- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Mην μπούμε στη διαδικασία ενός πολέμου hardware - VST που έχει χρόνια νικητή και τον ηττημένο τον κρατάει στο προσκήνιο η παράδοση?Α, καλά ...
Άρα δίκιο είχα.
Πήρανε τα όργανά τους και τα κάνανε vst.
Mην μπούμε στη διαδικασία ενός πολέμου hardware - VST ...
Κάνει ο πληκτροσυνθέτης τη δουλειά του χαλαρά στον κήπο.
Αυτό γίνεται εδώ και 15 χρόνια τώρα
όχι απαραίτητα.Γιατί θέλεις midi keyboard βαρβάτο, όχι ψεύτικο
Ένα σύστημα με i5 8000 σειρά μπορείς να το βρείς πλήρες με τροφοδοτικό και μια ξεφτίλα κάρτα με 230 ευρώ μεταχειρισμένο σε αγγελίες.
να σου στείλω την αγγελία που βρήκα?Έλα τώρα βρε Κώστα τι 230 με κάρτα μου λες τώρα ....
Αμανείναι έτσι, το παίρνω και πουλάω τα components ακριβότερα και βγάζω κι από πάνω.
Τον γαλαξία θα πάρω?
να σου στείλω την αγγελία που βρήκα?
Τόσα τα δίνουν τα παλιά με μια παλιά κάρτα γραφικών.
Τι συζητάμε.
Είναι δεδομένο πως το software έχει απαιτήσεις hardware.
Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει VST έχει ως δεδομένο πως χρειάζεται ένα PC
Ο γαλαξίας αναφέρεται σε αυτούς που θέλουν να τον πάρουν γιατί χρειάζονται αυτά που προσφέρει ή τους αρέσουν αυτά που προσφέρει και πρέπει να έχουν PC με τις απαιτήσεις του προγράμματος.
Και το youtube όποιος το θέλει χωρίς διαφημίσεις ή βάζει adblocker ή το πληρώνει για να έχει και στο κινητό τη δυνατότητα να κατεβάζει την εφαρμογή και να συνεχίσει να ακούει και ότι άλλο προσφέρει. Όλα συνδέονται.
το πρόβλημα είναι το συνδρομητικό του θέματος?
Αυτό κάνει το πρόγραμμα πιο versatile.
εγώ είμαι υπέρ των vst, απλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έκαναν αυτό που έχουν κάνει κι άλλες εταιρείες.
Να βγάλουν σε vst κάποιο παλιότερο hardware τους δηλαδή.
Και χωρίς συνδρομή σε δεσμεύουν.... όλα αυτά τα projects που έχουν γίνει με αυτό, δεν θα μπορείς να τα ξανακουμπήσεις.
Αυτό κατά κάποιον τρόπο σε "δεσμεύει", εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει να τα επεξεργαστείς πάλι.
Είναι πολύ συμφέρουσα.Δεν έχεις άδικο.
Είναι μια άποψη πολύ λογική αυτή.
Είναι πολύ συμφέρουσα.
Πολύ μιλάμε. Ξεκάθαρα. ?
Τα όργανα αυτά της ROLAND ήταν αυτά που έκαναν και τους άλλους να κυνηγούν τους ίδιους ήχους.Εξαρτάται.
Αν δεν είσαι κολλημένος με τα όργανα της Roland και τους ήχους τους, μάλλον δεν θα το σκεφτείς εύκολα.
Ε, αν είναι "ξεκάθαρα συμφέρουσα", τι θα έλεγες να το γυρίσουν σε συνδρομή όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς? Και όταν λέω όλα, εννοώ ΟΛΑ. Από Windows μέχρι...pacman, και από Chrome μέχρι DAW/VSTs/plugins και ένα εκατομμύριο άλλα μικρά και μεγάλα προγράμματα που χρησιμοποιεί καθημερινά ο μέσος χρήστης pc. Όταν γίνει αυτό θα διαπιστώσεις ότι θες μισθό...διοικητή της κεντρικής τράπεζας των HΠA για να ανταπεξέλθεις.Είναι πολύ συμφέρουσα.
Πολύ μιλάμε. Ξεκάθαρα. ?
?Βρεεεεεεεεεεεεεεε....ΟΥΣΤ!?
Μιλάμε για αυτά με συνδρομή ή να τα αγοράσεις.Ε, αν είναι "ξεκάθαρα συμφέρουσα", τι θα έλεγες να το γυρίσουν σε συνδρομή όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς?
Είμαι κατά της συνδρομής γενικώς για software. Αν για παράδειγμα το επόμενο Assassin's Creed ήταν με συνδρομή για να το παίξεις, δεν θα το έπαιζα ποτέ. Ήδη με τα paid DLC βγάζουν μια -έξτρα- περιουσία, αν βάλουν και συνδρομή...Το επιχείρημά σου για το Fear Of A Subscription Planet είναι δίκαιο και αυτό και κατανοητό.
Ανα περίπτωση εγώ δεν ξέρω.Είμαι κατά της συνδρομής γενικώς για software. Αν για παράδειγμα το επόμενο Assassin's Creed ήταν με συνδρομή για να το παίξεις, δεν θα το έπαιζα ποτέ. Ήδη με τα paid DLC βγάζουν μια -έξτρα- περιουσία, αν βάλουν και συνδρομή...
Θέλω να αγοράζω κάτι και να μπορώ να το χρησιμοποιώ για πάντα. Το να ζητάνε λεφτά για μεγάλα/σημαντικά upgrades ενός προγράμματος είναι οκ, αν θες το αγοράζεις, αν δεν θες κάθεσαι και δουλεύεις με την παλιά έκδοση. Η συνδρομή είναι νταβατζιλίκι, "πλήρωσε με τόσα κάθε μήνα/χρόνο αλλιώς ξέχνα το πρόγραμμα".
Ε όι δα...?
ΟΧΙ στο νταβατζιλίκι της καπιταλιστικής Roland που εκμεταλλεύεται την υπεραξία των προγραμματιστών της!Είναι στην τελική όπως το δει ο καθένας και ανάλογα με τις ανάγκες του και την τσέπη του.