- Πόντοι
- 38
φωτια και θανατος στον προδοτη γιωργο! :lol: :lol: 
συγγνωμη αλλα τι εννοεις?γιατι εγω την ειδα την κιθαρα σου & ηταν ΤΕΛΕΙΟ δεν χωρουσε ουτε τριχα μεταξυ σωματος & μπρατσου,δηλ στη Γκοντιν τι ηταν το καλυτερο?? 8O-μέτριο neck joint (καλό αλλά δεν είναι και αυτό που προβάλεται - έχω δεί και πολύ καλύτερο στην godin που είχα)
αυτο ειναι θεμα σετ-απ και απο τη δικη μου πλευρα π.χ. το 7,5 ειναι καλυτερο μια και παιζεις ευκολοτερα ακκορντα :wink:μικρό radius (7.5 τελικά;;; ) με αποτέλεσμα να ταστάρει στα σηκώματα
μπορουσες καλιστα να το ξεβιδωσεις & να το ξαναβιδωσεις σωστα...-Στραβό pickguard με αποτέλεσμα κατά την χρήση του τρέμολο ακουμπούσε η βάση του καβαλάρη στο πλαστικό κ έκανε ένα θόρυβο
μια χαρα ηταν τα ταστα,την επαιξα την κιθαρα ,τωρα αν εξειχαν λιγο απο την ακρη του μπρατσου αυτο συμβαινει σε παρα πολλες κιθαρες κατα τη διαρκεια της μεταφορας (αλλα και κατα τη διαρκεια του χρονου λογω εναλαγων στο κλιμα,μια και το ξυλο ειναι ζωντανος οργανισμος και απλωνει & μαζευει με τις αλλαγες της υγρασιας) ,λιγα λεπτα στο ...ντους μαζι σου .. :lol: για να "ξαναερθει" το ξυλο απο τους υδρατμους..η λιγα λεπτα με λιγο γυαλοχαρτο και ειναι ολα οκ.Τα τάστα δεν ήταν τόσο καλά βαλμένα σε σημείο που γρατζουνούσαν το χέρι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:φωτια και θανατος στον προδοτη γιωργο! :lol: :lol:![]()
Για να μη σου πω στη λαιμιτόμο ΑΜΕΣΩΣ!!! :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:φωτια και θανατος στον προδοτη γιωργο! :lol: :lol:![]()
Εγώ πάντως τη strat μου πχ' date=' δεν την πουλούσα ούτε με 2000¤!!! (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!) :wink:[/quote']
Μη λες μεγάλα λόγια.... :roll:
52 χρόνια <==> καλή επένδυσηΤι καλλίτερο έχει δηλαδή απο την δικιά σου ?Θα την άλλαζα με ΑΥΤΗ :lol:
Τελικά εσύ μας μπέρδεψες...Σου αρέσουν ή όχι τελικά οι Rockinger?Εγω πάλι θα την έπαιρνα (ως ανταλλαγή με τη rockinger εννοώ) για να την πουλήσω να πάρω ένα αυτοκίνητο και θα έδινα και 500¤ για μια rockinger μετά! :lol: :lol: :lol: :lol: