Χιχι! Ειμαι γιαπωνεζάκι και τρώω πολύ ρυζάκι!longshadow είπε:οχι τερμα το gain!!!! .......τα αυτακια μααας!!.. ;D ;D......(επισης ο ηχος σου ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ digital)...οι νοτες παντως μου φαινονται σωστες χωρις να εχω ομως προχειρο το πρωτοτυπο για συγκριση...το συγκεκριμενο το ειχα παιξει σε καποιο live και ειχα κατσει να το βγαλω , αλλα πανε αρκετα χρονια απο τοτε...
Εγω να δείς ποσο θα θελα, αλλα δεν υπάρχει! Μια φορα βρήκα μια και ήταν αστα να πανε!ax1ss είπε:και εγω θα ηθελα μια ταμπλατουρα με το σολο παρακαλω,,,
Αν ήξερα πώς να την γράψω θα πόσταρα! Πέρα απο τα βασικά, αριθμοί στα τάστα, δεν ξέρω τι είναι τα pull offs και τα hummer ons που έχω δεί σε ταμπλατούρες και πώς συμβολίζονται.Zeppelin είπε:Νομίζω είναι πολύ σωστό...
Μπορείς να ποστάρεις tab?
Μόλις άκουσα την εκτέλεση απο δυτικές συνοικίες. Όχι να ψωνιστώ, αλλα έφτασα πιο κοντά απο αυτην την εκδοχή του σόλο. Ο τύπος αυτοσχεδιάζει και μαγειρεύει τα ζόρικα σημεία. Γενικά η εκτέλεση είναι τελείως πιστα με "Καζατζιδικα" κλαψιάρικα φωνητικά. Τον κιθαρίστα τον παραδέχτηκα στο σόλο του κλαρίνου που το παίζει αυτός. Του πέταξε τα μάτια έξω! Κάνει γαμάτα γυρίσματα.wasted είπε:Σα να το κόβεις με πριόνι ακούγεται... ;D
Το συγκεκριμένο σολάκι το έχω ακούσει σε άπειρες εκτελέσεις καμιά δεν είναι ακριβώς ίδια με το Σπάθα. Αυτό κάτι σημαίνει
Για την ιστορία οι πιο πετυχημένες κατά τη γνώμη μου είναι από το διπλό live Τουρνάς - Δάντης πριν καμιά δεκαριά χρόνια, και από το διπλό live Δυτικές Συνοικίες σχετικά πρόσφατα.
Ε μαλλον χρησημοποιησε καμια ibanez φαινεται ο Σπαθας. 8)master9 είπε:Ασχετο:
Απο τους χειροτερους ηχους κιθαρας ολος αυτος ο δισκος......
Το εβαλα στην Αμερικη και μονο δεν με εδειραν!!!!!!!!!
ΑΝοιξε κανα θεματακι την Παρασκευη που μας ερχεται!!!! ;D :-Xmaster9 είπε:Ασχετο:
Απο τους χειροτερους ηχους κιθαρας ολος αυτος ο δισκος......
Το εβαλα στην Αμερικη και μονο δεν με εδειραν!!!!!!!!!
Άψογος ο δάσκαλος... Τελικά άμα δεν είναι δουλειά σου!chrismes είπε:Γεια σας παιδια ....λοιπον το εγραψα σημερα στο guitar pro για ενα μαθητης μου και οποιος το θελει ευχαριστως να του το στειλω ....
[email protected]