αυτό σημαίνει ότι δεν σου κάθισαν? ;DBillTrantos είπε:Και στο σχολείο είχαμε κάτι ξεκωλάκια
αυτό σημαίνει ότι δεν σου κάθισαν? ;DBillTrantos είπε:Και στο σχολείο είχαμε κάτι ξεκωλάκια
Nα ευχαριστείς τον θεό αν όντως έμοιαζαν με τον Alan Bates της απαγγελίας. Άσε που ήταν και σκατοχαρακτήρας. Δεν πήρε και βραβείο από την κριτική επιτροπή.BillTrantos είπε:Είχα κι εγώ τις περιπέτειές μου monsieur Marathon![]()
Ε εντάξει...δεν ήταν και τόσο άσχημες! ;D ;Datreu73 είπε:Nα ευχαριστείς τον θεό αν όντως έμοιαζαν με τον Alan Bates
τόχουν αυτό τα ξέκωλα...BillTrantos είπε:Ε εντάξει...δεν ήταν και τόσο άσχημες! ;D ;D
H συγκριση ειναι ολιγον τι ασχετη βρε Atreu73. Το πρωτο βιντεο ειναι μια απαγγελια ενος αποσπασματος απο τις Βακχες ενω το δευτερο ειναι ολη η παρασταση.atreu73 είπε:Παρακάτω ένας ηθοποιός διαβάζει απόσπασμα από τις Βάκχες του Ευριπίδη, έτσι για να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς.
+1,αν και είδα όλη την παράσταση και ακόμα συμφωνώ.Waterfall-K είπε:Στα του Sakis τωρα, απο το λιγο που ειδα, απο το 16ο περιπου λεπτο ως το 22ο, δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα θα ελεγα, μου φανηκε Οκ.
Εντάξει, το παιδί μια χαρά κρατιέται. Γιατί να σε χαλάσει;Waterfall-K είπε:Στα του Sakis τωρα, απο το λιγο που ειδα, απο το 16ο περιπου λεπτο ως το 22ο, δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα θα ελεγα, μου φανηκε Οκ.
Waterfall-K είπε:Και μια χαρα τα λεει επισης, απ'οτι μου φαινεται...