- Πόντοι
- 2,368
Το έγραψα το συμπέρασμα (σε συνδυασμό με το άλλο το poll strat vs tele)Αντε καλοφάγωτο
Ρε συ @LK τι συμπέρασμα έβγαλες τώρα απο όλο αυτό ;
Αντε το επόμενο θα είναι κιθαρίστας ή ντράμερ ;
MRB εσύ?Εσύ επί παραδείγματι ψήφισες strat στο ένα και fender στο άλλο.
Αν ψήφισες με ειλικρίνεια, θεωρώ ότι αν έρθω σπίτι σου τώρα θα δω σίγουρα strat.
Aν έχεις παραπάνω από μια κιθάρα, μπορεί να δω 2 strat και ίσως και μια tele.
Σίγουρα δεν θα δω explorer/ v / firebird/ sg
Μάλλον δεν θα δω και κάποια gibson lp
Ίσως έχεις και άλλες, άσχετες με το poll...prs πχ.
Πέφτω μέσα ή είμαι τελείως εκτός;
Πές μου,σε παρακαλώ οτί ήταν μιά επανέκδοση και όχι η Firebird του 63 αυτή που πούλησες.μπορει να ηταν και η καλυτερη ΚΙΘΑΡΑ που ειχα παιξει στη ζωη μου)
Πές μου,σε παρακαλώ οτί ήταν μιά επανέκδοση και όχι η Firebird του 63 αυτή που πούλησες.
Κύριοι,νομίζω η κατάσταση έφτασε στα άκρα....Ακυρη η ψηφοφορία.ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Δεν μπορω να στο πω γιατι ηταν original...τωρα αν σου πω και ΠΟΣΟ την πουλησα, αλλα και ποσο την ειχα αγορασει.... θα βγαλεις ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ
Εγώ τα 'λεγα, μα δε με πιστεύατε. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. Το μηχάνησμα παίζει από σέρφ μέχρι χάρντ ροκ και δεν κολώνει λέμε, διπλό διαφορικό, τραβάει στην ανηφόρα κλπ.να τους πΓιεις να τις ΠΕΤΑΞΟΥΝ και να παρουν καμμια ΣΟΒΑΡΗ Gibson που να παιζει τα ΠΑΝΤΑ (ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη της...κιθαριστικης ζωης μου ειναι που πουλησα ενα τετοιο εργαλειο....λογω....βλακειας... μπορει να ηταν και η καλυτερη ΚΙΘΑΡΑ που ειχα παιξει στη ζωη μου)
Προβολή συνημμένου 48084
Τελείως εκτόςΕσύ επί παραδείγματι ψήφισες strat στο ένα και fender στο άλλο.
Αν ψήφισες με ειλικρίνεια, θεωρώ ότι αν έρθω σπίτι σου τώρα θα δω σίγουρα strat.
Aν έχεις παραπάνω από μια κιθάρα, μπορεί να δω 2 strat και ίσως και μια tele.
Σίγουρα δεν θα δω explorer/ v / firebird/ sg
Μάλλον δεν θα δω και κάποια gibson lp
Ίσως έχεις και άλλες, άσχετες με το poll...prs πχ.
Πέφτω μέσα ή είμαι τελείως εκτός;
Καυλά η άσπριδερή κομότα, καυλά και η Στραβοκάστερε, αυτή την 24 καράτια χρυσαφένια...ούτε ο Φέρελπις δλδ τέτοια ανοησία δεν θα έκαμνε
Θα στην φέρω μεθαύριο Κυριακή αν μπορέσω (που δεν το βλέπω) για να καταλάβεις τι είναι το ροκ, βρε ξενέρωτε μονοπήνιεΚαυλά η άσπριδερή κομότα, καυλά και η Στραβοκάστερε, αυτή την 24 καράτια χρυσαφένια...ούτε ο Φέρελπις δλδ τέτοια ανοησία δεν θα έκαμνε
Τάιλερ σε περιμένω στο γήπεδο, όχι μόνο στα γυμναστήρια του Κολωνακίου λαίμαι όλμοςΘα στην φέρω μεθαύριο Κυριακή αν μπορέσω (που δεν το βλέπω) για να καταλάβεις τι είναι το ροκ, βρε ξενέρωτε μονοπήνιε
Σε φιλώ
Χαζή απάντηση -Τάιλερ σε περιμένω στο γήπεδο, όχι μόνο στα γυμναστήρια του Κολωνακίου λαίμαι όλμος
Ανόητε δεν ομιλώ δωρεάν. Έχω σιγουράτζα, έχω ριφ, θα ψάξω ήχο τη Κυριακή. Έχω οβίνδεα να τρέχουν, υπερπαραγωγήΧαζή απάντηση -
τα Τάιλερ και τα Κολωνάκια δεν παίζουν στην κορφή της Ροδόπης
Αν δεν έχεις κάτι έξυπνο να πεις βούλωσε το, φίλε Τάιλερ
Ανόητε, η απάντηση είναι πάλι χαζήΑνόητε δεν ομιλώ δωρεάν. Έχω σιγουράτζα, έχω ριφ, θα ψάξω ήχο τη Κυριακή. Έχω οβίνδεα να τρέχουν, υπερπαραγωγή
Εσύ δεν ψήφισες, τι μιλάς.
Η διαδικασία είναι διαβλητή. Οι ψηφοσυλλέκτες γνωρίζουν ποιοι ψήφισαν και ποιοι όχι έχουν πρόσβαση στους εκλογικούς καταλόγους.Εσύ δεν ψήφισες, τι μιλάς.