- Πόντοι
- 48
noe13 είπε:καλα γενικα οταν ανοιγει το στομα του ο Μαστειν πρεπει να κλεινεις το βολιουμ!!! ;D
;D ;D ;D
Κακία
noe13 είπε:καλα γενικα οταν ανοιγει το στομα του ο Μαστειν πρεπει να κλεινεις το βολιουμ!!! ;D
O Βare knuckle holydiver... JB χωρις ξυσιμο...kbasilis είπε:,ποιός μαγνήτης είναι σαν τον jb χωρίς τα αρνητικά του?
Ναι αλλά έχει πιό πολλά πρίμα και είναι και κεραμικός πως γίνεται αυτό?aris 17561 είπε:Ο 6αρης εξισου δεν ξυνει...
Τα πολλα πριμα δεν σημαινουν ξυσιμο...kbasilis είπε:Ναι αλλά έχει πιό πολλά πρίμα και είναι και κεραμικός
πως γίνεν αυτό?
;D ;D ;D ;Daris 17561 είπε:Τα πολλα πριμα δεν σημαινουν ξυσιμο...
Θεϊκές δηλώσεις Πατρίκ Ογκουνσότο για πέναλτι
Και ο distortion ξυνει!!!!kbasilis είπε:Πολύ ωραίο άρθρο
Με λίγα λόγια alder body και maple ή έβενο ταστιέρα θα είναι λίγο βάσανο(το πιο πιθανόν)
alder body με rosewood θα ψιλοπαλεύται.
Ωραία μας βάλατε στη μπρίζα της αναζήτησης πάλι,ποιός μαγνήτης είναι σαν τον jb χωρίς τα αρνητικά του?
Ο 6άρης είναι καλός?
Δες το άρθρο που ανέβασε ο ignantios να δεις ότι τον δουλεύαν με 250κ.....κ σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει λένε αυτό ακριβώς!!!!RayDTutto είπε:Όχι δεν φτιάχθηκε για 250k. Απλώς, ο SD λέει ότι οιρισμένοι προτιμούν να τον χρησιμοποιούν με 250k. Εγώ με 500άρη είμαι χρόνια ευχαριστημένος.
ποσο μαλιστα οταν εχει σχεδιαστει για telecaster...satrianidis είπε:Δες το άρθρο που ανέβασε ο ignantios να δεις ότι τον δουλεύαν με 250κ.....κ σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει λένε αυτό ακριβώς!!!!
"The JB was initially designed to be used with 250K pots, which cut some of the higher frequencies when compared to their 500K counterparts."
και είναι κ το σωστό αφού ακούγεται καλύτερα!![]()
Νομίζω πως είναι η πιο σωστή φράση για τον πιο "νορμάλ" jb.blackie είπε:Και ο distortion ξυνει!!!!
vintage JB...
Ναι αλλά με 250άρι ποτ,έχει την διαφορά του όπως και να το κάνουμεποσο μαλιστα οταν εχει σχεδιαστει για telecaster...
με alder σωμα και maple ταστιερα...
για οσους λενε διαφορα περι maple,alder,εβενους κοκ...
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία από τον TB-5,το συγκεκριμένο video αποτελεί δυσφήμιση για το συγκεκριμένο μαγνήτη με χρήση gain...Στα καθαρά ήταν οκ.kbasilis είπε:
Αν γράψεις tb5 στο yt πρώτη μούρη τον Άρη βγάζειblackie είπε:Δες τα βιντεο του aris17561 με την ESP Horizon...
Καπου εχει και ενα με μια jackson που φοραει τον ΤΒ-5...
Μπα μην ανεβαζεις δικα μου βιντεο... Προτιμουμε τα ξενα καλυτερα... Ακομα και σε τεοιες απλες φασεις δηλαδη κιθαρα - ενισχυτης - μικροφωνο , υπαρχει η αντιληψη οτι κατι εχω κανει λαθος... Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ? :'( :'( :'(nick_ls είπε:Αν γράψεις tb5 στο yt πρώτη μούρη τον Άρη βγάζει
το βαλα, μήπως ήθελε κανείς να τ' ακούσει λόγω της συζήτησης εχθές
Εδώ έχεις ένα λάθος,προσωπικά ανέβασα τα συγκεκριμένα γιατί είναι συγκριτηκά των μαγνητών που σημαίνει(το πιο πιθανόν και το πιο σωστό) πως είναι σε ίδια κιθάαρα,σε ίδιο ενισχυτή και με ίδιες ρυθμίσεις στον ενισχυτή για να φανεί η καθεαυτού διαφορά των μαγνητώνaris 17561 είπε:Μπα μην ανεβαζεις δικα μου βιντεο... Προτιμουμε τα ξενα καλυτερα... Ακομα και σε τεοιες απλες φασεις δηλαδη κιθαρα - ενισχυτης - μικροφωνο , υπαρχει η αντιληψη οτι κατι εχω κανει λαθος... Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ? :'( :'( :'(
Άρη, σόρρυ, αλλά προτιμάω βίντιοζ που να δείχνουν όλο το range του μαγνήτη από γκα-γκα-γκα-γκααααα-γκ-γκ-γκ-γκαααα...aris 17561 είπε:Μπα μην ανεβαζεις δικα μου βιντεο... Προτιμουμε τα ξενα καλυτερα... Ακομα και σε τεοιες απλες φασεις δηλαδη κιθαρα - ενισχυτης - μικροφωνο , υπαρχει η αντιληψη οτι κατι εχω κανει λαθος... Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ? :'( :'( :'(
Γιατί διαβάζεις άρθρα και δεν διαβάζεις τι γράφει ο κατασκευαστής που - ίσωςsatrianidis είπε:"The JB was initially designed to be used with 250K pots, which cut some of the higher frequencies when compared to their 500K counterparts."
Φίλε μου δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου......RayDTutto είπε:Γιατί διαβάζεις άρθρα και δεν διαβάζεις τι γράφει ο κατασκευαστής που - ίσως- να ξέρει καλύτερα; Αν τον είχε φτιάξει για 250k pots δεν θα το έλεγε;
"Some players use it with 250K pots to smooth out the highs."
http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/high-output/sh4_jb_model/
όχι εντάξει μη νοιώθεις έτσι.. καλό ήταν εντάξει ωραία ακούγεται!aris 17561 είπε:Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ? :'( :'( :'(