Σόλο του Αι της αγάπης μαχαιρια

Να σαι καλα. αν το βγαλω τελικα, θα το ηχογραφήσω και θα το ανεβασω από τ ην περιφάνεια μου!!!

:-) :-) :-) :-)

Αυτό θα πεί ξεθάβω θέμα!

Μετά απο περίπου ένα χρόνο, έστρωσα τον κώλο μου κάτω, άκουσα, ξανάκουσα έπαιξα ξανάπαξα και το ψιλοέβγαλα.

Πιστεύω έχω πιάσει ένα 70% απο νότες και ένα 50% του feeling.

Ξέρω ότι κάνω λάθος στο 0,07, αλλα δεν μπόρεσα με τίποτα να βρώ το σωστό.

Το ηχογράφησα για να το ακούσευτε και εσείς και να με διορθώσετε μπάς και καταφέρω να το βγάλω αξιοπρεπώς κάποια στιγμή γιατί το έχω αποθυμένο αυτό το σόλο!

Το παίζω μια  φορά κανονικα και μια αργά:

http://www.box.net/shared/o03eqgwg8o

Άντε βοηθήστε όλοι μαζί να γίνει δουλειά!  ;)

Από άποψη νοτών είσαι κοντά. Δεν το έχω πρόχειρο να το "συγκρίνω" αλλά πάει καλά. Αυτό που δεν.. υποφέρεται :) είναι ο ήχος! Μην ξαναρχίσουμε για τζιτζίκια  ;D ;D ;D, αλλά κόψε λίγο gain τουλάχιστον βρε συ Λάμπρε!!

Πραγματικά φιλικά, χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας!! Το λέω γιατί είναι τόση η βαβούρα που το ότι "πάει καλά" το λέω ακούγοντας την "αργή" έκδοση!

οχι τερμα το gain!!!! :o.......τα αυτακια μααας!!.. ;D ;D......(επισης ο ηχος σου ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ digital)...οι νοτες παντως μου φαινονται σωστες χωρις να εχω ομως προχειρο το πρωτοτυπο για συγκριση...το συγκεκριμενο το ειχα παιξει σε καποιο live και ειχα κατσει να το βγαλω , αλλα πανε αρκετα χρονια απο τοτε...

Το ξέρω και θα συμφωνήσω, αλλα δεν βρήκα κανένα preset στο guitar rig 3 που να μοιάζει με τον αυθεντικό ήχο, οπότε το έπαιξα στο zoom (σταθερή αξία!) επειδή ακούγεται πιο καθαρά (εννοώ χωρίς βουιτά και τριξίματα).

Υπάρχει πρόβλημα να ανεβάσω κομμένο το μέρος έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε?

longshadow είπε:
οχι τερμα το gain!!!! :o.......τα αυτακια μααας!!.. ;D ;D......(επισης ο ηχος σου ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ digital)...οι νοτες παντως μου φαινονται σωστες χωρις να εχω ομως προχειρο το πρωτοτυπο για συγκριση...το συγκεκριμενο το ειχα παιξει σε καποιο live και ειχα κατσει να το βγαλω , αλλα πανε αρκετα χρονια απο τοτε...
Χιχι! Ειμαι γιαπωνεζάκι και τρώω πολύ ρυζάκι!

ορίστε ένα λινκ απο τον εσυσωλήνα για να το ακούσετε.

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=64HZO5Gb_ok

Η ποιότητα δεν είναι καλύτερη, αν πάρω έγκριση απο τη γερουσία, θα ανεβάσω κομμένο το σόλο μόνο του απο το κομμάτι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ax1ss είπε:
και εγω θα ηθελα μια ταμπλατουρα με το σολο παρακαλω,,,
Εγω να δείς ποσο θα θελα, αλλα δεν υπάρχει! Μια φορα βρήκα μια και ήταν αστα να πανε!

Σα να το κόβεις με πριόνι ακούγεται...  ;D

Το συγκεκριμένο σολάκι το έχω ακούσει σε άπειρες εκτελέσεις καμιά δεν είναι ακριβώς ίδια με το Σπάθα. Αυτό κάτι σημαίνει  ;)

Για την ιστορία οι πιο πετυχημένες κατά τη γνώμη μου είναι από το διπλό live Τουρνάς - Δάντης πριν καμιά δεκαριά χρόνια, και από το διπλό live Δυτικές Συνοικίες σχετικά πρόσφατα.

