Προσοχή : το παρόν thread μπορεί να καταβροχθίσει τον ήδη ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σαςmyster_maze είπε:Ο Jeremy Brett ΕΙΝΑΙ ο Sherlock Holmes! 8)
Θα προσθέσω άλλες δύο καινούργιες σειρές,
το κορυφαίο Boardwalk Empire!
http://www.imdb.com/title/tt0979432/
Ποτοαπαγόρευση, έγκλημα, ωραίες μουσικές, Buscemi, Al Capone, γυναίκες, αμάξια!
Και το Magic City!
http://www.imdb.com/title/tt1832045/
H χαρά του άντρα, μην το δείτε με τις γυναίκες σας όσοι είστε παντρεμένοι ή τις κοπέλες σας οι δεσμευμένοι! ;D
Και του vintage-άκια μιας και θα δείτε όλα τα Fender χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις σε όλα τα αμάξια που κυκλοφόρησαν original. Φυσικά πάλι μαφία, έγκλημα και τρομερά σκηνικά με μουσικές, πάρτυ, κτλ
;Dchris gti είπε:Προσοχή : το παρόν thread μπορεί να καταβροχθίσει τον ήδη ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σας [flash=200,200]
Καλα την καλυτερη σειρα ΟΛΩΝ των εποχων ξεχασα...
Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕΙΡΕΣ. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σ'αυτό τον χρόνο.chris gti είπε:Προσοχή : το παρόν thread μπορεί να καταβροχθίσει τον ήδη ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σας [flash=200,200]
κι αυτό κατάφερα να το ξεχάσω, εξαιρετική σειρά, πολύ υψηλή ποιότητα, και αναφέρομαι στο σενάριο και την ατμόσφαιρα, όχι στον - ως γνωστόν - μοναδικό Buscemimyster_maze είπε:το κορυφαίο Boardwalk Empire!
Indeed!theoctapus είπε:Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕΙΡΕΣ. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σ'αυτό τον χρόνο.
Ήμουν αρρωστάκι με τη σειρά (ήμουν εκεί τότε που βγήκε)Superfunk είπε:Καλα την καλυτερη σειρα ΟΛΩΝ των εποχων ξεχασα...![]()
Και το αθυρόστομο (αν θυμάμαι καλά) ξαδερφάκι του επίσης καλό. The thick of it.gdevelek είπε:Αν πρόκειται για βρετανικό χιούμορ θα προτιμήσω το "yes (prime) minister"
μη χάσεις με τίποτε 1 2 5theStratWithin είπε:Από φίλο καψιματία που έχει δει ο,τι υπάρχει (όντως) μου έχουν προταθεί σαν must τα εξης:
-Breaking Bad
-The Wire
-Sons of Anarchy
-Community (πειδή μ'αρεσαν οι Friends)
-House of Cards
Αφού με προκαλείτε ..... ;Dgdevelek είπε:Αν πρόκειται για βρετανικό χιούμορ θα προτιμήσω το "yes (prime) minister"