Πέραν του προφανούς οτι όσο πιο πολλές ώρες τόσο καλύτερα, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για πρόβα αμέσως μετά το λάιβ?Superfunk είπε:Το καλυτερο ειναι αυτο που κανουν οι Radiohead...προβα καθε μερα και προβα αμεσως ΜΕΤΑ τα live τους!!!
Πέραν του προφανούς οτι όσο πιο πολλές ώρες τόσο καλύτερα, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για πρόβα αμέσως μετά το λάιβ?Superfunk είπε:Το καλυτερο ειναι αυτο που κανουν οι Radiohead...προβα καθε μερα και προβα αμεσως ΜΕΤΑ τα live τους!!!
??? :-Xthemiskaltsidis είπε:Μιλαμε παντα για σοβαρο band που θελει να χτυπησει τη βιομηχανια ...
Μπακουροφοιτητής;αλλα αντε βρες ατομα να τους πεισεις να παρατησουν δουλειες, γκομενες , να μετακομισουν κ να ασχοληθουν σοβαρα..
Μεγαλώνει κανείς (δυστυχώς) και μαθαίνει (δυστυχέστατα)Συνοψηζοντας εγω ειμαι ρομαντικος πιστευω στη σκληρη δουλεια , στην οργανωση και στην βαθια αγαπη οσον αφορα την επιτυχια.. οχι στο γλυψ@@#$μα.tnx
βετερανος απογοητευμενος?audiokostas είπε:??? :-X
Μπακουροφοιτητής;
Μεγαλώνει κανείς (δυστυχώς) και μαθαίνει (δυστυχέστατα)![]()
Αυτό που θέλει να πει ο Audiokostas είναι ότι όλα αυτά που περιγράφεις φίλε μου είναι όντως ρομαντικά και ελαφρώς ουτοπικά. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι η επιτυχία ενός καλλιτέχνη έχει προ πολλού σταματήσει να εξαρτάται από "βιομηχανίες" και τα συναφή.themiskaltsidis είπε:βετερανος απογοητευμενος?
Τι δεν καταλαβαινεις αδελφε? θες kamia diefkrinisi?
Ακριβώς επειδή δεν πήγα ποτέ να χτυπήσω καμία βιομηχανία και παίζω στα μαγαζάκια των 40τμ όσο, όταν και άμα θέλω στα 45 μου, με και για τους φίλους μου, τη μουσική που γουστάρω, δεν τραβάω καμιά απογοήτευση.themiskaltsidis είπε:βετερανος απογοητευμενος?
Τι δεν καταλαβαινεις αδελφε? θες kamia diefkrinisi?
To θεμα ειναι οτι ησουν 100% ειρωνικος. Αυτη ειναι η αποψη μου για τα πραγματα.. μπορεις να σχολιασεις οσο θελεις. αλλα οχι να ειρωνευεσαι.audiokostas είπε:Ακριβώς επειδή δεν πήγα ποτέ να χτυπήσω καμία βιομηχανία και παίζω στα μαγαζάκια των 40τμ όσο, όταν και άμα θέλω στα 45 μου, με και για τους φίλους μου, τη μουσική που γουστάρω, δεν τραβάω καμιά απογοήτευση.
Απογοήτευση θα είχα τραβήξει αν είχα μονάσει για να επιτύχω "χτυπώντας την βιομηχανία" και στα 45 μου να τριγυρνάω πέρα δώθε με γκρεμισμένες ψευδαισθήσεις και χωρίς να χω κάνει τίποτα από αυτά που θα χα κάνει αν δεν μόναζα, παρακαλώντας για κανα gig με 3και60 απολαβές τον κάθε αλεξιπτωτιστή ιδιοκτήτη που όλως περιέργως ποτέ του "δεν βγαίνει" οικονομικά.
Και εντελώς diefkrinistika, καλός ο ρομαντισμός αλλά .........
Με πρόλαβε πιο ήπιος ο Alchemist.
100% ειρωνικός δεν ήταν αλλά 100% ρεαλιστής. Απλά όταν είσαι 20 ετών, κάποια πράγματα σου φαίνονται σαν ειρωνία.themiskaltsidis είπε:To θεμα ειναι οτι ησουν 100% ειρωνικος.
κράτα και μία πισινή... ;Dαλλα εγω την φαση 45αρης με στατοκαστερ να πεζει play that funky music 30 xronia στα 4-5 ηδια μπαρ μια φορα στις δυο βδομαδες το θεωρω καταντια..
Γι αυτο ακριβως μιλαω κ εγω.Οταν θες να κανεις κατι στο χωρο του progressive ας πουμε πρεπει να ακολουθηθει ενα προγραμμα σκληρο ατομα κ συλλογικα..aggelos_ είπε:υποθέτω ότι άμα παίζαμε κάτι δύσκολο
ή αν είμασταν πολλά άτομα, δύσκολα θα έβγαινε άκρη
(μου έχει συμβεί στο παρελθόν)