Σε αναζήτηση drum machine

Συμφωνώ. Αλλά καλύτερα να το πάρει απ' τον Νάκα που έχει πολύ μικρή διαφορά στην τιμή και βγαίνει και σε άτοκες δόσεις.

https://www.nakas.gr/el/proionta/mousika-organa/drums-krousta/ilektronika-drums/drum-machines/arturia-arturia-drumbrute-impact-analogiko-drum-machine_564695/

Πιθανόν όμως ο Θωμάς να είναι καλύτερος αν χρειαστεί επιστροφή και πίστωση. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται ο Νάκας σε τέτοιες περιπτώσεις.
αυτοί οι ήχοι των δειγμάτων είναι no no

λεω οριακά να κάτσω στα 400

Εχω αυτό

https://www.boss.info/us/products/br-600/

μου κάνει, αλλά με τα χρόνια κλωτσάει το ροταρυ.

και τα έτοιμα του είναι περιορισμένα, δεν νομίζω ότι θέλω να προγραμματίσω κομμάτια. Θέλω να αυτοσχεδιάζω παίζοντας με τις μπάνκες του

το beatbuddy έχει ελάχιστα κουμπιά, εγώ θέλω πχ με ένα χέρι να παίζω και με το άλλο να αλλάζω τα τύμπανα. Επίσης δεν έχει pads για κάθε τύμπανο

Κανονικό αρμόνιο, αν είναι ναι, αλλά να είναι κάτι decent και να επεκταθούμε ελαφρά στο χρήμα
Αυτό που σου είπα αρχικά, το BOSS DR-880.

Το δικό σου μπορείς να το επισκευάσεις αυτό που κλωτσάει.

Αυτό που σου είπα αρχικά, το BOSS DR-880.

Το δικό σου μπορείς να το επισκευάσεις αυτό που κλωτσάει.

έχει ένα στις αγγελίες, να το χτυπήσω?

το δικό μου το έχω διορθώσει μόνος μου ήδη 2 φορές, τώρα δουλεύει καλά, αλλά δεν με καλύπτει. Είναι για άλλη δουλειά αφού είναι recorder

Και αυτό κάνει. Έχει κάποιο "θέμα" με τα ρόταρυ ?
όχι, απλά τα φοβάμαι...

εχει και δεύτερο....

(άψογο, βαμμένο με μαρκαδόρο....)

ποιός ξέρει πόσα ουίσκια έχει φάει...

Αυτό κάνει το μηχάνημα, τα κουμπιά που έχει πάνω είναι υπεραρκετά, και οι ρυθμοί του top notch, παιγμένοι από αληθινούς ντράμερ, όχι προγραμματισμένοι.
Σωστά.

Άσε που όλες τις άλλες λειτουργίες μπορείς να τις επιλέξεις μέσω MIDI. Και όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες. Είναι σοβαρό και ίσως λόγω όγκου δεν του φαίνεται. Απλά θες ένα πολύ καλό midi controller.

Τσέκαρε το καλύτερα κι άσε τα αρμόνιουμς, πας καλά ρε που θα δώσεις λεφτά για arranger? 
Όταν είπα για arranger (αρμόνιο), εννοούσα για κάτι μικρό όπως για παράδειγμα το Yamaha PSR-E383 που κοστίζει καινούργιο €269 και μπορείς να φορτώσεις και τα δικά σου patterns, φουλ με intro ending fill κλπ.

έχει ένα στις αγγελίες, να το χτυπήσω?
Αν είναι σε καλή κατάσταση γιατί όχι.

το δικό μου το έχω διορθώσει μόνος μου ήδη 2 φορές, τώρα δουλεύει καλά, αλλά δεν με καλύπτει. Είναι για άλλη δουλειά αφού είναι recorder
Ναι το ξέρω, έχει ολίγον DR-880, είναι κυρίως recorder.

όχι, απλά τα φοβάμαι...
Αναλώσιμα είναι αυτά και κάποια στιγμή από τη χρήση θα χαλάσουν. Και το DR-880 έχει το ίδιο.

Αν είναι σε καλή κατάσταση γιατί όχι.

αυτό δύσκολα το καταλαβαίνεις σε μτχ

Αναλώσιμα είναι αυτά και κάποια στιγμή από τη χρήση θα χαλάσουν. Και το DR-880 έχει το ίδιο.
αυτό είναι το θέμα. Και αυτά όταν χαλάνε, δεν αρνούνται να πάνε στο επόμενο κλίκ, πηδάνε 40...

αυτό δύσκολα το καταλαβαίνεις σε μτχ
Ναι, θέλει προσοχή στον έλεγχο.

αυτό είναι το θέμα. Και αυτά όταν χαλάνε, δεν αρνούνται να πάνε στο επόμενο κλίκ, πηδάνε 40...
Ναι. Αλλά πολύ απλά τα αλλάζεις.

Aφού στο τέλος θα αγοράσεις το BeatBuddy, που τα σπάει ηχητικά και είναι φτιαγμένο like a tank, γιατί μας ταλαιπωρείς? image.gif

Γιατι θελει κι ένα controller μαζι
Όχι, δεν θέλει. Εκτός κι αν θες να μπεις στα βαθιά και να ασχοληθείς με το MIDI όπως ο Guru παραπάνω. Θες? Χμμμ??

Βλέπεις? Δεν θες... image.gif

Άντε, μεγειά!

image.gif

Και πως θα παιζω καθε τυμπανο με 3 κουμπιά και 4 βελακια?
Εσύ είπες ότι θες κάτι να σε συνοδεύει όταν παίζεις κιθάρα ή πλήκτρα, όχι κάτι για να παίζεις ντραμς. Αν θες να παίζεις ντραμς, ορίστε, το παρακάτω ηλεκτρονικό στα μόλις €4,500 θα κάνει τη δουλειά.?

image.png

Εσύ είπες ότι θες κάτι να σε συνοδεύει όταν παίζεις κιθάρα ή πλήκτρα, όχι κάτι για να παίζεις ντραμς. Αν θες να παίζεις ντραμς, ορίστε, το παρακάτω ηλεκτρονικό στα μόλις €4,500 θα κάνει τη δουλειά.?

Προβολή συνημμένου 47680
Διαβασε προσεκτικά το 1ο ποστ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back