- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 373
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Δύο;Τετοιες πλατφορμες η Apple στα μουσικα εχει 2
Ποιες δηλαδή;
Δύο;Τετοιες πλατφορμες η Apple στα μουσικα εχει 2
Να το κάνουμε μία και εκατό γραμμάρια;Γραψε λαθος
Μιαμιση
Το να πιστευεις τη μυθολογια κ το εκαστοτε "δογμα" ενος brandname, δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο αυτης της κοντρας. Ειναι παντου. Σε συνθ, σε κιθαρες, σε gear, σε αυτοκινητα... παντου. Για εμενα, για νε εχεις ξεκαθαρη αποψη πρεπει να ξερεις τις αναγκες σου, το κατα ποσο λειτουργει το workflow σου κ το τι προσφερει καθε λυση αλλα κ το ποσο κ πως η αλλη λυση θα επηρρεασει αυτο το workflow.Να το κάνουμε μία και εκατό γραμμάρια;
Αλλά ναι, προφανώς το σκεπτικό σου είναι σωστό. Δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα βέβαια, όταν το κοινό των PC εξακολουθεί να πιστεύει τη μυθολογία ενάντια στην Apple (περισσότερο απ' ότι οι φίλοι της Apple πιστεύουν τη δική τους μυθολογία).
Το να πιστευεις τη μυθολογια κ το εκαστοτε "δογμα" ενος brandname, δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο αυτης της κοντρας. Ειναι παντου.
Έτσι το βλέπεις εσύ Μάνο, που έχεις χρόνια στα καράβια μες στα σίδερα.η συντομευση για το DAW να δουλευει και ολα τα αλλα στα @@ σου ?
Ο καβατζοξαδερφος ειναι υπερανω κριτικης. Ειναι πολυ μπροστα κ θα τον μελετησει η επιστημα σε εκατον χρονιαιΈτσι το βλέπεις εσύ Μάνο, που έχεις χρόνια στα καράβια μες στα σίδερα.
Γιατί ο ξάδερφος ο δικός μου (αχ θα με σκάσει αυτό το παιδί), μιλάμε για κιουμπέις, και μέσα στη συζήτηση μπαίνουν π.χ. το αϊ κλάουντ, οι αππλλούψ, τα ερπόντζ (ρε φίλε πώς θα παίξεις ASIO με τόση καθυστέρηση), ένας αχταρμάς.
Οπότε καταλήγω ότι ο καλλιτέχνης θέλει τα σέα του. Μπορεί ο άλλος να θέλει μια προκόβα αφράτη δίπλα εκεί που γράφει και μια λάβα λάμπα για να αποδώσει. Ό,τι θέλουν τα παιδιά, ό,τι μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα.
Φυσικά. Με τον χρόνο οι τιμές πάντα πέφτουν, όπως γίνεται τουλάχιστον στα flagships της Yamaha. Το πρώτο Montage 6 πχ κόστιζε €3,6Κ το 2017, και 2-3 μήνες πριν η τιμή του ήταν στα €3Κ. To Montage M6 πωλείται τώρα στον Νάκα στα €3,850. Η τιμή αυτή θα κατέβει κάποια στιγμή, το πότε είναι το ερώτημα...?Τι "ακόμα"; Αναμένεται κάποια πτώση των τιμών;
Δηλαδή, έπεσε 600 ευρώ σε πέντε-έξι χρόνια;Φυσικά.
Δεν ενδιαφέρομαι για καμία επαγγελματική πλατφόρμα που τρέχει αποκλειστικά σε Apple, γενικά για την (τα) Apple μιλάω. Μην αρχίσουμε τώρα "πόλεμο" (και) εδώ "Mac vs PC" γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Όποιος γουστάρει Apple, αράζει εκεί και πρόβλημα ουδέν.@Waterfall-K Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που αγοραζει καποιος mac ειναι καποια επαγγελματικη πλατφορμα που τρεχει αποκλειστικα σε Apple.
Δεν περιμένω, απλά ανέφερα ότι οι αρχικές τιμές συνήθως κατεβαίνουν μετά από καιρό. Αν είχα τώρα τα λεφτά που ζητάνε θα τα έδινα τρέχοντας, σιγά μην περίμενα την πτώση τιμής μετά από κάνα-δυο χρόνια.Δηλαδή, έπεσε 600 ευρώ σε πέντε-έξι χρόνια;
Αυτό περιμένεις; Είναι πολύς καιρός. μαν.
Πήγα προηγουμένως να γράψω κάτι και μου έβγαλε ότι είμαι μπλοκαρισμένος στο ΝΟΙΖ.? Το έβγαλε 3-4 φορές. Στο τέλος έκλεισα το ΝΟΙΖ, το ξανάνοιξα και εδώ είμαστε πάλι.?ενα δυο
Πήγα προηγουμένως να γράψω κάτι και μου έβγαλε ότι είμαι μπλοκαρισμένος στο ΝΟΙΖ.? Το έβγαλε 3-4 φορές. Στο τέλος έκλεισα το ΝΟΙΖ, το ξανάνοιξα και εδώ είμαστε πάλι.?
Σκέφτομαι "τι έγινε ρε συ, μπλοκάρουν τώρα αυτούς που δεν γουστάρουν την Apple??"?Ώπαααα ....