- Πόντοι
- 98
Στους Δύο Ξένους πάντως ήταν απολαυστική...trolley είπε:.. και τόσες άλλες αξέχαστες ερμηνείες.
Στους Δύο Ξένους πάντως ήταν απολαυστική...trolley είπε:.. και τόσες άλλες αξέχαστες ερμηνείες.
Ειρωνεία: στους Δύο Ξένους η Μαρίνα (Εβελίνα Παπούλια), χωρίς σπουδές και με ελαφρό-ποπ-ρηχό κοινωνικό προφίλ, θέλει να παίξει ΑντιγόνηGrey είπε:Στους Δύο Ξένους πάντως ήταν απολαυστική...
Δεν συμφωνώ. Ένα χάλι μαύρο είναι.Jazzjoker είπε:Η Διαβάτη είναι για μένα μια σπουδαία ηθοποιός.
Πες τα φίλε. Ζήλεια ρε συ. Βγήκε το παιδί με το σφιχτό κωλαράκι να κάνει τέχνη και πέσανε να τον φάνε.leon7pap είπε:Μια χαρα της απαντησε ο Ρουβάς.Δεν το πηρε το βραβειο με το ζορι.Τον ψηφισαν "ειδικοι" υποτιθεται.Πολλοι μουσικοι ηταν αυτοδιδακτοι χωρις πτυχια αλλα τελικα αλλαξαν τον κοσμο!Συμφωνω 100/100 με την αποψη του φιλου περι "Ελληναραδων πουθεναδων που εχουν αποψη για τα παντα" ετοιμων να κατακρινουν τα παντα ακομα και ανθρωπους που εχουν πετυχει κατι ενω αυτους δεν τους ξερει η μανα τους!Δε μου αρεσει το μουσικο ειδος που ασχολειται ο Ρουβας αλλα πιστευω πως σε αυτο το ειδος ειναι πολυ καλος (κατα τα φαινομενα) οπως και μια ταινια του που εχω δει (νομιζω alter ego λεγοταν η κατι τετοιο τελοσπαντων) ενταξει δεν ειναι κια Αλ Πατσινο αλλα σιγουρα εχω δει ποοοοοοοοοολυ χειροτερους (μαλλον με πτυχιο) ηθοποιους.
Ρουβας:Ταλαντουχος καλλιτεχνης (Προσωπικα δε μου αρεσει το ειδος της τεχνης που υπηρετει)
Διαβατη:Faded primadonna...κλιμακτηριος.
Για τις δηλώσεις της Διαβάτη περί αστυνομίας θεάτρου, δεν βλέπω να λες τίποτε όμως. Μάλλον τελικά για κωλαράκια θέλεις να μιλήσεις, οπότε σε παραδίδω στον marathon, που σας τα λέει ακόμη πιο χύμα.atreu73 είπε:Βγήκε το παιδί με το σφιχτό κωλαράκι να κάνει τέχνη και πέσανε να τον φάνε.
Εγώ πάλι ενοχλούμε με την ΜΚΟ που οργάνωσε την εκδήλωση και το πρόεδρο που έχει το εγχώριο παρακλάδι της και εξαιτίας αυτού, κατηγορώ και τη Διαβάτη-την όποια Διαβάτη- που πήγε σε αυτή την εκδήλωση.trolley είπε:Όμως η αναζήτηση μίας αστυνομίας θεάτρου, δείχνει ότι εκτός από κακή ηθοποιός, είναι φασιστοκολοκύθα. Και εκεί, ενοχλούμαι, δεν διασκεδάζω πλέον.
Άλλο είναι ο σφιχτοκώλης* και άλλο αυτός με το σφιχτό κωλαράκι. Είναι απαραίτητο ακόμα και για τις ρουβίτσες να ξεχωρίζουν βασικές έννοιες όταν θέλουν να εκφραστούν δημοσίως.leon7pap είπε:Τι να πω δεν ξερω αν ειναι σφιχτοκωλης ο Ρουβας η οχι και δε δινω οση βαση φαινεται να δινεις εσυ αλλα πιστευω πως στις μερες μας τα προτυπα εμφανησιακα δεν ειναι κατι κοντα σε Νικο Σαργκανη και Γ.Βασιλειαδου!Συμφωνω στη ζηλεια...μπορει καποιοι να ζηλευουν ακομα και το "σφιχτο του κωλαρακι" οπως λες κ ΕΣΥ!
