W
Waterfall-K
Guest
To show της αρκουδας τωρα live στον ΑΝΤ1.... ;D
![IMG_5170.jpg](http://s29.postimg.org/vnqcqvxrb/IMG_5170.jpg)
Καταπληκτική φωτογραφία. Πιστεύω ότι είναι έτοιμη να παίξει τον Κύκλωπα σε επιθεώρηση-διασκευή της Οδύσσειας ειδικά για καθυστερημένους.Waterfall-K είπε:To show της αρκουδας τωρα live στον ΑΝΤ1....
Ελιτιστής είναι αυτός που προσπαθεί να μπεί στην elite....και ΔΕΝ τα καταφέρνει.
το οτι παιρνεις σοβαρα ολη αυτη τη π@π@ρι@ για συζητηση επειδη ο σακης ρουβας επαιξε σε θεατρικο! τι να πω, οκ ρε φιλε δικια σου ειναι η ζωη καντη οτι θελεις , ανορθογραφος δεν ειμαι παντως με την καμια, εσυ γραφεις το δικιο με ητα.trolley είπε:Η πλάκα είναι η εξής : κάποιοι που διαβάζουν το ποστ σου (ανορθόγραφο, γελοίο, δίχως φαντασία ως απάντηση του δικού μου) σκέπτονται : "καλά του τα λέει του μαλάκα του τρόλεϋ, όλο τον έξυπνο κάνει", ή αλλιώς "δεν πειράζει να διαβάζουμε κακογραμμένα ελληνικά όταν ο συγγραφέας έχει το δίκηο" ή αλλιώς "πολλά μέτρα, πολλά σταθμά" όπως έγραψα και παραπάνω.
Όσο για 'σένα ειδικώς, σου προτείνω (εκτός από το American Beauty) να ψαχτείς και με ταινίες του Μπρους Λη, καθότι διακρίνω και μία ροπή προς τα εξωτικά άνθη.
Αφόρητα εύστοχο σχόλιο...Waterfall-K είπε:Ο Στρατος Τζωρτζογλου (αποφοιτος της Σχολης Θεατρου Τεχνης Καρολου Κουν) γιατι σιωπα?![]()
Φυσικα και δεν ειναι οπως ο Σακης,ο Σακης ειναι καμμια 50αρια φορες ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ηθοποιος,ακομα και ΕΣΥ αν το σκεφτεις εισαι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ καλυτερος ηθοποιος απο τον Τζωρτζογλου .. Ο Τζωρτζογλου μπορεί να μην είναι Bates ακριβώς όπως ο Σάκης αλλά ηθοποιός είναι, όχι όπως ο Σάκης
Ιδιότητα;theoctapus είπε:Νομίζω οτι μπερδεύετε την έννοια καλός ηθοποιός με το σκέτο ηθοποιός. Ο Τζωρτζογλου μπορεί να μην είναι Bates ακριβώς όπως ο Σάκης αλλά ηθοποιός είναι, όχι όπως ο Σάκης. Και για 'μένα εκεί είναι το θέμα, ότι συζητάμε για τον ηθοποιό Σάκη επειδή κάποιος κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να του χαρίσει την ιδιότητα.
Έχω απαντήσειGrey είπε:Ιδιότητα;
Σου απαντάω με ένα απλοϊκό-για το επίπεδο σου- παράδειγμα:
Ας υποθέσουμε ότι ο Nicholson προβαίνει στην αποκάλυψη ότι δεν έχει (απο)φοιτήσει ποτέ (από)σε δραματική σχολή...Τι στον δαίμονα θα άλλαζε αυτό στην ουσία του ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του χώρου;
Ο Nicholson δεν ξέρω αν έχει σπουδές αλλά με τέτοια παρουσία στον χώρο δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει. Κοίτα, μπορεί και ο Σάκης μετά από 15 χρόνια να έχει χτίσει αξιόλογη καριέρα, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Τότε δεν θα μπορούμε να λέμα τα ίδια. Αυτή η μέρα όμως δεν έχει έρθει ακόμα.Γιατί σε άλλους επαγγελματικούς χώρους αντίστοιχες "προσπάθειες" δεν γίνονται με τέτοια χαρακτηριστική ελαφρότητα; Π.χ. δεν θα δείς ποτέ κανείς να δηλώνει προγραμματιστής χωρίς να ισχύει τουλάχιστον ένα απ' τα εξής 1) σπουδές, 2) επαγγελματική εμπειρία, 3) μια μίνιμουμ διάρκειας παρουσία στον χώρο. Θα μου πείς ο Ρουβάς έχει κάνει και 2-3 ταινίες αρα επαγγελματίας είναι και κάποια παρουσία έχει. Σπουδές δεν έχει αλλά υπάρχουν τόσοι και τόσοι που έχουν διαπρέψει στο καλλιτεχνικό στερέωμα χωρίς σπουδές. Άρα που είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι ότι ο Ρουβάς έχει τα 2 και 3 γιατί κάποιος του τα χάρισε όχι γιατί τα κατέκτησε που σημαίνει ότι κάποιος κάποια στιγμή του ανάθεσε μια εργασία χωρίς να έχει κανένα απ' τα τρία. Και έτσι τώρα συζητάμε για τον ηθοποιό Ρουβά. Επίσης μην ξεχνάμε οτι ηθόποιός δεν μπορείς να γίνεις από μόνος σου όπως π.χ. ένας ζωγράφος που αρκεί να ζωγραφίσει, χρειάζεσαι κάποιον να σου αναθέσει έναν ρόλο.
Προσωπικά τουλάχιστον, εκεί τοποθετώ το ζήτημα.Grey είπε:'Αρα λοιπόν το πρόβλημα μας είναι σαφέστατα οι θεματοφύλακες της υψηλής τέχνης
Για αυτό λοιπόν μέμφομαι τους "ειδήμονες" που απονέμουν το βραβείο προσφοράς και όχι τον αποδέκτη του βραβείου.theoctapus είπε:Προσωπικά το πρόβλημά μου δεν είναι οι θεματοφύλακες της τέχνης αλλά η αποδοχή της αντίληψης ότι η τέχνη σε αντίθεση με τις άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες δεν απαιτεί εκπαίδευση και τριβή, το "σιγά τ' αυγά" για να το θέσω διαφορετικά.