seymour duncan tb4 /tb5

noe13 είπε:
καλα γενικα οταν ανοιγει το στομα του ο Μαστειν πρεπει να κλεινεις το βολιουμ!!! ;D

;D ;D ;D

Κακία

images

aris 17561 είπε:
Ο 6αρης εξισου δεν ξυνει...
Ναι αλλά έχει πιό πολλά πρίμα και είναι και κεραμικός πως γίνεται αυτό?

aris 17561 είπε:
Τα πολλα πριμα δεν σημαινουν ξυσιμο...

Θεϊκές δηλώσεις Πατρίκ Ογκουνσότο για πέναλτι
;D ;D ;D ;D

Όντως φοβερό,βλέπω ότι βγάζεις και συ

λίγο

images

kbasilis είπε:
Πολύ ωραίο άρθρο  ;)

Με λίγα λόγια alder body και maple ή έβενο ταστιέρα θα είναι λίγο βάσανο(το πιο πιθανόν)

alder body με rosewood θα ψιλοπαλεύται.

Ωραία  μας βάλατε στη μπρίζα της αναζήτησης πάλι,ποιός μαγνήτης είναι σαν τον jb χωρίς τα αρνητικά του?

Ο 6άρης είναι καλός?
Και ο distortion ξυνει!!!!

Ειναι ο TB4 με διπλο κεραμικο(συν κατι αλλα)

Η λυση σου ειναι ο Seymour Duncan pearly gates...

με 500αρια...

vintage JB...

Πάντως το άρθρο λέει οτι ο jb ειναι μουντος ,οτι δεν έχει μπάσα παρόλο που τα specs του τα δίνουν ,οτι έχει ανεξέλεγκτα πριμα που μπορεί να ειναι ενοχλητικά. Και γενικά περίπου αυτά που είπαμε με τον blackie. Ευτυχώς που ο tb5 δεν ειναι μουντος όπως αναφέρθηκε γιατί θα ανησυχουσα για τα αυτιά μου.

RayDTutto είπε:
Όχι δεν φτιάχθηκε για 250k. Απλώς, ο SD λέει ότι οιρισμένοι προτιμούν να τον χρησιμοποιούν με 250k. Εγώ με 500άρη είμαι χρόνια ευχαριστημένος.
Δες το άρθρο που ανέβασε ο ignantios να δεις ότι τον δουλεύαν με 250κ.....κ σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει λένε αυτό ακριβώς!!!!

"The JB was initially designed to be used with 250K pots, which cut some of the higher frequencies when compared to their 500K counterparts."

και είναι κ το σωστό αφού ακούγεται καλύτερα! ;)

satrianidis είπε:
Δες το άρθρο που ανέβασε ο ignantios να δεις ότι τον δουλεύαν με 250κ.....κ σε πολλά άρθρα που έχω διαβάσει λένε αυτό ακριβώς!!!!

"The JB was initially designed to be used with 250K pots, which cut some of the higher frequencies when compared to their 500K counterparts."

και είναι κ το σωστό αφού ακούγεται καλύτερα! ;)
ποσο μαλιστα οταν εχει σχεδιαστει για telecaster...

με alder σωμα και maple ταστιερα...

για οσους λενε διαφορα περι maple,alder,εβενους κοκ...

blackie είπε:
Και ο distortion ξυνει!!!!

vintage JB...
Νομίζω πως είναι η πιο σωστή φράση για τον πιο "νορμάλ" jb.

Επίσης με έβαλε σε μπρίζα αυτό που είπαν τα παιδιά για το μισάνοιχτο wah.

Θα τον ψαχουλέψω με πυκνωτάκια και 250k μόντα στο ποτ γιατί είναι πιο εύκολο από το να τον δώσω να βρω άλλο και τα λοιπά,αν και σε γενικλες γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλάο εχθρός του καλύτερου είναι το καλό  ;)

ποσο μαλιστα οταν εχει σχεδιαστει για telecaster...

με alder σωμα και maple ταστιερα...

για οσους λενε διαφορα περι maple,alder,εβενους κοκ...
Ναι αλλά με 250άρι ποτ,έχει την διαφορά του όπως και να το κάνουμε

kbasilis είπε:
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία από τον TB-5,το συγκεκριμένο video αποτελεί δυσφήμιση για το συγκεκριμένο μαγνήτη με χρήση gain...Στα καθαρά ήταν οκ.

blackie είπε:
Δες τα βιντεο του aris17561 με την ESP Horizon...

