επιτελους εκατσα και καταφερα να τα ακουσω μια εδω γιατι με αυτα τα ει-τι-ψι δεν βγαζεις ακρη

( γιαννη τα SL ειναι?)
γενικα νομιζω παραμενουν οι προτιμησεις μου, το οποιο σημαινει οτι τα κοντρολ μας ειναι και συμβατα.
λοιπον ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ RESLO! ΧΟΧΟΧΟ. νταξει νταξει...
σαν OH κλινω προς m160, αν και λιγο tight η εικονα τους. 414 ειναι αστεια τα resonances απο το μεγαλο διαφραγμα. harry kai yameth, αν θες πριμα σωνει και καλα βαζεις, και επισης τιποτα δεν σε σταματαει απο το να βαλεις και αλλο ζευγαρι OH! (προφανως ομως πρεπει να γινεις Phase detective)
coles σκοτωνουν σαν χροια, αλλα πρεπει να το σηκωνει και το κομματι. αλλιως θα καταληγεις να "τρως" την μεγαλοσυνη τους. και στις κιθαρες δεν με εψησαν.
τρομερη μποτα απο το m160 DX στο Mono OH.
ειμαι ο μονος που ακουει αυτο το φτηνο κυκλωμα στο active golden age? εχει ενα voicing (στο active κυκλωμα πιθανοτατα) που το κανει να ακουγεται μικρο, αν και καταλαβαινω οτι κατευθειαν κανει cut through σαν χροια. απλα δεν ειναι τρισδιαστατη. αν σας αρεσε αυτο σας προτεινω ανεπιφυλακτα το delta. instant κιθαρα.
ακουστικες δεν με ενθουσιασε κανενα. ισως και η βιασυνη. μαλλον royer επειδη ειναι καπως "ελβετια". ειναι ουδετερο. η 414.
drive στεγνα m160. δεν ειναι χαζοι τοσα χρονια.
για αλλη μια φορα λοιπον, φαινεται οτι τα ribbon εχουν απαραμιλλη "φυσικοτητα". και τωρα να βρουμε λεφτα για ενα ζευγαρι coles....
alex
ps: out of tune δεν νομιζω οτι ειναι το mp3. εχω και τα wav εδω και η αισθηση ειναι παρομοια. πιο μεγαλη διαφορα κανει οτι τα ακους σε αλλο χωρο με αλλο Monitoring. λεω εγω τωρα.