- Πόντοι
- 16
τα λες για πλάκα, αλλά μόνο ο Τερλέγκας είναι που δεν έχει τίποτα να δώσει απο αυτη τη λίστα....Αρε & να ξερατε τι θησαυρους χανετε... :roll: :lol:
γρηγορα στο δισκαδικο!! :lol:
τα λες για πλάκα, αλλά μόνο ο Τερλέγκας είναι που δεν έχει τίποτα να δώσει απο αυτη τη λίστα....Αρε & να ξερατε τι θησαυρους χανετε... :roll: :lol:
γρηγορα στο δισκαδικο!! :lol:
Σωστός τότε...Δεν το λεω ΚΑΘΟΛΟΥ για πλακα!
γούστα είναι αυτάΚαι ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ειναι ΘΕΟΣ!
E,ενταξει...Οχι και θεος...Αλλα γουστα ειναι αυτα, ειπαμε...Χριστοδ/πουλοςΔεν το λεω ΚΑΘΟΛΟΥ για πλακα!Και ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ειναι ΘΕΟΣ!
απλα ηθελα να δειξω φωτο των τριων μεγαλυτερων τραγουδιστων που εχουμε σημερα στην Ελλαδα..
Οπως τα λες...Εγω γι αυτο εκνευριζομαι τοσο πολυ με ολα αυτα τα ειδη.Καλά εδώ που τα λέμε η Θεα ΜΕΡΚΟΥΡΗ και ο Λε.Πα. και γενικώς λύσσαξαν στην αντιγραφή. Τουλάχιστον να πάλευαν με original συνθέσεις.
Βασικά δεν γινεται πειραματισμός. Καρακόπια γίνεται
Λοιπόν.
Χριστοδουλόπουλος' date=' Αντύπας, Τερλέγκας (οι τρεις που έρχονται πρώτοι δηλαδή) ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ", ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!!
Οι μη έχοντες σοβαρά σύνδρομα παλιοροκιάς ας ακούσουν την "Επέτειο" και το "Γράμματα σου σκίζω" του Μάκη, και καμιά "Γαρδένια" από Τερλέγκα. Και θέλω να ακούσω μετά πού ακριβώς τους γάβγισε ο σκύλος.
Δύο μεγάλα ++ σε ΛΕ-ΠΑ και Φλωρινιώτη όταν λένε ποντιακά, επίσης.
Thanks Superfunk, αισθάνομαι ήδη λιγότερο μόνος...Κανείς δεν παραδέχεται ότι έχει πλήρη μεσάνυχτα από τους προαναφερθέντες και νομίζει ότι είναι κλάσης Ταμπάκη.
Μιλάω σοβαρά.[/quote']
Δωσε ρε αρχηγε!Μαζι σου!Ξερεις εξαλλου οτι δεν απευθυνομαουνα σε
καλλιτεχνες κλασης οπως αυτοι...Στον λε-πα μου τα χαλασες λιγο...Α!
Και στον Φλωρινιωτη... :lol: Γεια σου ρε Γιανναρα
sorry αλλα εγω κανω εμετο ακουγοντας "Παυλο" (οτι πιο βαρετο & ξεπερασμενο εχω ακουσει ποτε μου..)Και όπως έλεγε ο Παύλος "Σ'είδα χθες το βράδυ,να κάνεις εμετό..."
δεν εισαι μονος ειμαστε ΕΥΤΥΧΩΣ πολλοι :wink: (θανατος στο κολλημα!!) :lol:Thanks Superfunk, αισθάνομαι ήδη λιγότερο μόνος...Κανείς δεν παραδέχεται ότι έχει πλήρη μεσάνυχτα από τους προαναφερθέντες και νομίζει ότι είναι κλάσης Ταμπάκη.
τα παλια του ειναι κλασσικα,για τα καινουργια ..βραστα κι ασταΣτον λε-πα μου τα χαλασες λιγο
Και όπως έλεγε ο Παύλος "Σ'είδα χθες το βράδυ' date='να
κάνεις εμετό..."
[/quote']
Ρε συ Λέοντα... να σε ρωτήσω κάτι; Που τον θυμάσαι εσύ τον 'Παύλο'; Από ντοκυμαντέρ εποχής; Και τον αναφέρεις ΄χαριτωμένα' και με το μικρό του; Είχατε συστηθεί κιόλας; Δεν ήξερα ότι έκανε και live σε νηπιαγωγεία...