Καπου εχει και ενα με μια jackson που φοραει τον ΤΒ-5...
Αν γράψεις tb5 στο yt πρώτη μούρη τον Άρη βγάζει

το βαλα, μήπως ήθελε κανείς να τ' ακούσει λόγω της συζήτησης εχθές

nick_ls είπε:
Αν γράψεις tb5 στο yt πρώτη μούρη τον Άρη βγάζει

το βαλα, μήπως ήθελε κανείς να τ' ακούσει λόγω της συζήτησης εχθές
Μπα μην ανεβαζεις δικα μου βιντεο... Προτιμουμε τα ξενα καλυτερα... Ακομα και σε τεοιες απλες φασεις δηλαδη κιθαρα - ενισχυτης - μικροφωνο , υπαρχει η αντιληψη οτι κατι εχω κανει λαθος... Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ?  :'( :'( :'(

Εγω σε αυτο το βιντεο αναφερομουν...

Οχι επειδη ειναι ο Αρης αλλα ειναι το πιο χαρακτηριστικο βιντεο του SD CUSTOM μαζι με τα βιντεο του ignatiou...

Καταλαβαινεις πολυ καλα τι κανει και τι οχι...

Τα χαρακτηριστικα φαινονται σε αυτο...

Αν και εχει λιγο μπασσακι παραπανω απ'οσο θα ηθελα...

ΥΓ:Ρε Αρη τα G1275T ακουγονται πολυ καλυτερα απο τα V30...

aris 17561 είπε:
Μπα μην ανεβαζεις δικα μου βιντεο... Προτιμουμε τα ξενα καλυτερα... Ακομα και σε τεοιες απλες φασεις δηλαδη κιθαρα - ενισχυτης - μικροφωνο , υπαρχει η αντιληψη οτι κατι εχω κανει λαθος... Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ?  :'( :'( :'(
Εδώ έχεις ένα λάθος,προσωπικά ανέβασα τα συγκεκριμένα γιατί είναι συγκριτηκά των μαγνητών που σημαίνει(το πιο πιθανόν και το πιο σωστό) πως είναι σε ίδια κιθάαρα,σε ίδιο ενισχυτή και με ίδιες ρυθμίσεις στον ενισχυτή για να φανεί η καθεαυτού διαφορά των μαγνητών

aris 17561 είπε:
Άρη, σόρρυ, αλλά προτιμάω βίντιοζ που να δείχνουν όλο το range του μαγνήτη από γκα-γκα-γκα-γκααααα-γκ-γκ-γκ-γκαααα...

satrianidis είπε:
Γιατί διαβάζεις άρθρα και δεν διαβάζεις τι γράφει ο κατασκευαστής που - ίσως ;) - να ξέρει καλύτερα; Αν τον είχε φτιάξει για 250k pots δεν θα το έλεγε;

"Some players use it with 250K pots to smooth out the highs."

http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/high-output/sh4_jb_model/

RayDTutto είπε:
Γιατί διαβάζεις άρθρα και δεν διαβάζεις τι γράφει ο κατασκευαστής που - ίσως ;) - να ξέρει καλύτερα; Αν τον είχε φτιάξει για 250k pots δεν θα το έλεγε;

"Some players use it with 250K pots to smooth out the highs."

http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/high-output/sh4_jb_model/
Φίλε μου δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου......

Ο συγκεκριμένος μαγνήτης φτιάχτηκε σε συνεργασία με τον Jeff Beck για μια "tele-gib" όπως την ονόμασαν και χρησιμοποιούσαν 250κ ποτενσιόμετρα.....

Δες όμως κ με τι τον χρησιμοποιεί ο κατασκευαστης του :To use JB convenient as possible, many players including Jeff Beck himself and Seymour W. Duncan, use 250K pots instead of 500K pots that are commonly used with humbuckers.

Υ.Γ. ο jb δεν σημαίνει jeff beck(όπως τον αναφέρουν πολλοί) αλλά "jazz n blues"

aris 17561 είπε:
Δεν εχει σημασια αν δεν υπαρχει λαθος... Ειναι δεδομενο... Το εκανε ο Αρης ? Ε μαλακια ειναι... !!! Που να βγαλω κι εγω την πικρια μου ?  :'( :'( :'(
όχι εντάξει μη νοιώθεις έτσι.. καλό ήταν εντάξει ωραία ακούγεται!  ;)

πάντως ένα βίντεο με ξύσιμο αν μπορεί κάποιος να βρει γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι  ???

Trending...

Νέα θέματα

Back