Είμαι στο τσάκ για flaming' date=' ας μου δώσει κάποιος μια Corona :lol: :lol:[/quote']
Ηρέμησε αγορίνα... ιδού:
![]()
Cheers! 8) 8) 8)
Είμαι στο τσάκ για flaming' date=' ας μου δώσει κάποιος μια Corona :lol: :lol:[/quote']
Ηρέμησε αγορίνα... ιδού:
![]()
Cheers! 8) 8) 8)
Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες. Αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από μία πρόταση για το "ποιο είναι το σημείο αναφοράς γι ' αυτό που θα πρέπει να είναι το ελληνικό ροκ σήμερα"; Το λέω διότι αν δεν υπάρχει τέτοιο σημείο αναφοράς (έστω' date=' προτεινόμενο), τότε θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε.[/quote']
Μια που μου είσαι λίγο ...αρπαγμένος τελευταία, θα σου κάνω τη χάρη, φίλτατε διαχειριστά !!! :lol: :lol:
Ευτυχώς για όλους μας, οι θεματοφύλακες του ροκ της μιζέριας και της αταλαντοσύνης σιγά -σιγά δίνουν τη θέση τους σε πραγματικά αξιόλογα σχήματα αυτόν τον καιρό....
Μπορεί να μην γουστάρω τις δουλειές όλων όσων ακολουθούν, αλλά πιστεύω πως μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς :
Pleasure, Κρίνα, Relevant Box, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης κτλ, κτλ
------------------------------------------------------------------------------
σλουρπ,σλουρπ,σλουρπ......Αααααχχχχχ......θενκς !!!!!!![]()
![]()
Leondas γραφει:Ευτυχώς για όλους μας, οι θεματοφύλακες του ροκ της μιζέριας και της αταλαντοσύνης σιγά -σιγά δίνουν τη θέση τους σε πραγματικά αξιόλογα σχήματα αυτόν τον καιρό....
Μπορεί να μην γουστάρω τις δουλειές όλων όσων ακολουθούν, αλλά πιστεύω πως μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς :
Pleasure, Κρίνα, Relevant Box, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης κτλ, κτλ
Ευτυχώς για όλους μας, οι θεματοφύλακες του ροκ της μιζέριας και της αταλαντοσύνης Pleasure, Κρίνα, Relevant Box, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης κτλ, κτλ Θα δώσουν αργά η γρήγορα τη θέση τους σε πραγματικά αξιόλογα σχήματα και εύχομαι να μην περάσει πολύς καιρός....
ελα ομως που αυτα τα μορια..μονο αραβικα δεν ειναι (ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ειναι απλα χαθηκαν με την ανευ ορων παραδοση στα ταστα & το μαυροασπρο κλαβιε :twisted: ) αλλα αυτη ειναι..αλλη ιστορια...όταν περάσανε αραβικά μόρια
:lol: Kαι που να τους ξέρω...Από τον ant1 το mega την net η μήπωςφορείς της πραγματικής ποιότητας στη σύγχρονη ελληνική μουσική???
Μπορεί να μην γουστάρω τις δουλειές όλων όσων ακολουθούν' date=' αλλά πιστεύω πως μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράςleasure, Κρίνα, Relevant Box, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης κτλ, κτλ[/quote']
Ε, αυτοί είναι πιο καινούργιοι ρε. Την εποχή που βγήκε το "Φλου" δεν υπήρχε τίποτε εξ' ισου καλό. Λίγο καιρό μετά είχαμε διάφορες αγγλόφωνες ελληνικές ροκοπροσπάθειες και μετά, πολύ μετά, είναι αυτοί που λες.
Μιλάς για το ντόπιο προϊόν ή για το ξένο;Συνείδητά επέλεξα να προχωρήσω αργότερα. Για τα 80's δεν έχω να προτείνω τίποτα - προσπαθώ ακόμη να ξεχάσω τί έπαιζαν τα ραδιόφωνα εκείνη τη δεκαετία !! 8)
Pleasure' date=' Κρίνα, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης ...Απ΄ταΠοιο απαίσια live της ζωής μου...Αν αυτοί είναι οι ροκάδες σήμερα
όπως είπες,τότε εγώ ξαναλέω
Ευτυχώς για όλους μας, οι θεματοφύλακες του ροκ της μιζέριας και της αταλαντοσύνης Pleasure, Κρίνα, Relevant Box, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης κτλ, κτλ Θα δώσουν αργά η γρήγορα τη θέση τους σε πραγματικά αξιόλογα σχήματα και εύχομαι να μην περάσει πολύς καιρός....
Είναι άποψη,όχι γνώση (άκυρο το ΔΞ/ΔΑ).......[/quote']
Συγγνωμη κι ολας αλλα μια και εισαι ηχοληπτης δεν εχεις ποτε σου συνεργαστει με καποιον απο τους παραπανω ..ατάλαντους?
Και καλα για τα Κιτρινα Ποδηλατα συμφωνω μαζι σου αλλα αταλαντοι οι Pleasure / Relevant Box? 8O
Ατάλαντα τα Κρινα & τα Ξυλινα Σπαθιά? 8O
(& Δεν το λεω επειδη εχω δουλεψει μαζι με τα παιδια βεβαια,πιστεψε με)..
Μηπως ειναι και ο Αγγελάκας ατάλαντος?? 8O
Αν είναι ατάλαντοι οι Διάφανοι (μ' αυτούς εχω ασχοληθεί αρκετά σε σχέση με τους υπόλοιπους...) εγώ βγάζω τις κάλτσες μου και τις τρώω ΤΩΡΑ! 8OPleasure' date=' Κρίνα, Kιτρινα ποδήλατα, Παυλίδης ...Απ΄ταΠοιο απαίσια live της ζωής μου...Αν αυτοί είναι οι ροκάδες σήμερα
όπως είπες,τότε εγώ ξαναλέω
Είναι άποψη,όχι γνώση (άκυρο το ΔΞ/ΔΑ).......[/quote']
Συγγνωμη κι ολας αλλα μια και εισαι ηχοληπτης δεν εχεις ποτε σου συνεργαστει με καποιον απο τους παραπανω ..ατάλαντους?
Και καλα για τα Κιτρινα Ποδηλατα συμφωνω μαζι σου αλλα αταλαντοι οι Pleasure / Relevant Box? 8O
Ατάλαντα τα Κρινα & τα Ξυλινα Σπαθιά? 8O
(& Δεν το λεω επειδη εχω δουλεψει μαζι με τα παιδια βεβαια,πιστεψε με)..
Μηπως ειναι και ο Αγγελάκας ατάλαντος?? 8O