Σειρές που αξίζουν!

[glow=red,2,300]Spartacus [/glow]κανένας ??!!!   :o :o

Πιο απολαυστική σειρά για παρέα δεν έχω δει...3 σεζόν είναι, την προτείνω ανεπιφύλακτα για παρεοκατάσταση με σουβλάκια και μπύρες (δοκιμασμένο).

Πραγματικά πάντως, είναι από τις σειρές που απλά διασκεδάζεις που τις βλέπεις. Κρίμα που πέθανε και ο πρωταγωνιστής (στ'αλήθεια) στην πρώτη σεζόν και τον αντικαταστήσαν..RIP Andy Whitfield..

Κατά τα άλλα τρελό κόλλημα ήταν τα Heros ως την 3η σεζόν, μετά αλλάξαν σεναριογράφους και απλά το "gamisane-kai-pethane"

Και φυσικά House of Cards...

myster_maze είπε:
Για γερά στομάχια!  :-X

Hannibal

http://www.imdb.com/title/tt2243973/

Hannibal_key_art.jpg

Με τον καταπληκτικό Mads Mikkelsen!
Hannibal, "Για γερά στομάχια!"

lol

;D

Βλέπω από τα αναγραφόμενα ότι είμαστε φανατικοί «σειράκιδες».

Εγώ προτείνω τα ακόλουθα- νομίζω δεν έχουν αναφερθεί.

Battlestar Galactica- Το remake του παλιού Galactica, αλλά απείρως καλύτερο. Ένα must για τους SyFy φανατικούς. Η λατρεμένη μου σειρά της περασμένη δεκαετίας.

Orphan Black- Περίεργο, «σκοτεινό», SyFy προσανατολισμού, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από μια κοπέλα που ανακαλύπτει ότι υπάρχουν κλώνοι της, οι οποίοι πεθαίνουν μυστηριωδώς. Το season 2 αρχίζει σε κάνα δύο εβδομάδες.

Helix- Φετινό, ακόμα παίζει. Μια απομονωμένη επιστημονική βάση στον Αρκτικό κύκλο, το ξέσπασμα μιας θανατηφόρας επιδημίας, ένας μυστηριώδης ιός και μια ακόμα πιο μυστηριώδης εταιρία που βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά.

Da Vinci's Demons- Φλωρεντία των Μεδίκων, μια μυστική εταιρία, ένας Da Vinci που θυμίζει αρκετά Sherlock, πολιτικές ίντριγκες, παπικές συνωμοσίες και ένα μυστήριο που η λύση του βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης. Πρόσφατα άρχισε το season 2  

Μια χαρά ήταν και το Spartacus, θεαματικό

Είχε ένα μικρό ρόλο κι εκείνη η όχι-πολύ-άσχημη μελαχροινή αγγλίδα

...που επίσης είχε ρόλο στο Dexter...

...και που επίσης είχε μεγάλο ρόλο στο Hustle...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Da Vinci's Demons- Φλωρεντία των Μεδίκων, μια μυστική εταιρία, ένας Da Vinci που θυμίζει αρκετά Sherlock, πολιτικές ίντριγκες, παπικές συνωμοσίες και ένα μυστήριο που η λύση του βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης. Πρόσφατα άρχισε το season 2 
Αν σου αρέσουν οι παπικές ίντριγκες, τότε δεν μπορεί να μην έχεις δει τη σειρά The Borgias, την οποία επίσης κατάφερα και ξέχασα, αρκει να πω πως στο ρόλο του πάπα βρίσκεται ο κύριος Jeremy Irions, άλλη μια εξαιρετική σειρά

+1 για Spartacus και Borgias, όπως επίσης και για DaVinci's Demons.

Πάρα πολύ καλή σειρά (για όσους αρέσκονται σε ίντριγκες/δολοπλοκίες) με τρομερή production value και αρκετό sex-βια (όχι όσο του Spartacus) είναι το Rome

http://www.imdb.com/title/tt0384766/?ref_=nv_sr_3

2 Seasons μόνο, βλέπεται μονοκοπανιά νεράκι  :)

Βλέπαμε επίσης The Following, Once Upon a Time και Revenge αλλά τα παρατήσαμε λόγω έλλειψης χρόνου. Επιφυλάσσομαι να τα ξαναπιάσω.

chris gti είπε:
Βλέπαμε επίσης The Following, Once Upon a Time και Revenge αλλά τα παρατήσαμε λόγω έλλειψης χρόνου. Επιφυλάσσομαι να τα ξαναπιάσω.
Μπα φίλε δεν είναι έτσι.... Αν η σειρά μετράει, βρίσκει μόνη της τρόπο να χωθεί στο χρόνο σου... Αν τις παράτησες, απλά δε σου έκαναν κλικ...

Μιας και φαγωθήκατε με τους True Detective είπα να το ξεκινήσω κι εγώ χθες.

Με κέρδισε από το artwork της εισαγωγής. Μόλις έβγαλε και μουσική από T-Bone Burnett στους τίτλους, το πράγμα έκλεισε.

