Έχει κανεις σε tab (κείμενο, pdf, midi ή όποια άλλη αγνώσιμη μορφή) το επικό σόλο του Σπάθα που παίζει στο "Του έρωτα (αι της αγάπης μαχαιριά)" των κατσιμιχαίων???
:lol: το ανέλαβε το θέμα ο arpegios ευτυχώς. και καλύτερα γιατι θα του έδινα midi με κιθαριστικό σόλο παιγμένο απο πλήκτρα, γιατί βαριέμαι να γράφω την παρτιτούρα με τα χέρια, και βαριέμαι να μετατρέπω το midi σε παρτιτούρα, τελευταία βαριέμαι και που γράφω γενικώς, θα μου περάσει, ο καιρός είναι
γίνεται και με πένα, απλώς υπάρχουν 2 σημεία που πηδάς 3 χορδές πάνω-κάτω.Ζητάω συγγνώμη απο τον φίλο lambrosgg, δεν έκατσα να το γράψω σήμερα, τώρα το θυμήθηκα... Δευτέρα ή Τρίτη στο στέλνω, γιατί όπου να ναι φεύγω για τριήμερο...
Με πενα παιζεται! Με ταπάτη την μπασα σολ. το έχω βγάλει στο περίπου, αλλα εχω την αίσθηση οτι κατι χανω. μου έστειλαν μια ταμπλατούρα αλλα δεν ειναι σωστη. αρχίζει απο σί στη χορδή λα χαμηλα. Ένας φιλος μου το έχει βγάλει ΤΕΛΕΙΑ. Λες και το ακούω στο cd. Αλλα δεν μου το δειχνει (παιζει τρελη κιθαρα αλλα είναι κωλόπαιδο!) Αν το ξέρει κάποιος και μπορέι να το ηχογραφήσει αργά ας κάνει ενα post plz!
Δεν νομιζω οτι έχει γραφτεί επισήμως καποια σωστη ταμπλατούρα. ¨εχω οργώσει το νετ...
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. Ειναι ωραίο σολάκι, αξιζει να το μαθει κανεις.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.