- Πόντοι
- 513
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Λάθος του συστήματος φίλος, δεν φταίω εγώ. Κάποιες φορές πατάς "Υποβολή Απάντησης" και δεν σου εμφανίζει την απάντηση, και ξαναπατάς "Υποβολή Απάντησης" και τα υπόλοιπα τα ξέρεις...?Εγώ πάντως το εμπεδώνω με τις τρεις φορές Κώστα. :classic_tongue:
Γράψτο άλλη μια ...
Σημαίνει πως τρέχει άνετα σε μεταχειρισμένο με επεξεργαστή i5 8ης γενιάς μαζί με το νέο cubase και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πάω να πάρω το μεταχειρισμένο που είδα στις αγγελίες να το τρέξω και να φτιάξω μια κομματάρα και θα ανοίξω και μερικά του kontakt να προσθέσω και θα πω στο βίντεο,τελικά γίνεται ΑΝΕΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και μετά θα πετάξω το PC από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ και θα γελάω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?Και σημαίνει "Γαλαξίες".
Τώρα τι επεξεργαστή έχεις?Σημαίνει πως τρέχει άνετα σε μεταχειρισμένο με επεξεργαστή i5 8ης γενιάς
και μετά θα πετάξω το PC από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ και θαγελάωΠΕΙΝΑΩ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?
Τώρα τι επεξεργαστή έχεις?
Ε αν είναι έτσι να το βοηθήσουμε το παιδί...?Ρύζι έχει, και γι' αυτό θέλει να πάρει ιντέλα, κι ας είναι και παλιά.
Και σημαίνει "Γαλαξίες".
τι σημασία έχει αυτό?Τώρα τι επεξεργαστή έχεις?
Πάντως παιδιά όποιος θέλει να αγοράσει καμια βιβλιοθήκη βαριά να τη δοκιμάσουμε αν τρέχει καλά σε i7-6700K, από εμένα έχετε το ελεύθερο. Μπείτε εδώ αγοράστε, και στείλτε μου τον κωδικό σε ΠΜ.
https://soundiron.com/products/omega-bundle
https://www.spitfireaudio.com/spitfire-symphony-orchestra-professional?queryID=9ec940bbd3baa3882fadfe0b93386ccd&objectID=e4b80cbb91c035c2766c1590dfc12fa47e4940495f301fa52547ffdd2ff10bd3
Θα τα δοκιμάσω με αυταπάρνηση, θέτοντας σε κίνδυνο τον γεράκο μου. Για το καθήκον. Για εσάς.
Τα MIDI track?? ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, φυσέκι!Ωραια φαινονται αυτα τα spitfire, θα τρεξουν ομως στον Atari ST;
Σημαίνει πως τρέχει άνετα σε μεταχειρισμένο με επεξεργαστή i5 8ης γενιάς μαζί με το νέο cubase και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πάω να πάρω το μεταχειρισμένο που είδα στις αγγελίες να το τρέξω και να φτιάξω μια κομματάρα και θα ανοίξω και μερικά του kontakt να προσθέσω και θα πω στο βίντεο,τελικά γίνεται ΑΝΕΤΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