όποια άλλη αγνώσιμη μορφή) το επικό σόλο του Σπάθα που παίζει στο "Του έρωτα (αι της αγάπης μαχαιριά)" των κατσιμιχαίων???

Δεν βγάζω και πολύ νόημα με το αυτί...

Ευχαριστώ προκαταβολικα...

Το κλαρίνο λες?

O Σπαθας παιζει κλαρινο? 8O 8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μηπως εννοεις καποια εκτελεση που παιζει το σολο του κλαρινου

στην κιθαρα?Νομιζω υπαρχει...

Ναι ρε, τη φράση του σόλο λέω. Αλλά που ξέρεις, μπορεί να παίζει και κλαρίνο. :lol:

Και ο Σεφέρης τραγουδάει.!

Αν περιμένεις 1-2 μέρες θα στο γράψω σε ένα τχτ. Α, το έχω βγάλει με το αυτί οπότε μπορεί να χει κανα λαθάκι

τωρα που το εφερα η κουβεντα μηπως ξερει κανενας και το σολο απο το "ο εγωκεντρικος' του μαχαιριτσα? χωνει ωραιο ο μιτζελος!

:lol: το ανέλαβε το θέμα ο arpegios ευτυχώς. και καλύτερα γιατι θα του έδινα midi με κιθαριστικό σόλο παιγμένο απο πλήκτρα, γιατί βαριέμαι να γράφω την παρτιτούρα με τα χέρια, και βαριέμαι να μετατρέπω το midi σε παρτιτούρα, τελευταία βαριέμαι και που γράφω γενικώς, θα μου περάσει, ο καιρός είναι

Στο κομμάτι πάντως κλαρίνο παίζει ο Θύμιος Παπαδόπουλος.

Παίζει κι ο Σπάθας βέβαια, αλλά κιθάρα.

Ίσως ο φίλος μπερδεύτηκε, γιατί στα live τη φράση του κλαρίνου την έπαιζε ο κιθαρίστας με ανάλογο εφέ.

μαλλον εννοει το rif που κανει η κιθαρα και μετα μπαινουν μπασο-ντραμς κλπ κλπ

παντως μπορω να σου πω με σιγουρια πως παιζετε σε B minor με δαχτυλα(οπωσδηποτε με δαχτυλα αλλιως δεν θα ακουστει οπως το original)

γίνεται και με πένα, απλώς υπάρχουν 2 σημεία που πηδάς 3 χορδές πάνω-κάτω.Ζητάω συγγνώμη απο τον φίλο lambrosgg, δεν έκατσα να το γράψω σήμερα, τώρα το θυμήθηκα... Δευτέρα ή Τρίτη στο στέλνω, γιατί όπου να ναι φεύγω για τριήμερο...

Με πενα παιζεται! Με ταπάτη την μπασα σολ. το έχω βγάλει στο περίπου, αλλα εχω την αίσθηση οτι κατι χανω. μου έστειλαν μια ταμπλατούρα αλλα δεν ειναι σωστη. αρχίζει απο σί στη χορδή λα χαμηλα. Ένας φιλος μου το έχει βγάλει ΤΕΛΕΙΑ. Λες και το ακούω στο cd. Αλλα δεν μου το δειχνει (παιζει τρελη κιθαρα αλλα είναι κωλόπαιδο!) Αν το ξέρει κάποιος και μπορέι να το ηχογραφήσει αργά ας κάνει ενα post plz!

Δεν νομιζω οτι έχει γραφτεί επισήμως καποια σωστη ταμπλατούρα. ¨εχω οργώσει το νετ...

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Ειναι ωραίο σολάκι, αξιζει να το μαθει κανεις.

Δεν νομίζω οτι γίνεται αυτό. Και δεν χρειάζεται καν η μι καντινι. μέχρι μι φτάνει απο την χορδή σι στο 5ο ταστο.

σορρυ. διαβασα γρηγορα την απαντηση σ κ εκει που ελεγες τα καντινια υπεθεσα μι καντινι. Τι ακριβως εννοεις?

αν παρατηρισεις το σημειο,τα καντινια τα 'τσιμπαει' και δεν τα χτυπαει με την πενα.

παντως σε γενικες γραμμες αν δεν εισαι εμπειρος κιθαριστας δυσκολα να καταφερεις να το παιξεις οπως ο σπαθας(οχι συντομα τουλαχιστον)

τα περισοτερα τα εχω βγάλει. Ενα γεμισμα μου λειπει και καποια αλλα αισθητικά στοιχεια...

τα περισοτερα τα εχω βγάλει. Ενα γεμισμα μου λειπει και καποια αλλα αισθητικά στοιχεια...
αυτα ειναι και τα δυσκολοτερα...

μπραβο σου ομως

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back