Το synth του σκυλάδικου και άλλα παράξενα...

Φιλε Κουρκουμελη..καταρχην τα συγχαρητηρια μου στο θειο σου!! (αν μιλαμε βεβαια για τον ιδιο Κουρκουμελη..)

Ειναι κατα τη γνωμη μου απο τους κορυφαιους σκυλοενορχηστρωτες της χωρας μας (εμενα μου ΑΡΕΣΕΙ & το σκυλαδικο & ο Γονιδης οποτε δεν σου κανω πλακα αλλα σοβαρολογω :wink: )

Κατα δευτερον κανε μου τη χαρη και οταν θες να συμπληρωσεις η να αλλαξεις κατι σε ενα ποστ σου να χρησιμοποιεις την επιλογη "επεξεργασια" & να μην ποσταρεις συνεχομενα... :wink:

ευχαριστω

Ρε παιδιά με παρεξηγείται και όχι τίποτα άλλο, αλλά παντρεύομαι σήμερα!

Λοιπόν, ο μαέστρος θείος σου είμαι σίγουρος πως είναι εξαιρετικός μουσικός! Οπως και οι συμπαίκτες του μακαρίτη του δικού μου του θείου μου που "γαζώναν" οι άνθρωποι, διάβαζαν παρτιτούρα σαν εφημερίδα κτλ κτλ! Δεν το αμφισβητώ καθόλου. Το θέμα είναι πως αυτοί οι ταλαντούχοι μουσικοί ορισμένες φορές φυλακίζονται σε προγράμματα κατώτερα της αξίας τους (πίσω από γλάστρες, επιχειρηματίες κτλ κτλ - ο Γονίδης μάλλον ο λιγότερο χάλιας είναι στην περίπτωση του σκυλάδικου)

Οσο για το μικρός\μεγάλος το λέω επειδή τόσα χρόνια τα έχω πάρει με την σκυλάδικη αισθητική μας (η οποία δεν έχει να κάνει με τη μουσική αλλά είναι γενική). Το οτι μου την επιβάλει η ΤV και η κοινωνία, αυτό με κάνει και τα παίρνω (διότι έχω περάσει και γω τις ώρες μου στα σκυλάδικα και πέρασα και πολύ καλά μάλιστα αλλά θέλω να επιλέγω ΕΓΩ πότε θα το κάνω και πότε όχι και όχι να τρώω βομβαρδισμό στο κεφάλι 24/24... με εννοείς;)

Οσο περί γούστων πιστεύω πως έτσι είναι (αν και Medeski Martin & Wood, Cinematic Orchestra, Miles Davis, Coltrane, EST και πολλά άλλα που ακούω θα γούσταρε πολύ ο οποιοσδήποτε μουσικός ανεξαρτήτως γούστου νομίζω :wink: όπως και εσύ βάζω στοίχημα). Αυτά και -χιλιοεπαναλαμβάνω- χωρίς καμμία πρόθεση μείωσης του μουσικού που δουλεύει στη νύχτα (μπορεί να το κάνουμε όλοι μας κάποτε)

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Ελα στο κλαμπ και εσυ να δεις τη γλυκα.... :lol: :lol:

Να ζήσετε, καλούς απογόνους, βίον ανθόσπαρτον και όλες τις ευχές μου φίλε Γιάννη!

Παράτα όμως το Noiz, θα ξεχαστείς και δεν θα πας στην εκκλησία... :lol:

Μερσί παίδες!

Αλλά δεν θα πάω εκκλησία, θα πάω στον Δήμο Αθηναίων :wink:

Μπαίνω και γω στο κλαμπ (αλλά νοιώθω χαρά γι' αυτό)

Αντε και τα λέμε συντόμως και υπό άλλο status χαχα

Γιάννης

να ζησετενα εχετε υγεια για να χερεστε τα αγαθα της ζωης.και παλι στο θεμα μας ειναι οπως τα λες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι ετσι μας πανε η μ.......ς

@Yannis, να ζήσετε, το κλάμπ σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ελπίζω να παίρνεις μουσικό, αλλοιώς δύσκολα τα πράματα... :lol:

@Κουρκουμέλης, άν ο θείος σου είναι όντως ο γνωστός, τον οποίο τον είχα γνωρίσει ως ντραμίστα το 87 στη Λαμία, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω κατά πόσο τον εκφράζει το στυλάκι με το οποίο μας τα λες...

φιλε ειναι πληκτρας τωρα εαν ητα ντρμερ το 87 δεν ξερω ημουν μικρος το ονομα του ειναι γιαννης ηταν με αντζελα τερλεγγα αντυπα και πολους αλους και τωρα με γονιδη

Χωρις πλακα ο θειος σου εχει ενορχηστρωσει τον καλυτερο κατα τη γνωμη μου ελληνικο δισκο της δεκαετιας του 90 ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ του Βασιλη Τερλεγκα..απλα δισκος αναφορας για το πως θα επρεπε να ειναι το μοντερνο λαϊκο ελληνικο τραγουδι απο ολες τις αποψεις (στιχοι-μουσικη & παραγωγη.. :wink: )

γιατι το σιγουρα ξερεις του γονιδη δεν σου αρεσε?εμενα μου αρεσει

παιδια οποιος θελει δουλεια θεσσαλονικη σε σχημα αυτο ειναι το email μου γραψτε μου [email protected] και [email protected] Νικος κουρκουμελης

ωραιος πληκτρας ο γιαννης...

παιδια για τον συγκεκριμενο ξερω καλα οτι δεν παζει μονο σκυλαδικα.

ακουστε το λαιβ του βοσκοπουλου 2000-01 αν πεσει στα χερια σας να παθετε.με walkin' bass,λατιν brasses και σουπερ tuttia.ενορχηστρωμενο απο κουρκουμελη,παιζει κιολας Lead κευβοαRds Μαζι με τον εγγλεζο(αλλος απο κει)

και να εχετε υποψιν οτι ολοι εμεις που δουλευουμε την νυχτα δεν ειμαστε ολοι ανατολιτες και ουτε ανεβαινουμε με τον ιμαμη στο τζαμι με τα m1 gia αμανεδες.

αν παρατηρησετε ειδικα πρωτο προγραμμα μαγαζιων θα δειτε blues και jazzy διαθεση ιδιαιτερα απο πληκτραδες.

απλως,περα απο οτι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ αυτο που κανουμε δεν εχουμε δυνατοτηα να συντηρηθουμε παιζοντας 1 στις 15 στο σταυρο του νοτου.

γιαννη να ζησεις καλους απογονους

και στην τελικη ο καθενας ακουει οτι γουσατρει για την παρτη του,ας τελειωνουμε την διαμαχη που δεν εχει κ λογο υπαρξης..

παναγιωτης

και να εχετε υποψιν οτι ολοι εμεις που δουλευουμε την νυχτα δεν ειμαστε ολοι ανατολιτες και ουτε ανεβαινουμε με τον ιμαμη στο τζαμι με τα m1 gia αμανεδες.
αν παρατηρησετε ειδικα πρωτο προγραμμα μαγαζιων θα δειτε blues και jazzy διαθεση ιδιαιτερα απο πληκτραδες.

απλως' date='περα απο οτι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ αυτο που κανουμε δεν εχουμε δυνατοτηα να συντηρηθουμε παιζοντας 1 στις 15 στο σταυρο του νοτου.

γιαννη να ζησεις καλους απογονους[/quote']

Αυτά που γράφεις φίλε Παναγιώτη, είναι στάνταρ ότι ισχύουν για ένα πολύ μεγάλο μέρος των πληκτράδων που απασχολούνται σε νυχτερινά κέντρα.

Συγκεκριμένα, συνάντησα πριν κάποια χρόνια ένα παλικάρι που έπαιζε πλήκτρα στον Ρόκκο (Θοδωρής Χριστόπουλος, δεν ξέρω αν τον έχετε υπόψη σας). Παράλληλα, διατηρούσε κι ένα στουντιάκι και πήγαινα εκεί για πρόβα με τη μπάντα μου. Όσες φορές τον άκουγα να παίζει αυτά που γούσταρε, μου έφευγε το κεφάλι! Πιο γαμάτα funk πλήκτρα δεν είχα ξανακούσει...

Δεν υπάρχει καμία διαμάχη, απλά το συζητάμε νομίζω. Στην τελική, σίγουρα είναι θέμα επιλογών η εργασία του καθενός και ο βιοπορισμός μέσω της μουσικής. :wink:

Δεν καταλαβαινω που ειναι το "προβλημα"...

Στην Ελλαδα ο ΜΟΝΟΣ τροπος να βιοπορισθει καποιος μουσικος ειναι ΜΟΝΟ τα ΛΑϊΚΑ (η "εντεχνα",η ποπ η οπως θελετε πειτε τα)

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ μουσικοι μπορουν να ισχυρισθουν οτι ζουνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο την "εναλακτικη" μουσικη μια & το ΚΟΙΝΟ αυτης της μουσικης ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ σε σχεση με το τεραστιο κοινο που ακουει εμπορικη λαϊκη (η "εντεχνη" που ειναι το ιδιο) μουσικη....

απο εκει και περα εχετε σκεφτει ποτε οτι υπάρχει και η περιπτωση οι μουσικοι που παιζουν στα "μαγαζια" να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ??

Δεν κανουν δα & κανα εγκλημα οι ανθρωποι..το ψωμι τους βγαζουνε (και κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες μαλιστα...) παιζοντας ΜΟΥΣΙΚΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ τον κοσμο.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
απο εκει και περα εχετε σκεφτει ποτε οτι υπάρχει και η περιπτωση οι μουσικοι που παιζουν στα "μαγαζια" να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ??

Δεν κανουν δα & κανα εγκλημα οι ανθρωποι..το ψωμι τους βγαζουνε (και κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες μαλιστα...) παιζοντας ΜΟΥΣΙΚΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ τον κοσμο.....
+1000 ...Αν και μισω τα trendy ψευτο-σκυλαδικα,αν ημουν πατερας με

δυο παιδια,ας πουμε...Θα το γουσταρα και θα ελεγα και ευχαριστω..Ειναι

μεγαλο θεμα να ξερεις (εστω και λιγη) μουσικη..Μπορει να θεωρηθει και

κατι σαν "τεχνη" του στυλ υδραυλικος,ηλ/γος κτλ. ,υπο την σκοπια του

οτι σου αποφερει καποιο(πολλες φορες υπερ-) σεβαστο ποσο καθε μηνα...

Αν φυσικα καποιος εχει την αναγκη. :wink:

Παίδες μερσί για τα καλά λόγια λόγω γάμου κτλ :lol:

νομίζω πως συμφωνούμε όλοι - οι καλοί μουσικοί είναι παντού και το τι κάνει κανείς για να ταίσει την οικογένεια είναι παντελώς άσχετο με το τι γουστάρει να παίξει. Ασε που όσο καλύτεροι μουσικοί μπαίνουν στον σκύλο τόσο έχει ελπίδα να βελτιώσει την αισθητική του

Αντε, να το κλείνουμε αυτό το thread αφού από το synth του σκυλάδικου ξεκινήσαμε και πήγαμε αλλού νταλού

Χαιρετώ

Υ.Γ.

piterpiano να σε δω σε τζαμί με m1 και τι άλλο στον κόσμο :lol: (Ασε που τους αμανέδες τους γουστάρω πολύ και θέλουν τρελή τέχνη για να βγουν ωραίοι :wink: )

καλησπερα τι λεει ολα καλα?παιδια εγω που παιζω σαζη σε πια κατηγορια πρεπει να παω?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα