- Πόντοι
- 2,638
Αδυνατώ να απαντήσω... Δεν έχω τόσο καλπάζουσα φαντασία.Από περιέργεια.
Βάλτε στα χέρια του Cory Wong ή του Nile Rodgers μια Gibson να παίξουν τη μουσική τους.
Τι θα τους δίνατε;
Αδυνατώ να απαντήσω... Δεν έχω τόσο καλπάζουσα φαντασία.Από περιέργεια.
Βάλτε στα χέρια του Cory Wong ή του Nile Rodgers μια Gibson να παίξουν τη μουσική τους.
Τι θα τους δίνατε;
Θέλω να πω, το Strat Vs Tele είχε μια πιο "λογική" βάση ως κιθαριστικό δίλημμα.Αδυνατώ να απαντήσω... Δεν έχω τόσο καλπάζουσα φαντασία.
Εγώ*... ?Δεν υπάρχει άνθρωπος , μουσικός, σε αυτόν τον πλανήτη, που να μην έχει/ χρησιμοποιεί και τις δυο εταιρείες...
Για κιθάρες μιλάμε τώρα.?Εγώ*... ?
*Ε, στα μπάσα είναι κομμάτι δύσκολο φυσικά.
Εεεεεπ, δεν φταίω εγώ. Ανέφερες:Για κιθάρες μιλάμε τώρα.?
Να τα αποσαφηνίζετε αυτά κ. συνήγορε. Κιθαρίστας...?Δεν υπάρχει άνθρωπος , μουσικός, σε αυτόν τον πλανήτη
Δεν βλέπω καλά το γράφει όμως...Αφτή είναι σκάφη φίλος, δεν είναι LP ? ?
Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε
Λοιπόν όσο εσύ ξεσκόνιζες την περιοδεία του με τους... Accept ?, εγώ έψαχνα για κάποιο live του που να κρατάει LP. Δεν βρήκα...
Έπεσα όμως πάνω σε αυτό, που το βρήκα απολαυστικό... ?
Να δεις και το Live at El MocamboAυτος δεν ξέρω γιατί κουνάει την κεφάλα του, αλλά αυτό το live το χω σε dvd ?
To χω και αυτό.Να δεις και το Live at El Mocambo
Αν και μέσες άκρες συμφωνώ με το ποστ σου, δες εδώ @Nekkon μαθήματα καράτε. Eιδικά το πρώτο που δε θέλει να κάνει embed. Αν και κατα τα άλλα stratocasterικός ο Speight άκου εδώ τι κάνει με τη βάρκα.1) με ποια Gibson να παίξω triads με funky ρυθμο στα ψηλά τάστα;
Χαχα μέσα έπεσες. Αυτην την στιγμή έχω μια Strat USA και μία Squier CV Tele διότι έχω δηλώσει "άμπαλος και τεμπέλης"Εσύ επί παραδείγματι ψήφισες strat στο ένα και fender στο άλλο.
Αν ψήφισες με ειλικρίνεια, θεωρώ ότι αν έρθω σπίτι σου τώρα θα δω σίγουρα strat.
Aν έχεις παραπάνω από μια κιθάρα, μπορεί να δω 2 strat και ίσως και μια tele.
Σίγουρα δεν θα δω explorer/ v / firebird/ sg
Μάλλον δεν θα δω και κάποια gibson lp
Ίσως έχεις και άλλες, άσχετες με το poll...prs πχ.
Πέφτω μέσα ή είμαι τελείως εκτός;