Σειρές που αξίζουν!

AuditoryDriving είπε:
Black Books (Dylan Moran, Bill Bailey από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, υπάρχει σχεδόν ολοκληρη στο youtube)
Epic!  :D

yameth είπε:
Για όσους γουστάρουν 10 - 15 λεπτών χιούμορ για... ξεμπούκωμα, είναι δωρεάν και έχει ενδιαφέρον, δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Του Jerry Seinfeld.
:(

Να προσθέσω τα Black Books 
;D

Banshee δεν έχει δει κανείς?

Διασκεδαστικό... (σεξ, ξύλο, κλπ...)  :P

Εύκολο (δυο σαιζόν so far απο 10 επισόδια)

Θα μπορούσαν να το τελειώσουν στην δεύτερη σαιζόν, αλλά κάτι μου λέει οτι δεν θα το κάνουν...

Άν το δείτε, μη ξεχάσετε να περιμένετε μέχρι το τέλος των τίτλων τέλους γιατί πάντα έχει και κάποιο μικρό κλιπάκι μετά...

Γενικώς δεν βλέπω σειρές γιατί βαριέμαι το τράαααααααααβηγμα των υποθέσεων για προφανείς λόγους (τη χαριστική βολή μου την έδωσε το Lost και έκτοτε ξενέρωσα).

Επίσης το Early Edition (τυχερή έκδοση νομίζω στα ελληνικά, με τον τυπά που έπαιρνε την εφημερίδα της επόμενης μέρας και προσπαθούσε να αποτρέψει καταστάσεις... ο Τσακ ο φίλος του  που παίζει στη πρώτη σεζόν ειναι όλα τα λεφτά  ;D ;D )

alderbody είπε:
Γενικώς δεν βλέπω σειρές γιατί βαριέμαι το τράαααααααααβηγμα των υποθέσεων για προφανείς λόγους (τη χαριστική βολή μου την έδωσε το Lost και έκτοτε ξενέρωσα).
Το φινάλε του Lost ήταν μεγάλο ξενέρωμα IMHO. Μου θύμισε το ξενέρωμα που είχα φάει στο φινάλε του Twin Peaks- το οποίο λάτρευα μέχρι να δω το τελευταίο επεισόδιο  ;D

+1 σε True Blood, Dexter, Breaking Bad και Spartacus. Πολύ ωραίο (αν και αρκετά υπερτιμημένο) και το Game of Thrones.

Θα προσθέσω το προσωπικό αγαπημένο Supernatural! Κάτι πολύ παραπάνω από ιστορίες κυνηγιού φαντασμάτων, εξαιρετικό, ΑΛΛΑ αν το ξεκινήσετε δείτε ως και την 5η σεζόν, όπου ουσιαστικά κλείνει η υπόθεση, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός της σειράς ήταν για 5 χρονιές. Μετά δυστυχώς άρχισαν τα ξεχειλώματα.

cigaret13 είπε:
Να προσθέσω και εγω την σειρά Vikings. Καναδο-Ιρλανδέζικη για το History channel. Ξεκίνησε πέρυσι με 9 επεισόδια και φέτος παίζεται η 2η σεζόν (είμαστε στο 4ο τώρα). Ωραία σειρά με αίμα ::)-σεξ ;)-περιπέτεια 8). Αφηγείται την ζωή του βίκιγκ Ragnar Lodbrok, μυθολογικό πρόσωπο-ήρωας της σκανδιναβίας.
Ξεκίνησα το Vikings! Πολύ καλό, θενκς, βασικά epic!  :D

Ακολουθούν δύο τραγουδάκια για τα "Game of Thrones" και "Homeland":

(προσοχή, περιέχονται σπόιλερς!)

Game of thrones (Kill and F@*k)

The Americans: espionage ψυχροπολεμικό, πολύ ωραία πλοκή, πολύ καλό χτίσιμο χαρακτήρων.

http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=nv_sr_1

Luther: Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σύγχρονο brit αστυνομικό-ψυχολογικό, Idris Elba, λίγα επεισόδια, superb!

http://www.imdb.com/title/tt1474684/?ref_=fn_al_tt_1

Endeavour: αστυνομικό εποχής (60's), για τους fans των constables και του φλεγματικού βρετανικού hype.

http://www.imdb.com/title/tt2039333/?ref_=nv_sr_2

προσθέτω:

fargo (αστυνομική σειρά που τρέχει τώρα)

κωμωδίες:

parks and recreation

community

the Sarah Silverman Program

psych

+1 για Dexter, Family guy, Bob σφουγγαρακης.

