Αγορά Κιθάρας Jackson Soloist slx

Εγω στη θέση σου θα έδινα το κάτι παραπάνω για μια Jackson Pro Soloist σαν αυτή που

είναι καλύτερο όργανο σε όλα του. Απο ξύλα (alder & ebony) μέχρι τρέμολο και μαγνήτες.

http://www.thomann.de/gr/jackson_sl2_pro_soloist_qs.htm

+1 απο μενα για την πρωτη Jackson, ειναι μακραν η πιο ομορφη!

Αν βγαινει, προτιμησε συνδιασμο H-S-S (διπλος-μονος-μονος), θα σου φανει πιο χρησιμο σε 80ιλες απο οτι ο διπλος.  ;)

Ρε παιδιά γνκ Jackson soloist  το ψήνω να αγοράσω. ξέρετε μαγαζί στην αθήνα που να έχει πολλέσ κιθάρες jackson ή αντιπροσοπεία jackson.. πήγα και στο Στολλα και μου ειπε οτι απο jackson έχει μονο αυτές που ειχε βιτρίνα και οτι δε θα φερει αλλες jackson....  :-[

Αν ξέρετε κανένα μαγαζί πείτε

BillTrantos είπε:
Ωχ ωχ τι μου κάνατε μεσημεριάτικα........ :'(

http://www.thomann.de/gr/jackson_pro_dk2mqht_dinky_cb.htm
Βασιλη σε παω με τα 1000!!!! Κι εμενα μου χαμογελα εδω και καιρο το συγκεκριμενο μωρο, φοβαμαι οτι θα ενδωσω μονο και μονο για το λουκ. Κι ας εχω κιθαρες του 2000αρου...

Καλημερα!

Θα απαντησω γνωριζοντας οτι ειμαι λιγο off-topic

Μιας και εχουν περασει διαφορες jackson απτα χερια μου ας γραψω και γω την αποψη μου:

1. Γενικα θεωρουνται μεταλλοκιθαρες, αλλα με τους καταλληλους μαγνητες παιζουν τα παντα

2. Εχουν πολυ χαμηλη μεταπωλητικη αξία. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο

3. Τα φτηνα μοντελα <300ευρω δεν λενε πολλα, αλλα τα μοντελα μεταξυ 500-800 ειναι σουπερ. Τα ακριβα μοντελα θεωρω οτι ειναι υπερεκτιμημενα.

4. Λογω του 3 στην Ελλαδα υπαρχουν πολλες καλες Jackson στην κατηγορια των 500-800

Σχετικα με την περιπτωση σου:

Εξαιτιας των 2 και 4 θεωρω εγκλημα να αγορασεις καινουργια Jackson, με λιγη υπομονη θα βρεις στις αγγελιες. Και αν δεν βιαζεσαι θα βρεις και σε διαφορα χρωματα! Κατα καιρους εχουν βγει στις αγγελιες μοντελα που δεν πιστευα ποτε οτι θα εβγαιναν! Συνεπως συστηνω υπομονη, και καποια στιγμη θα εμφανιστει καποια που να σου κανει.

Γενικα θα βοηθουσε να εχεις στο μυαλο σου μια εικονα του τι στυλ jackson θες να παρεις οσον αφορα τα ξυλα, χρωματα κλπ

H σειρα DK2 της JACKSON ειναι απο τις πιο ισσοροπημενες και "καλοκουρδισμενες" κιθαρες στην αγορα.

Και οπως ειχε πει το 2001 ο πωλητης στον ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ (τοτε προμηθευτη Jackson στην Ελλαδα)

- "ΦΙΛΕ Η DK2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ"

Dk2 έχω και γω την γιαπωνέζικη με το ''κύμα'' σχέδιο. Φυσάει,και πατάει κάτω την ibanez prestige μου από άποψη feel ειδικά στο μανίκι και στο πως ''κάθεται πάνω μου''.

Miltos23 είπε:
Καλημερα!

1. Γενικα θεωρουνται μεταλλοκιθαρες, αλλα με τους καταλληλους μαγνητες παιζουν τα παντα
Αυτο είναι θέμα παίκτη όχι κιθάρας.

Για τα άλλα συμφωνω, εκτός από το τελευταίο για μεταχειρισμένη. Εκτός και πάλι αν πετύχει καμία ιαπωνική της μετα-fender εποχής.

πολύ καλή κιθάρα με πολύ γρήγορο μανίκι για τα δικά μου χέρια

είναι αρκετά πιο ακριβή από τη soloist όμως

μονο αν τις παιξεις και τις 2 θα καταλάβεις αν σου κάνουν και αν αξίζει αυτή η διαφορά στην τιμή.