Ε καλά εννοείται ότι δεν πάμε γιο το 100%, αλλα να μου φύγει η απορία ρε γαμώτο. Κάθε φορα που το ακούω απορώ "πώς του ρθε?" Θα τα ψάξω τα live που λες μπας και πάρω καμμια ιδέα.

Zeppelin είπε:
Νομίζω είναι πολύ σωστό...

Μπορείς να ποστάρεις tab?
Αν ήξερα πώς να την γράψω θα πόσταρα! Πέρα απο τα βασικά, αριθμοί στα τάστα, δεν ξέρω τι είναι τα pull offs και τα hummer ons που έχω δεί σε ταμπλατούρες και πώς συμβολίζονται.

wasted είπε:
Σα να το κόβεις με πριόνι ακούγεται...  ;D

Το συγκεκριμένο σολάκι το έχω ακούσει σε άπειρες εκτελέσεις καμιά δεν είναι ακριβώς ίδια με το Σπάθα. Αυτό κάτι σημαίνει  ;)

Για την ιστορία οι πιο πετυχημένες κατά τη γνώμη μου είναι από το διπλό live Τουρνάς - Δάντης πριν καμιά δεκαριά χρόνια, και από το διπλό live Δυτικές Συνοικίες σχετικά πρόσφατα.
Μόλις άκουσα την εκτέλεση απο δυτικές συνοικίες. Όχι να ψωνιστώ, αλλα έφτασα πιο κοντά απο αυτην την εκδοχή του σόλο. Ο τύπος αυτοσχεδιάζει και μαγειρεύει τα ζόρικα σημεία. Γενικά η εκτέλεση είναι τελείως πιστα με "Καζατζιδικα" κλαψιάρικα φωνητικά. Τον κιθαρίστα τον παραδέχτηκα στο σόλο του κλαρίνου που το παίζει αυτός. Του πέταξε τα μάτια έξω! Κάνει γαμάτα γυρίσματα.

Ξεθάβω από το χρονοντούλαπο το παρόν thread, μιας και το τραγουδάκι είναι άκρως διαχρονικό και θα ενδιαφέρει ακόμα αρκετούς. Μετά από παραγγελιά μέλους στο laikikithara έκατσα και έγραψα την παρτιτούρα του κοματιού με τα σόλα του Σπάθα και του Θύμιου Παπαδόπουλου.

Επειδή συμβουλεύτηκα τα ποσταρίσματα αυτού του thread για να γράψω το ριφ του Σπάθα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν το παίζει στην 1η θέση της πεντατονικής Bm αλλά στην 4η, δηλαδή χαμηλά.

Θα ήθελα και τις γνώμες όσων από εσάς το παίζουν ή το έχουν παίξει στο παρελθόν.

Ανεβάζω την παρτιτούρα σε guitar pro εδώ, και βέβαια πάντα μπορείτε να τη βρείτε στο laikikithara.forumer.com μαζί με άλλες, ή να ζητήσετε να σας γράψουμε κάποια άλλη.

Δώστε gp tabs στο λαό (μέχρι να μας κόψει η ΑΕΠΙ)  ;D

Tou_erota_-_Katsimixa.zip

Attachments

Ασχετο:

Απο τους χειροτερους ηχους κιθαρας ολος αυτος ο δισκος......

Το εβαλα στην Αμερικη και μονο δεν με εδειραν!!!!!!!!!

master9 είπε:
Ασχετο:

Ε μαλλον χρησημοποιησε καμια ibanez φαινεται ο Σπαθας. 8)

master9 είπε:
Ασχετο:

ΑΝοιξε κανα θεματακι την Παρασκευη που μας ερχεται!!!! ;D :P :-X

Γεια σας παιδια ....λοιπον το εγραψα σημερα στο guitar pro για ενα μαθητης μου και οποιος το θελει ευχαριστως να του το στειλω ....

[email protected]

chrismes είπε:
Γεια σας παιδια ....λοιπον το εγραψα σημερα στο guitar pro για ενα μαθητης μου και οποιος το θελει ευχαριστως να του το στειλω ....

[email protected]
Άψογος ο δάσκαλος... Τελικά άμα δεν είναι δουλειά σου!

(η απόλυτη νεκρανάσταση το θέμα...)  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back