Έχουμε προτίμηση στη μάρκα; ;DTGL είπε:Μια καλή μέθοδος είναι να τις έχουμε σε ένα χώρο μαζί με λίγο... ρύζι ;D
Έχουμε προτίμηση στη μάρκα; ;DTGL είπε:Μια καλή μέθοδος είναι να τις έχουμε σε ένα χώρο μαζί με λίγο... ρύζι ;D
Απίστευτος ;Dodis13 είπε:(μικρος παντα πιστευα οτι καποιος ανωμαλος ειχε παρει σβαρνα ολες τις ταβερνες στην ελληνικη επικρατεια και λογω καποιου φετιχ εριχνε ρυζι μεσα στις αλατιερες...)
Οι χορδες πρεπει να ακολοθουν το radius (καμπυλοτητα) της ταστιερας. Αν ειναι 12" ή και μεγαλυτερο το radius οι χορδες ειναι περιπου στο ιδιο υψος. Αν ομως ειναι πιο μικρο (οπως στις strat σου καλη ωρα) ειναι πιο εμφανης η καμπυλοτητα και οι χορδες την ακολουθουν, δεν ειναι δηλαδη ολες στο ιδιο υψος.oselifer είπε:Μιας και θα πειραματιστώ πρώτη φορά με setup μόνος μου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..
Οι χορδές πρέπει να έχουν όλες το ίδιο ύψος;Γιατί δυο strat που έχω φαίνεται να μην έχουν τις χορδές στο ίδιο ύψος..
υγ.τον οδηγό setup τον έχω διαβάσει.. ;D
Οι μονολεκτικές απαντήσεις σου με τρελένουν.. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:οχι.
Γιατί, stainless steel έχει η δικιά σου? Τι εννοείς ότι είναι δύσκολο να βρεις μάστορα?jkstigma είπε:στη κιθαρα μου μερικα ταστα ειναι καπως ποιο πατημενα απο τα υπολοιπα.
Σε μερικα σημεια τα ταστα ειναι πιο flat (ειναι στα αγαπημενα μου σημεια που μαλλον το εχω παρακανει με τα σηκωματα)
Η ερωτηση μου ειναι..να την παω για.. γιαλισμα ταστων???
Η να περιμενω μεχρι να φανει και στον ηχο αυτο?
Ισως αν την παω τωρα που ειναι στην αρχη να ειναι πιο ευκολη η διόρθωση ε?
αντε βρες μαστορα τωρα να του δωσεις shur να γυαλισει ταστα
Αν σε ενοχλεί πολύ η λύση είναι το fret leveling (+crowning + polishing ;D).jkstigma είπε:ναι φλαταδουρες εχω σε καποια ταστα ;D
Εχω τσεκαρει με κουρδιστηρι και ακομα παιζει μια χαρα το οργανο.
Στην αισθηση στο χερι ομως το αισθανομαι το flatarisma
Χμμμ, ΟΚ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω το κουρδιστήρι σου, όταν μιλούσα για πολύ ακριβές tuner είχαν μάλλον στο μυαλό μου κάτι σε Peterson.jkstigma είπε:Korg dt10
αυτο ειναι το θεμα μουThe Genius Loci είπε:Χμμμ, ΟΚ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω το κουρδιστήρι σου, όταν μιλούσα για πολύ ακριβές tuner είχαν μάλλον στο μυαλό μου κάτι σε Peterson.Αν λες ότι καταλαβαίνεις τη φθορά του τάστου, ένα τέτοιο θα σου δείξει και τα προβλήματα στο intonation.
Σε κάθε περίπτωση θα έλεγα πάντως να την εμπιστευτείς σε έναν καλό μάστορα για τον... καλωπισμό των τάστων της, αμαρτία είναι ρε συ, Suhr έχεις...![]()
jkstigma είπε:Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει σε μαστορα εμαθα να τις φτιαχνω μονος μου και εχω ησυχασει. (Εξαλου μονο εσυ που παιζεις ξερεις ακριβως πως θες την κιθαρα σου)