Την Ibanez θα τη βρεις στον Τρίμη, τη Jakcson δεν ξερω

80sGLAMFEVER είπε:
ναι το ξερω παει περιπου στα 1000 αλλα μπορω μαλλον ν τ διαθεσω
Απο υπολοιπο εξοπλισμο τι εχεις η τι σκεφτεσαι να παρεις?Απλα σκεψου οτι αν θες ηχο εκει πρεπει να ριξεις το βαρος περισσοτερο(το χρηματικο) προς τα κει.

80sGLAMFEVER είπε:
Σαν ευτυχής κάτοχος να σου πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη και το βάρος είναι ιδανικό. Τα τάστα είναι υπέροχα δουλεμένα και το μανίκι πολύ γρήγορο. Οι μαγνήτες δε λένε κάτι ιδιαίτερο. Φαίνονται να λασπιάζουν λίγο σε high gain αλλά αυτό το φτιάχνει με τα eq ή με άλλους μαγνήτες. Το τρέμολο έχει αρκετά πιο σκληρή αίσθηση σε σχέση με το floyd rose και αυτό πρέπει να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι. Πρέπει να δοκιμάσεις δηλαδή. Overall η κιθάρα είναι πολύ καλή και θα έχει διάρκεια στο χρόνο αν την προσέξεις. Ό,τι άλλο θες πες.

80sGLAMFEVER είπε:
ναι το ξερω παει περιπου στα 1000 αλλα μπορω μαλλον ν τ διαθεσω
Επειδή παράλληλα είχες ανοίξει και thread για αγορά tube amp, καλό είναι να μας πείς τι συνολικό budget θα διαθέσεις προκειμένου να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Επιλογές υπάρχουν πολλές και καλές.

Tσέκαρε και τις ibanez premium

http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg970qmz_bdk.htm

έρχονται και με ωραία θήκη. Πολύ στιβαρή και όμορφη κιθάρα. Καλύτερο value for money από τις soloist που προτάθηκαν κατά τη γνώμη μου. Οι μαγνήτες είναι μία χαρά. Πολύ παραμετροποιήσιμοι και ''ουδέτεροι''

Mike G είπε:
Tσέκαρε και τις ibanez premium

http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg970qmz_bdk.htm

έρχονται και με ωραία θήκη. Πολύ στιβαρή και όμορφη κιθάρα. Καλύτερο value for money από τις soloist που προτάθηκαν κατά τη γνώμη μου. Οι μαγνήτες είναι μία χαρά. Πολύ παραμετροποιήσιμοι και ''ουδέτεροι''
H ibanez για την οποία ρώτησε είναι prestige. Γενικά οι prestige είναι πολύ ανώτερες από τις premium. Aυτό δε το γράφω επειδή έχω τη συγκερκιμένη κιθάρα αλλά επειδή έχω δοκιμάσει πάρα πολλές ibanez. Δυστυχώς όσες δεν είναι made in japan μοιάζουν πολύ φτηνές. Τα μανίκια είναι ίδια, τα τρέμολα ίδια αλλά το σώμα έχει ατέλειες, κακοτενχίες στο χρώμα, κακοτεχνίες στα τάστα κλπ.

otto## είπε:
H ibanez για την οποία ρώτησε είναι prestige. Γενικά οι prestige είναι πολύ ανώτερες από τις premium. Aυτό δε το γράφω επειδή έχω τη συγκερκιμένη κιθάρα αλλά επειδή έχω δοκιμάσει πάρα πολλές ibanez. Δυστυχώς όσες δεν είναι made in japan μοιάζουν πολύ φτηνές. Τα μανίκια είναι ίδια, τα τρέμολα ίδια αλλά το σώμα έχει ατέλειες, κακοτενχίες στο χρώμα, κακοτεχνίες στα τάστα κλπ.
Eιναι πιο μέσα στο budget του. Εγώ έχω πιάσει στα χέρια μου νομίζω δέκα. δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. έχεις δοκιμάσει πολλές ibanez. Οι prestige κι αν φαίνονται φτηνές. Ειδικά η 1570 που έχω εγώ. Τονίζω το φαίνονται. Ακόμα και η 2550 ΦΑΙΝΕΤΑΙ φτηνή.Αυτή που πόσταρα είναι πενέμορφη με φινιρίσματα που μόνο στο custom shop της ibanez τα βλέπεις. Δες και ένα review με τον tom quale

http://licklibrary.ceros.com/iguitarmag/greg-howe-guitar-interactive-magazine/issue18/page/64

Δε νομίζω ότι φαίνεται φτηνή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back