- Πόντοι
- 338
Epic!AuditoryDriving είπε:Black Books (Dylan Moran, Bill Bailey από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, υπάρχει σχεδόν ολοκληρη στο youtube)

Epic!AuditoryDriving είπε:Black Books (Dylan Moran, Bill Bailey από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, υπάρχει σχεδόν ολοκληρη στο youtube)
yameth είπε:Για όσους γουστάρουν 10 - 15 λεπτών χιούμορ για... ξεμπούκωμα, είναι δωρεάν και έχει ενδιαφέρον, δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Του Jerry Seinfeld.
;DΝα προσθέσω τα Black Books
Το φινάλε του Lost ήταν μεγάλο ξενέρωμα IMHO. Μου θύμισε το ξενέρωμα που είχα φάει στο φινάλε του Twin Peaks- το οποίο λάτρευα μέχρι να δω το τελευταίο επεισόδιο ;Dalderbody είπε:Γενικώς δεν βλέπω σειρές γιατί βαριέμαι το τράαααααααααβηγμα των υποθέσεων για προφανείς λόγους (τη χαριστική βολή μου την έδωσε το Lost και έκτοτε ξενέρωσα).
Ξεκίνησα το Vikings! Πολύ καλό, θενκς, βασικά epic!cigaret13 είπε:Να προσθέσω και εγω την σειρά Vikings. Καναδο-Ιρλανδέζικη για το History channel. Ξεκίνησε πέρυσι με 9 επεισόδια και φέτος παίζεται η 2η σεζόν (είμαστε στο 4ο τώρα). Ωραία σειρά με αίμα :-σεξ
-περιπέτεια 8). Αφηγείται την ζωή του βίκιγκ Ragnar Lodbrok, μυθολογικό πρόσωπο-ήρωας της σκανδιναβίας.
Είδα το πρώτο επεισόδιο τις προάλλες, και επειδή θεωρώ την ταινία μία από τις καλύτερες όλων των εποχών, ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτικός.kosh είπε:fargo
Ρε τι μας θυμισες. Φοβερη σειρα που ειχε τρελανει μικρους και μεγαλους σε ολο τον πλανητη. Ακομα και σημερα βλεπεις τον ΚΙΤΤ και "ψαρωνεις" με το design του, μεσα κι εξω. Πολλοι ιδιοκτητες Pontiac Trans Am ειχαν προσπαθησει να μετατρεψουν το αμαξι τους σε ΚΙΤΤ.Ritchie77 είπε:..και φυσικα τη σειρα με το καλυτερο intro κατα τη γνωμη μου
συμφωναω ;DWaterfall-K είπε:Το 2008 βγηκε μια νεα σειρα με το ιδιο ονομα και βασισμενη στην original σειρα των 80s, αλλα ηταν για κλοτσιες. Απο το ασχετο αμαξι (Ford Shelby) μεχρι τους ηθοποιους/χαρακτηρες και το τυπικο σεναριο, η σειρα δεν ειχε ουτε στο ελαχιστο κατι απ'τη μαγεια της πρωτης σειρας.
Πολύ καλή σειρά.cigaret13 είπε:Αφού "πιάσατε" και παλιές σειρές, Space 1999. Φανταστική σειρά του 1975-77 με έναν Martin Landau όλα τα λεφτά. Την παρακολουθούσα στην ΕΙΡΤ, μικρό (πολύ μικρό) παιδί. Πριν λίγο καιρό είδα μερικά επεισόδια και, παρ'όλα τα χρόνια της, μου φάνηκε ότι δεν έχει χάσει τίποτα από την "φρεσκάδα" της. Εντάξει τα εφέ είναι παροχημένα πλέον, όμως κατά τ' άλλα στέκεται άνετα και σήμερα!