- Πόντοι
- 2,148
Απορώ πως δεν έχει αναφέρει ακόμα κανένας το Beatbuddy της Singular Sound. Τσέκαρέ το
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πεταλάκι. Ωραίο φαίνεται.
ορίστε?
Απορώ πως δεν έχει αναφέρει ακόμα κανένας το Beatbuddy της Singular Sound. Τσέκαρέ το
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πεταλάκι. Ωραίο φαίνεται.
Δεν υπάρχουν τέτοια γιατί δεν ζούμε πλέον στον 20ο αιώνα. Ο OP άνοιξε το θρεντ γιατί δεν ξέρει, και του δόθηκαν πολλές και καλές απαντήσεις.Τέτοια δεν έχει πλέον, είναι αυταπόδεικτο, αλλιώς δεν θα είχε ανοιχτεί το thread.
Ο OP άνοιξε το θρεντ γιατί δεν ξέρει, και του δόθηκαν πολλές και καλές απαντήσεις.
Το βλέπεις χρηστικό; Σου είναι χρηστικό; Μπορείς να το δουλέψεις;
Έτσι μου'ρχεται να του προτείνω να βρει ν'αγοράσει ένα μεταχειρισμένο Yamaha RX5
Γιατι, εχει τοσο δυσκολη learning curve?Το βλέπεις χρηστικό; Σου είναι χρηστικό; Μπορείς να το δουλέψεις;
Τι να το κάνεις? Δεν νομίζω να χωράει σήμερα σε κάποια σοβαρή παραγωγή, πλην ίσως σε Rap/Trap παραγωγές.Για 120 ευρώ, σε καλή κατάσταση, θα ψηνόμουνα.
Μετά το τσίμπησε κι ο Βάγγος και του άλλαξε τα φώτα...?
Κατέβασε το manual και δες αυτά που εσύ θες να κάνει πως τα κάνει. Εάν σε βολεύουν έτσι όπως τα κάνει τότε όλα καλά.Γιατι, εχει τοσο δυσκολη learning curve?
Παλιά φωτογραφία. Βρες άλλη που έχει το R-8 (Roland)
Εγώ θέλω να το κάνεις. Αυτό που έχεις τα κάνει όλα. Το ξέρεις. Μπορω να κάνω αυτό που θες μόνο με ότι έχει το Studio One αλλά και το γέρικο Sonar. Και με καταπληκτική κατηγοριοποίηση. Τα εργαλεία αυτά είναι αν ασχοληθείς για τρομερά ακομπανιαμέντα.δεν έχω
και δεν θέλω να έχω ανοιχτό υπολογιστή.
Εχω drummers στα daw.
αν είναι να ανοίξω θα κάτσω να μάθω ableton
Για hardware drum machine, χρησιμοποιούσα το Alesis SR-16 (το οποίο ΑΚΟΜΑ πωλείται κανονικά - πρέπει να είναι μηχάνημα 30ετιας;!δεν έχω
και δεν θέλω να έχω ανοιχτό υπολογιστή.
Εχω drummers στα daw.
αν είναι να ανοίξω θα κάτσω να μάθω ableton
Παταω ενα κουμπι και παιζωΕγώ θέλω να το κάνεις. Αυτό που έχεις τα κάνει όλα. Το ξέρεις. Μπορω να κάνω αυτό που θες μόνο με ότι έχει το Studio One αλλά και το γέρικο Sonar. Και με καταπληκτική κατηγοριοποίηση. Τα εργαλεία αυτά είναι αν ασχοληθείς για τρομερά ακομπανιαμέντα.
Το ειδα το άλεσις.Για hardware drum machine, χρησιμοποιούσα το Alesis SR-16 (το οποίο ΑΚΟΜΑ πωλείται κανονικά - πρέπει να είναι μηχάνημα 30ετιας;!και με είχε βολεψει για τέτοια χρήση, όμως σήμερα υπάρχουν σίγουρα πιο σύγχρονα drum machines...