Τι είν' αυτή η αστυνομία θεάτρου; Σαν την αστυνομία γραμματικής ένα πράγμα; Αν είναι να ρίχνουν δακρυγόνα σε κακούς ηθοποιούς μαζί τους κι εγώ ρε trolley. Γιατί όχι;Για τις δηλώσεις της Διαβάτη περί αστυνομίας θεάτρου, δεν βλέπω να λες τίποτε όμως. Μάλλον τελικά για κωλαράκια θέλεις να μιλήσεις, οπότε σε παραδίδω στον marathon, που σας τα λέει ακόμη πιο χύμα.
απαραδεκτο που ειπε για αστυνομια θεάτρου.trolley είπε:Για τις δηλώσεις της Διαβάτη περί αστυνομίας θεάτρου, δεν βλέπω να λες τίποτε όμως. Μάλλον τελικά για κωλαράκια θέλεις να μιλήσεις, οπότε σε παραδίδω στον marathon, που σας τα λέει ακόμη πιο χύμα.
Δεν έχεις άδικο. Συμφωνώ.samy paraga είπε:Εγώ πάλι ενοχλούμε με την ΜΚΟ που οργάνωσε την εκδήλωση και το πρόεδρο που έχει το εγχώριο παρακλάδι της και εξαιτίας αυτού, κατηγορώ και τη Διαβάτη-την όποια Διαβάτη- που πήγε σε αυτή την εκδήλωση.
Μα είδες ότι είσαι κρατιστής; Βρε, δεν χρειάζεται καμία αστυνομία.. το κοινό κρίνει ποιον θα παρακολουθεί ή όχι, εκεί τελειώνει η υπόθεση. Η Διαβάτη έχει παίξει σε τόσες μπαρούφες, ώστε είναι υπεύθυνη για την ανατροφή θεατών που μπορεί και να μπερδέψουν τον Ρουβά με "ηθοποιό" (όπως ακριβώς το έγραψε ο manosx). Στη θέση της, απλά θα το βούλωνα.Τι είν' αυτή η αστυνομία θεάτρου; Σαν την αστυνομία γραμματικής ένα πράγμα; Αν είναι να ρίχνουν δακρυγόνα σε κακούς ηθοποιούς μαζί τους κι εγώ ρε trolley. Γιατί όχι; Μέσα.
Έχει σπαστεί τώρα που δεν μετράει πλέον σαν γκόμενα και της φταίνε οι ωραίοι. Δηλαδή αν κάναμε θίασο εμείς οι παιδαράδες του νοιζ, θα μας κατέκρινε. Ούστ, φοράδα.Εισαι ηθοποιός του σκότους μωρή!
Μα δεν το κρύβω ότι είμαι κρατιστής. Όπως έχω ήδη πει πολλές φορές νομίζω ότι ο κρατισμός είναι ρεαλιστικά το μόνο πιθανό μεταβατικό στάδιο σε μια ελεύθερη κοινωνία κριτικής σκέψης και εμφατικής παρουσίας του πολίτη. Για την οικοδόμηση αυτής της κοινωνίας οι ραβδούχοι (που θα κοιτούν προς τη σκηνή) είναι απαραίτητοι. Μετά δεν θα χρειάζονται. Οι θεατές απλά θα γιουχάρουν τους Σάκηδες έξω από το θέατρο και το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του.trolley είπε:Μα είδες ότι είσαι κρατιστής; Βρε, δεν χρειάζεται καμία αστυνομία.. το κοινό κρίνει ποιον θα παρακολουθεί ή όχι, εκεί τελειώνει η υπόθεση. Η Διαβάτη έχει παίξει σε τόσες μπαρούφες, ώστε είναι υπεύθυνη για την ανατροφή θεατών που μπορεί και να μπερδέψουν τον Ρουβά με "ηθοποιό" (όπως ακριβώς το έγραψε ο manosx). Στη θέση της, απλά θα το βούλωνα.
Κρίμα. Δεν πειράζει. Ίσως κάποια άλλη φορά.Δεν εχω κανει διατριβη στον κωλο του Ρουβα!!!
Χμμμμμ....αν δε σε γνωρισει με τη μια δοκιμασε να συστηθεις σαν atreu73...Κρίμα. Δεν πειράζει. Ίσως κάποια άλλη φορά.
atreu73 είπε:Μα δεν το κρύβω ότι είμαι κρατιστής. Όπως έχω ήδη πει πολλές φορές νομίζω ότι ο κρατισμός είναι ρεαλιστικά το μόνο πιθανό μεταβατικό στάδιο σε μια ελεύθερη κοινωνία κριτικής σκέψης και εμφατικής παρουσίας του πολίτη. Για την οικοδόμηση αυτής της κοινωνίας οι ραβδούχοι (που θα κοιτούν προς τη σκηνή) είναι απαραίτητοι. Μετά δεν θα χρειάζονται. Οι θεατές απλά θα γιουχάρουν τους Σάκηδες έξω από το θέατρο και το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του.