....εντελώς λάθος ο Πάρης :fleamail είπε:Τα XLS έχουν μια ενοχλητική ύπαρξη στα ψιλά μερικές φορές και αναλόγως με τον drummer και το παίξιμο μπορεί να ξινίζουν. Στο λέω αυτό γιατί εγώ έχω τα ULS τα οποία είναι όντως αρκετά ποιο flat και είναι από τις πρώτες μου επιλογές όταν θέλω ένα γεμάτο σύνολο από τα overheads.
Τα Coles από την άλλη είναι από τα must have! Η επόμενη αγορά μου από ribbon θα είναι μεταξύ αυτών και των beyer M160.
...αυστηρά για κατόχους (θα εξεταστούν αποδείξεις αγοράς στην είσοδο) και με απαραίτητη προυπόθεση το σμόκιν για τους κυρίους και φόρεμα κοκτέηλ για τις κυρίες.... ;Dpkole είπε:Το πάρτυ είναι αυστηρά για κατόχους ribbon ή και για λοιπούς ενδιαφερόμενους; ;D ;D ;D
Εντάξει ρε παιδιά, μη μας παίζετε εμάς ;Dnikodemos είπε:...αυστηρά για κατόχους (θα εξεταστούν αποδείξεις αγοράς στην είσοδο) και με απαραίτητη προυπόθεση το σμόκιν για τους κυρίους και φόρεμα κοκτέηλ για τις κυρίες.... ;D
Παναγιώτη, εσύ λόγω ιδιαίτερου mic locker υποθέτω πως θα ήσουνα ούτως ή άλλως στο επίτιμο guest list σε ένα τέτοιο event (ειδικά αφού γίνεται και τόση κουβέντα για 414)pkole είπε:Εντάξει ρε παιδιά, μη μας παίζετε εμάς ;D
Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να παραστώ.nikodemos είπε:Παναγιώτη, εσύ λόγω ιδιαίτερου mic locker υποθέτω πως θα ήσουνα ούτως ή άλλως στο επίτιμο guest list σε ένα τέτοιο event (ειδικά αφού γίνεται και τόση κουβέντα για 414)![]()