- Πόντοι
- 16
1ον. Δεν είπα εγώ ότι είμαι διαβασμένος. Συ είπας.RayDTutto είπε:Απάντησε μου σε δύο ερωτήσεις τότε μια που εσύ είσαι διαβασμένος:
α. Ποιος ήταν ο πληθυσμός των δούλων στην Αθήνα; Υποστηρίζεις ότι ήταν "0" φαντάζομαι.
β. Γνωρίζεις, εφόσον είσαι ψαγμένος, ότι για το αν θα συνέχιζε να ζούσε ένα θηλυκό νεογέννητο στην Αρχαία Αθήνα ήταν απόφαση του πατέρα της μόλις γεννιόταν. Το βρίσκεις φυσιολογικό να θεωρήσω;
Edit: Τώρα το είδα αυτό...
Είναι πραγματικά απογοητευτικό πλέον να βλέπεις ένα σωρό ανθρώπους τους οποίους δεν θα χαρακτήριζες αρνητικά σε άλλες περιπτώσεις να σου αρχίζουν αυτό το παραμύθι περί του τι προσπαθούν να κάνουν στην Ελλάδα οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι Ιλουμινάτι και κάτι άλλοι περίεργοι... Δηλαδή άλλη δουλειά δεν είχαν όλοι αυτοί, την Ελλάδα επιβουλεύονται...
2ον. Που είπα ότι δεν υπήρχαν δούλοι?
3ον. Απάντησέ μου εσύ πρώτα στα παρακάτω και μετά σου απαντώ και εγώ.
Ποιοι νοούνταν δούλοι, τι ήταν αυτοί, τι υποχρεώσεις και προνόμια είχαν, αν είχαν?
Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε?
Πόσο έχει προοδεύσει ο δυτικός πολιτισμός από τότε και από που εκκίνησε ?
Θεωρείς φυσιολογικό, να φανταστώ, το γεγονός ότι εσύ και εγώ συζητάμε στο διαδίκτυο
και λέμε ότι μας καπνίσει (φιλοσοφούμε, θα μπορούσε να το εκλάβει κάποιος) και αυτό δεν είναι προϊόν και κόπος κάποιων προγενέστερων, που φιλοσοφούσαν άνευ λαλακίας?
Επίσης να φανταστώ, γιατί έχω μεγάλη φαντασία, πως θα προτιμούσες να ζεις σε καλύβες από λάσπη παρέα με τους κροκόδειλους ή να ήσουν δούλος στα νότια της αμερικής τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ή να ήσουν ελεύθερος σε ολοκληρωτικά καθεστώτα στα μέσα του προηγούμενου αιώνα ή να ήσουν ελεύθερος πολίτης σε κάποιες αραβικές πόλεις τις προηγούμενες μόλις δεκαετίες ή ακόμα καλύτερα να ήσουν γυναίκα σε αυτές σήμερα.
(Είδες τι κάνει η αυθαίρετη φαντασία?)
Οι άντρες ήταν γκέυ και οι γυναίκες λεσβίες επίσης, όπως είναι γνωστό της πάσης.
Και όλοι εμείς προερχόμαστε από παρθενογένεση.
Σόρρυ για την χρήση ειρωνείας, βαριέμαι και να απαντώ σε αυτονόητα πράγματα (-Σε πειράζει που οι ζουλού τρώνε τα παιδιά τους ωμά? - Όχι, τι να με πειράζει?), αλλά αυτό μου βγαίνει σε ακαδημαϊκά ερωτήματα του τύπου που έθεσες.
Όσο για το edit, και χωρίς να χαρακτηρίζω ανθρώπους έτσι και αλλιώς αν δεν τους ξέρω πολύ καλά, μην ασχολείσαι με συνωμοσιολογίες.
Ούτε οι δικοί μας είναι πιόνια, ούτε κανείς επιβουλεύεται το έδαφος και το υπέδαφος μας, ούτε και κανένας θέλει την δημιουργία στρατιών άννοων καταναλωτικών και ευκολομανιπιουλάρωντων ( δική μου λέξη/ποιητική αδεία) όντων με ανύπαρκτη παίδευση.
Ούτε της Ελλάδος, ούτε και καμιάς άλλης χώρας στον κόσμο. Εννοείτε. Άφεσης.
Βρε trolley,πια αντίφαση? Οι αγράμματοι κυβερνούν και κάνουν κουμάντο στην Αμερική?