Και οι δύο πρωταγωνιστές πολύ καλοί (με τον Harrelson να καταφεύγει πιο εύκολα στη τελευταίων ετών μανιέρα του ενώ ο McConaughey - Allman :) είναι καταπληκτικός), έχει αυτό το θεϊκό παιδί που λέγεται Monaghan, μπόλικη καμμένη white trash Americana (yes, thank you), πολύ ευχάριστη και έξυπνη (χωρίς εξυπνακίστικα βιντεοκλιπάδικά κόλπα) σκηνοθεσία, η μουσική απαράδεκτα καλή (καθότι σε αποσπάει από την ταινία), φωτογραφία υψηλού επιπέδου και σενάριο.

Το πάω σιγά-σιγά σαν malt και όχι σαν μπύρα.....

Ευχαριστώ σας παίδες.

Με κέρδισε από το artwork της εισαγωγής.
Μια και μιλαμε για τετοια αυτο ειναι ισως το καλύτερο που εχω δει (και το σηριαλ επισης πολυ καλο)

gdevelek είπε:
Αν σου αρέσουν οι παπικές ίντριγκες, τότε δεν μπορεί να μην έχεις δει τη σειρά The Borgias, την οποία επίσης κατάφερα και ξέχασα, αρκει να πω πως στο ρόλο του πάπα βρίσκεται ο κύριος Jeremy Irions, άλλη μια εξαιρετική σειρά
Ναι πραγματικά εξαιρετική σειρά. Την έχω δει αποσπασματικά και κάποια στιγμή πρέπει να την βάλω στο πρόγραμμα.

Πάντως ο Da Vinci ναι μεν έχει κάποια στοιχεία από τους Βοργίες, αλλά το πάει προς το πιο μυστηριώδες, χάρις στους «γιους του Μίθρα»- την μυστική αδελφότητα που παίζει μες την πλοκή και δίνει το φημολογούμενο (συνωμοσιολογικό) στοιχείο της ζωής του Da Vinci.

Α... από τα πιο «φρέσκα»- δεν ξέρω αν αναφέρθηκε- The Blacklist

Ένας τύπος που είναι ανάμεσα στους πιο καταζητούμενους στις ΗΠΑ, εμφανίζεται στο αρχηγείο του FBI από το πουθενά και παραδίνεται. Και τους αποκαλύπτει ότι έχει μια λίστα με διαβόητους τρομοκράτες, των οποίων την ύπαρξη δεν γνωρίζουν. Και εκεί ξεκινά το παιχνίδι, με κάθε επεισόδιο να είναι και ένας «κακός», αλλά παράλληλα να τρέχει και μια «γενικότερη» ιστορία.

Στην αρχή μου φάνηκε συμπαθητικό, αλλά λίγο «αμερικανιά». Όμως η εξέλιξη του είχε ενδιαφέρον.   

Εχω προσπαθήσει να δω μερικές σειρές αλλά ποτέ δεν καταφερω να ξεπεράσω τα 5 επεισόδια, πέρα απο το Big Bang, επειδή έχει μικρα επεισοδιάκια για το φαγητο. Πολλά απο αυτά έχουν πολυ ωραίες ιδέες, ωραία παιξίματα, ωραία εφφε.

Αλλά δε μπορώ με τίποτα το τραβηγμα απο τα μαλλιά του σεναρίου και τις αχαρες ανατροπες που επινοουν αν παει καλά η σειρα, για να συνεχίσει και του χρόνου κτλ κτλ.

Βλέποντας τον αδερφο μου παντως, ειναι πολυ σκάλωμα να ξεκινήσεις με σειρές και τρώει άπειρο χρόνο

marathon είπε:
Εσείς όλοι με τις σειρές...είστε δημόσιοι υπάλληλοι? ;D ;D
Όχι φίλος. Απλά έχουν τύχει κάτι ΣΚ που τα επεισόδια πάνε back to back from dusk... till dawn  ;D

Είναι βέβαια τηλεοπτικό «σάπισμα», αλλά άμα κολλήσεις με σειρά συμβαίνει- αρκεί να έχεις όλη την σειρά.

Κατά τα άλλα, όταν βγαίνει νέο επεισόδιο, το βλέπεις το βράδυ όπως θα έβλεπες κάτι άλλο.

Λίγες σειρές μου λένε από το πρώτο δεκάλεπτο. Και πολλές από αυτές που δεν μου λένε στην αρχή, δεν μου λένε ούτε στη μέση (σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν φτάνω στο τέλος).

Galactica και True Detective είναι μεταξύ των λίγων. Δείτε τις! ;D

Δεν βλεπω πουθενα το modern family και το married with children! Κοινος παρανομαστης ο Al Bundy (Ed O'Neill)!  ;D

καπου αναφερθηκε και το Two and a half men..ποτε δεν μπορεσα να το συμπαθησω..

Επισης το How i met your mother αλλα καπου το κουρασε...

theoctapus είπε:
Και για να μην ξεχάσουμε τα cartoons:

Μπόμπ Σφουγγαράκης
+100

Plus Πηγκουινοι της Μαδαγασκαρης μεταγλωτισμενο!!

Για όσους γουστάρουν 10 - 15 λεπτών χιούμορ για... ξεμπούκωμα, είναι δωρεάν και έχει ενδιαφέρον, δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Του Jerry Seinfeld.

http://comediansincarsgettingcoffee.com

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back