Αυτο θέλω να το δώ. χαχαχαχαRayDTutto είπε:Η Nicki Minaj στο ρόλο της Αντιγόνης άμεσα!!!!!
Δεν είναι δύσκολο. Εδώ ο Σάκης έπαιξε Ευριπίδη.cos_dr είπε:Αυτο θέλω να το δώ. χαχαχαχα
καλη θεληση και καλή προώθηση να υπάρχει και όλα γίνονται......... λολRayDTutto είπε:Δεν είναι δύσκολο. Εδώ ο Σάκης έπαιξε Ευριπίδη.
Edit: Και πήρε και βραβείο.
Τόσα χρόνια εδώ μέσα, πάντως, δεν είδα κανέναν να κόπτεται για το ότι ένα μάτσο κάφρουλες τοπικοί μουσικοί με αρκετά χρήματα για να πάρουν βινταζ Στρατοκάστερ συνάδελφοι μουσικοί που παριστάνουν τους ρόκερς, παίζουν σε ελληνικά κλαμπάκια Stones (και πολλούς άλλους βέβαια). Και μάλιστα δεν παίρνουν βραβείο, αλλά πληρώνονται. Υποθέτω ότι αυτοί είτε είναι ταλαντούχοι, είτε "άλλο οι Stones, άλλο ο Ευριπίδης", είτε δεν έχουν ζηλευτά οπίσθια, είτε δεν ανταγωνίζονται την Διαβάτη.RayDTutto είπε:Δεν είναι δύσκολο. Εδώ ο Σάκης έπαιξε Ευριπίδη.
Edit: Και πήρε και βραβείο.
Αρχισαν οι κλασσικες FB ηλιθιοτητες...neeq είπε:"Ευτυχώς που ο Ρουβάς δεν είχε όνειρο να γίνει νευροχειρούργος γιατί τότε θα είχαμε πρόβλημα ! "
Θέλω να συμφωνήσω με αυτό αλλα δυστυχώς διστάζω φοβούμενος οτι οι Ρουβιτσες και καθε λογής αντιστοιχεια δεν θα ξαναπατησει θεατρο αν δεν ειναι ο Ρουβας εκει μεσα (και ο καθε Ρουβας) και επισης ακομα και αν ο Ρουβας γινει placebo για αρχαια τραγωδια, τότε ισως χρειαστει και ενα εγχειριδιο που να περιγράφει λιγο το τι παιζει στο εργο. Θέλει και βοηθητικές ρόδες στην αρχή.... :-\manosx είπε:Από εκεί και πέρα, για μένα είναι καλύτερα οι Ρουβίτσες να συχνάζουν στο Θέατρο, να παίρνουν και καμιά τζούρα σοβαρού λόγου, έστω και σε light version, από το να πηγαίνουν στα σκυλάδικα και να ακούν για μακαρόνια και κιμά.
για οσους παριστανουν τις πολυ γυναικες τι αποψη εχεις ?trolley είπε:Έχω άποψη για όσους παριστάνουν τους πολύ άντρες. Δες την ταινία American Beauty και εξακρίβωσε ότι το ντικ σου κάνει πουτς στις σωστές σκηνές.
Η πλάκα είναι η εξής : κάποιοι που διαβάζουν το ποστ σου (ανορθόγραφο, γελοίο, δίχως φαντασία ως απάντηση του δικού μου) σκέπτονται : "καλά του τα λέει του μαλάκα του τρόλεϋ, όλο τον έξυπνο κάνει", ή αλλιώς "δεν πειράζει να διαβάζουμε κακογραμμένα ελληνικά όταν ο συγγραφέας έχει το δίκηο" ή αλλιώς "πολλά μέτρα, πολλά σταθμά" όπως έγραψα και παραπάνω.gutter είπε:για οσους παριστανουν τις πολυ γυναικες τι αποψη εχεις ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. πουτσ my dick !
εδώ τη παντρεύτηκε τη κοπέλα που την είχε αστεφάνωτη... 8)schreivox είπε:Το σίγουρο είναι ότι ο Ρουβάς ανανεώνει την καριέρα του γιατί δεν μπορεί να μείνει στα παλιά και κακά τα ψέμματα γερνάει.