να συμπληρωσω το 24 και φυσικα τη σειρα με το καλυτερο intro κατα τη γνωμη μου

kosh είπε:
Είδα το πρώτο επεισόδιο τις προάλλες, και επειδή θεωρώ την ταινία μία από τις καλύτερες όλων των εποχών, ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Δεν απογοητεύτηκα. Για να δούμε πώς θα πάει...

Ritchie77 είπε:
..και φυσικα τη σειρα με το καλυτερο intro κατα τη γνωμη μου
Ρε τι μας θυμισες. Φοβερη σειρα που ειχε τρελανει μικρους και μεγαλους σε ολο τον πλανητη. Ακομα και σημερα βλεπεις τον ΚΙΤΤ και "ψαρωνεις" με το design του, μεσα κι εξω. Πολλοι ιδιοκτητες Pontiac Trans Am ειχαν προσπαθησει να μετατρεψουν το αμαξι τους σε ΚΙΤΤ. :P Τα αποτελεσματα ηταν απο γελοια ως πολυ επιτυχημενα. Ακομα και σημερα στην Αμερικη υπαρχουν καποιοι που κανουν τετοιες μετατροπες σε Pontiac. Αυτο το red scanner δε, τι μανια. Ειχε γεμισει ο τοπος νταλικες με καμια δεκαρια τετοια πανω, ;D ακομα και ασχετα αμαξια ειχαν κοτσαρει μπροστα ενα τετοιο "scanner".
Η χαριστικη βολη ηρθε με το...ηλεκτρονικο μπουφαν (που "ολα τα παιδια φοραν"...), ενα μπουφαν που ειχε πανω του ενα red scanner σε μικρογραφια και αναβε κανονικα. :P Ωραιες εποχες για οσους τις εζησαν. 8) Το 2008 βγηκε μια νεα σειρα με το ιδιο ονομα και βασισμενη στην original σειρα των 80s, αλλα ηταν για κλοτσιες. Απο το ασχετο αμαξι (Ford Shelby) μεχρι τους ηθοποιους/χαρακτηρες και το τυπικο σεναριο, η σειρα δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο κατι απ'τη μαγεια της πρωτης σειρας.

Waterfall-K είπε:
Το 2008 βγηκε μια νεα σειρα με το ιδιο ονομα και βασισμενη στην original σειρα των 80s, αλλα ηταν για κλοτσιες. Απο το ασχετο αμαξι (Ford Shelby) μεχρι τους ηθοποιους/χαρακτηρες και το τυπικο σεναριο, η σειρα δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο κατι απ'τη μαγεια της πρωτης σειρας.
συμφωναω  ;D

90% επαέ μέσα, είναι αδελφές, οι υπόλοιποι είναι γκέι, κάτι κλάρες μεταλλόπουλες λαίμαι .

Ρε άντε με το πιπέρι, κλάρες, στρελούτσες Styx, Rush κλπ κλπ. Βρε άντε να δείτε αν είναι αγριοπασατεμπιά το μπουθαρόνι

Αφού "πιάσατε" και παλιές σειρές, Space 1999. Φανταστική σειρά του 1975-77 με έναν Martin Landau όλα τα λεφτά. Την παρακολουθούσα στην ΕΙΡΤ, μικρό (πολύ μικρό :P) παιδί. Πριν λίγο καιρό είδα μερικά επεισόδια και, παρ'όλα τα χρόνια της, μου φάνηκε ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την "φρεσκάδα" της. Εντάξει τα εφέ είναι παροχημένα πλέον, όμως κατά τ' άλλα στέκεται άνετα και σήμερα!

cigaret13 είπε:
Αφού "πιάσατε" και παλιές σειρές, Space 1999. Φανταστική σειρά του 1975-77 με έναν Martin Landau όλα τα λεφτά. Την παρακολουθούσα στην ΕΙΡΤ, μικρό (πολύ μικρό :P) παιδί. Πριν λίγο καιρό είδα μερικά επεισόδια και, παρ'όλα τα χρόνια της, μου φάνηκε ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την "φρεσκάδα" της. Εντάξει τα εφέ είναι παροχημένα πλέον, όμως κατά τ' άλλα στέκεται άνετα και σήμερα!
Πολύ καλή σειρά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back