Σαν πολύ θεματοφύλακες του Πολιτισμού και της Ροκ Παράδοσης (sic!) την έχουμε δει μερικοί εδώ μέσα... :roll:
Και εγώ με τα Διάφανα Κρίνα. Δηλαδή που θα οδηγήσει αυτό τώρα;Και όπως έλεγε ο Παύλος "Σ'είδα χθες το βράδυ' date='να κάνεις εμετό..." [/quote']
sorry αλλα εγω κανω εμετο ακουγοντας "Παυλο" (οτι πιο βαρετο & ξεπερασμενο εχω ακουσει ποτε μου..)
Πλάκα πλάκα 'εχω μια κασσέτα που τραγουδάω Παύλο 4 χρονών δηλαδήπριν το νηπιαγωγίο.Εννοείται πως με ηχογραφούσε ο πατέρας μου...
Και όσο αφορά τους θεματοφύλακες' date='μακάρι να σουν κι εσύ απ'το
να σχολιάζεις τα 23 μου...Την προηγούμενη φορά δεν σου είπα τίποτα
αλλά μην το κάνεις συνέχεια...Κτύπα καμια corona η γράψε κανένα
σοβαρό review να μας μορφώσεις.....
Με εκτίμηση...[/quote']
Τελικά έχεις πλάκα εσύ :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν έχει ανάγκη από θεματοφύλακες είσαι ήδη χαμένος
Αν έχεις ανάγκη να το παίξεις θεματοφύλακας, είσαι ήδη part of the problem
Μπορώ να το τραβήξω όσο γουστάρεις (ή μέχρι να μας το κλειδώσουν)
Τους ιδεολόγους (εντός και εκτός εισαγωγικών) ανέκαθεν τους σιχαινόμουν.
Λήξις. Your call.
PS: Τι είναι αυτό με τις Corones ρε σεις;; Αυτό που έγραψα χτες, ήταν για το εργοστάσιο της Fender.
Ρε Flea? :roll:
Εξάλλου η Corona ως γνωστόν δεν είναι ποτό αλλά αναψυκτικό... :wink:
Το ξέρω βρε κουτό! :lol: :lol:PS: Τι είναι αυτό με τις Corones ρε σεις;; Αυτό που έγραψα χτες' date=' ήταν για το [b']εργοστάσιο της Fender[/b].
Ρε Flea? :roll:
Εξάλλου η Corona ως γνωστόν δεν είναι ποτό αλλά αναψυκτικό... :wink:
θα άντεχα τον Σιδηρόπουλο κλεισμένο στο παντελώς ακαλαίσθητο χρονοντούλαπο που φιλοξενεί τα 80's, αλλά χρειάζομαι τουλάχιστον δύο μπουκάλια Guervo (να συνοδέψουν τα ..αναψυκτικά του Abraxas ) όταν ακούω ανθρώπους διαφόρων ηλικιών να τον θεωρούν και σημείο αναφοράς γι ' αυτό που θα πρέπει να είναι το ελληνικό ροκ σήμερα !!!!!!!!!Και εγώ με τα Διάφανα Κρίνα. Δηλαδή που θα οδηγήσει αυτό τώρα;Και όπως έλεγε ο Παύλος "Σ'είδα χθες το βράδυ' date='να κάνεις εμετό..." [/quote']
sorry αλλα εγω κανω εμετο ακουγοντας "Παυλο" (οτι πιο βαρετο & ξεπερασμενο εχω ακουσει ποτε μου..)
Είμαι στο τσάκ για flaming, ας μου δώσει κάποιος μια Corona :lol: :lol:
θα άντεχα τον Σιδηρόπουλο κλεισμένο στο παντελώς ακαλαίσθητο χρονοντούλαπο που φιλοξενεί τα 80's' date=' αλλά χρειάζομαι τουλάχιστον δύο μπουκάλια Guervo (να συνοδέψουν τα ..αναψυκτικά του Abraxas ) όταν ακούω ανθρώπους διαφόρων ηλικιών να τον θεωρούν και σημείο αναφοράς γι ' αυτό που θα πρέπει να είναι το ελληνικό ροκ σήμερα !!!!!!!!![/quote']
Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες. Αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από μία πρόταση για το "ποιο είναι το σημείο αναφοράς γι ' αυτό που θα πρέπει να είναι το ελληνικό ροκ σήμερα"; Το λέω διότι αν δεν υπάρχει τέτοιο σημείο αναφοράς (έστω, προτεινόμενο), τότε θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε.