Σε αναζήτηση drum machine

Τέτοια δεν έχει πλέον, είναι αυταπόδεικτο, αλλιώς δεν θα είχε ανοιχτεί το thread.
Δεν υπάρχουν τέτοια γιατί δεν ζούμε πλέον στον 20ο αιώνα. Ο OP άνοιξε το θρεντ γιατί δεν ξέρει, και του δόθηκαν πολλές και καλές απαντήσεις. 

Σωστά, για το DR-880.... ?
Έτσι μου'ρχεται να του προτείνω να βρει ν'αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Yamaha RX5
A true Classic (στα '80s...)?

image.png

Έτσι μου'ρχεται να του προτείνω να βρει ν'αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Yamaha RX5

Για 120 ευρώ, σε καλή κατάσταση, θα ψηνόμουνα.

Αλλά είπαμε, εμφανίστηκε dr-880 στις αγγελίες.

Πάντως, τα drum-machine, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, δείχνουν πόσο λιγδιάρικα είναι τα δάκτυλα των μουσικών που τα χρησιμοποιούν. Βλέπω διάφορα βίντεο, μιλάμε ότι θέλουν ξέπλυμα με Μπεταντίν πριν τα βάλεις στο σπίτι...

Για 120 ευρώ, σε καλή κατάσταση, θα ψηνόμουνα.
Τι να το κάνεις? Δεν νομίζω να χωράει σήμερα σε κάποια σοβαρή παραγωγή, πλην ίσως σε Rap/Trap παραγωγές. 

Όταν το είχα πρωτοδεί και ακούσει πάντως στον Νάκα στα μέσα των '80s, μου είχε σηκωθεί η τρίχα. Θεϊκό για την εποχή του, αλλά για λίγους καθώς ήταν το flagship μοντέλο και κόστιζε πάρα πολύ ακριβά.

Μετά το τσίμπησε κι ο Βάγγος και του άλλαξε τα φώτα...?

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν έχω

και δεν θέλω να έχω ανοιχτό υπολογιστή.

Εχω drummers στα daw.

αν είναι να ανοίξω θα κάτσω να μάθω ableton

δεν έχω

Εχω drummers στα daw.

Εγώ θέλω να το κάνεις. Αυτό που έχεις τα κάνει όλα. Το ξέρεις. Μπορω να κάνω αυτό που θες μόνο με ότι έχει το Studio One αλλά και το γέρικο Sonar. Και με καταπληκτική κατηγοριοποίηση. Τα εργαλεία αυτά είναι αν ασχοληθείς για τρομερά ακομπανιαμέντα.

δεν έχω

Εχω drummers στα daw.

Για hardware drum machine,  χρησιμοποιούσα το Alesis SR-16 (το οποίο ΑΚΟΜΑ πωλείται κανονικά - πρέπει να είναι μηχάνημα 30ετιας;!;) και με είχε βολεψει για τέτοια χρήση, όμως σήμερα υπάρχουν σίγουρα πιο σύγχρονα drum machines...

Εγώ θέλω να το κάνεις. Αυτό που έχεις τα κάνει όλα. Το ξέρεις. Μπορω να κάνω αυτό που θες μόνο με ότι έχει το Studio One αλλά και το γέρικο Sonar. Και με καταπληκτική κατηγοριοποίηση. Τα εργαλεία αυτά είναι αν ασχοληθείς για τρομερά ακομπανιαμέντα.
Παταω ενα κουμπι και παιζω

Για hardware drum machine,  χρησιμοποιούσα το Alesis SR-16 (το οποίο ΑΚΟΜΑ πωλείται κανονικά - πρέπει να είναι μηχάνημα 30ετιας;!;) και με είχε βολεψει για τέτοια χρήση, όμως σήμερα υπάρχουν σίγουρα πιο σύγχρονα drum machines...
Το ειδα το άλεσις.

Καλο φαινεται αλλα γερικο.

Σιγουρα εχει πιο σύγχρονα.

Πανω κατω τα ιδια κανω με το br600.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back